|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
-bu nedemek ? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
-ah güzelmis .. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
- dene bi burdan olcakmi..  - facebook buluyoruu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahha -yiyomusuz arastirmislar öyle diyo..  -nerelerine sikistiriyola O gidalari.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahha -bende seni abim ..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahahha - niyekine negüzel kahvalti hazirliyoruu turkey..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
-yani hergün bu kahvalti yapiloyo denmiyoruu..  -zenginligimizi anlatiyoru..  -affetim ..  -bende bazen abilerimi ablalarimi anlamiyoru anlaminca cevap vermiyoruu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahahhaha -hayirli isler isin rastgele abim..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
kenya ve muz ve ohaaaa diyorum,baska da birsey demiyorum ben artik....tztztztzzzzz
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahha -niye nan muzgibi olan muz yer..  -maroko vinc almaya baslasinlar löp löpleri tasiyamicaklar..  -japan ve viyetna sevdim corba iciyoruu ayni ben..   -iranlilar nan yiyoru.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahha -dilinde tüy olustumu...  -olustugunda söyle hemen accam..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahahha -zamani dil bekle..  -sabah aksam elma yiyoruu zeitlos.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
hahahahaha -cenette yersin meyvelerini...  -burda avucunu yalamakla yetiniyoruu..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeler ve kahvalti.. |
kapidan her iceri girene yoksa meyve sepeti mi veriyorlar bedava !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!