82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.02.15, 16:38 Nr.: 1 Antworten

Toprak ve 100yillik gecmis
yil...1918
Yer....istanbul
Düsman....yunanistan,ingiltere,fransa
--------geldikleri gibi giderler---------
Mustafa Kemal Atatürk

Sonuc...Türkiye Cumhuriyeti kuruluyor
---------------------------------------------------------------------
Yil...1996
Yer...ege kardak kayalari
Düsman..yunanistan

-----o yunan bayragi inecek,askeride gidecek-----
Tansu Ciller

Sonuc...yunan kacip geri dönüyor
---------------------------------------------------------------------
Yil....1974
Yer...kibris
Düsman..kibris rum kismi ve yunanistan
-----adaya baris ve huzur icin giriyoruz------
Bülent Ecevit

Sonuc..Kuzey Kibris türkiye cumhuriyeti kuruluyor
------------------------------------------------------------------------
Yil...2015
Yer...süleyman sah türbesi suriyedeki türk topragi
Düsman..Pkk isid ve sözde esad

-----kimse sabrimizi zorlamasin------
Tayyip Erdogan ve samaroglan Davutoglu
Sonuc....türk askeri kaciyor 
Buna operasyon basarili operasyon deniyor....

-----
BuBoyunEgdirmezKestirirKendini
0

Beitrag gepostet am 24.02.15, 16:47 @elemin Nr.: 2 Antworten

hersey ortada
2015 ve onun palyacolari
hatta pisliklerini örtbas etmek icin kilifi bile hazirlamislar

akp KILIFI

akp bir hirsizlar ordusudur bilmeyen kalmadi
hirsizliklarini lozandan önceki resimde ispatlamislar
yesilin üzerindeki italyan ingliz fransiz bayraklarini bile calmislar

yaniii kilif yaparsinda malzemeden niye calarsin

0

Beitrag gepostet am 24.02.15, 16:56 @delikanlim Nr.: 3 Antworten

Geldigi yerleri unutmayacak insan

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.15, 17:14 @nart Nr.: 4 Antworten

Evet konu ile cok ilgili bir yorum.

Güle güle.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.15, 17:15 @nart Nr.: 5 Antworten

Konu ac orada otlan.

Güle güle....

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.15, 17:22 @nart Nr.: 6 Antworten

Egitim seviyeni gösterme bana

He yedirdin 
Koydun 
Soktun 

Bumu yani 

Iki satir yaziyorsun bok kendini adam saniyor

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.15, 23:22 @elemin Nr.: 7 Antworten

Bir Operasyonun Hikayesi ! - ORHAN ŞEN

Adının gizli tutulmasını isteyen ve bu konuda bize yemin ettiren bir üst düzey görevliden aldığımız bilgilere göre geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Şah-Fırat-Mat operasyonu şöyle gelişti.     Yanına Özel Paşa ve İsmet Yılmazı da alarak  Başkomutan  Erdoğanın  sarayında huzura çıkan Davutoğlu; 
-Sayın Başkomutanım, bu İŞİDin yaptıkları da çok oluyor artık, nasihat nasihat tutmuyorlar bir saat. Ne yaptıkları nede ne yapacakları belli değil. Süleyman Şah türbesi sorununu artık çözmemiz lazım .Hem önümüzde seçimler var. Milliyetçi oyları  alabilmemiz için bize bir atraksiyon lazım. Lütfen başkomutan olarak müsaade edin, operasyon yapıp bu türbe sorununu çözelim dedi. 
Başkomutan birkaç dakika düşündü. İnanın bu birkaç dakikada odanın içinde sinek uçsa kanatlarının sesi duyulabilirdi. Davutoğlu ,Özer Paşa ve Yılmaz heyecan içinde başkomutanın ağzından dökülecek sözleri bekliyorlardı. 
Sonunda  Başkomutan vakur bir eda ile eliyle ot biçer gibi yaparak ‘gereğini yapın deyince ‘oleyyy diye haykıran Davutoğlu ve Özel sevinçten birbirlerine sarıldılar.  Gözyaşlarını tutamayan İsmet Yılmaz  ise ağlıyordu. 
Başkomutandan  operasyon iznini kopartan Davutoğlu, Özel ve Yılmaz sevinç ve heyecan  içerisinde saraydan çıkarak Genel Kurmay binasına geçtiler. 
Üzerinde büyük bir harita olan masanın başında Davutoğlu Özel Paşaya; 
-Paşam bütün hazırlıklar tamam mı diye sordu. 
Özel Paşa takkk diye topuk selamı çaktıktan sonra  var gücüyle haykırarak; 
-Evet başbakanım,vur de vuralım,öl de ölelim ,gir de girelim  deyince bir an için  boş bulunup sıçrayan Davutoğlu baş parmağıyla damağını kaldırarak; 
-Paşa,paşa. Bu kadar bağırmanıza gerek yoktu, sağır değiliz herhalde dedi ve; 
- Hani benim kamuflaj elbisem, hani benim kurşun geçirmez yeleğim, hani benim çelik miğferim, hani benim G-3  piyade tüfeğim  diye sorunca İsmet Yılmaz söze girip; 
-Sayın başbakanım, biraz abartmıyormusunuz acaba? Operasyon bize oldukça uzak bir yerde  yapılacak dedi. 
Biraz şaşıran, birazda bozulan Davutoğlu renk vermemeye çalışarak; 
-Özel Paşa son durum nedir diye sordu. Necdet Özel paşa; 
-Sayın Başbakanım;46 tank,500 asker ve 50 bordo bereli düğmeye basmanızı bekliyorlar dedi. 
Davutoğlu; 
-ABD,PYD ve İŞİD e haber verdiniz mi bir maraza çıkartmasınlar dedi. 
İsmet Yılmaz; 
-Hepsinin haberi ve onayı var sayın Başbakanım diye cevap verdi. 
Davutoğlu o halde bizde düğmeye basalım. Bütün dünya bizim nasıl Osmanlı torunu olduğumuzu görsün diyerek Ya Allah,Bismillah dedikten sonra basmak için düğme bulamayınca  masanın alt tarafında ki  çaycı çağırma düğmesine bastı. 
Artık operasyon başlamıştı. Erdoğan, Davutoğlu, Özel ve Yılmaz Türk tarihine ileride Şah-Fırat-Mat  ya da türbe operasyonu olarak geçecek olan büyük(!) bir operasyona imza atıyorlardı. 
Odada nefesler adeta kesilmişti. Kısık bir sesle mehter marşları çalıyor ve odadakiler marşları mırıldanıyorlardı. Davutoğlu ceketini çıkartmış, büyük bir heyecan içinde talimatlar  yağdırıyordu. 
-Necdet Paşa , sağ taraftaki kuvvetler  biraz ortaya yaklaşsın, sol taraftakilerse biraz daha  sola kaysın,aman göbeğe dikkat edelim,tanklar biraz hızlansınlar …..Özel Paşa da almış olduğu  talimatları anında telsizle operasyon birliğine ulaştırıyordu. 
Sonunda askerlerimiz Süleyman Şah Türbesine ulaştı ve  oradaki  mevcut askerlere; 
-Hazırlanın yükte hafif pahada ağır neyiniz varsa yanınıza alın burayı boşaltıyoruz dediler. Süleyman Şahın sandukası ve orada bulunan bazı emanetler ile türbenin önündeki bayrak direği alındı ve  mağlup (!)bir ordu gibi  topraklarımız terk edildikten sonra   tanklarımız  Süleyman Şah türbesini topa tutarak yıktılar. 
Operasyon başarıyla tamamlanmıştı. Operasyonu baştan sona izleyen Davutoğlu, Özel Paşa ve İsmet Yılmaz üçlüsü  görevlerini yapmış olmanın vermiş olduğu mutluluk içerisinde  çak yaparak birbirlerini kutladılar. Daha sonra  telefona sarılarak Başkomutanı arayıp müjdeyi verdiler. 
-Başkomutanım, müjdemi isterim,gözünüz aydın olsun.Şah-Fırat-Mat operasyonu büyük bir başarıyla tamamlanmış, tıpkı saraydan kız kaçırır gibi Süleyman Şahın sandukası kaçırılmış, bayrağımız indirilmemiş bilakis direği ile birlikte sökülerek  geri getirilmiş, türbe İŞİD tarafından değil bizzat kendimiz tarafından imha edilmiş  ayrıca sınırlarımız dışında kalan tek toprağımız da  terk edilmiştir.Kısaca Süleyman Şah türbesi sorunu tereyağından kıl çeker gibi çözülmüştür efendim. Arz olunur. 
Başkomutan 
-Aferin dedi, Gazanız mübarek olsun, iyi iş çıkarttınız çocuklar. Hepiniz üstün hizmet ve cesaret madalyasını almayı hak ettiniz. Şahsım ve milletim adına sizi kutluyor ve gözlerinizden öpüyorum. 
-Sağ olun efendim.   Allah sizi başımızdan eksik etmedin efendim. Arz-ı hörmet ederim efendim. Bu arada acaba, Necdet Paşamıza bu büyük başarısından dolayı Gazi ünvanı versek mi efendim. 
- Olabilir dedi başkomutan. Siz bu konuda bir kanun teklifi hazırlayarak meclise gönderirsiniz. 
ORHAN ŞEN senorhan16@gmail.com 

-----
{ Bir musibet, bin nasihatten iyidir }
0

Beitrag gepostet am 25.02.15, 09:45 @nart Nr.: 8 Antworten

Kacma gazaniz 
Destan yazarsiniz siz bu reszillige...

-----
0

Beitrag gepostet am 25.02.15, 09:50 @anahita_1 Nr.: 9 Antworten

Ne ölüm 
Ne savas 

Akilli insanlarin isidir gel görki bu bir sektör oldu ben silah sen ilac satiyorsun o digerleri yani salak ülkeler kim oldugu belli müsteri...

Hep yaziyorum 
Bunlar Allah ile aldatan allahsizlardir
Aynisini 
Hiristiyanlar ve kilise hacli seferleri icin yapmisti

Gerek türkiynin bas agrisi terör gerek halkin aclik sinirinda olmasi dilenci politikalar hep siyasetin beceriksizliginin sonuclari...
Iran koyu sii bir dostum islam sizin cahillerde esrar etkisi yapiyor transa giren kitle sözleri cokca kendini dogruluyor,sorgulamayan basini kaldirip nereye demiyen bir kitle...

-----
0

Beitrag gepostet am 25.02.15, 11:23 @nart Nr.: 10 Antworten

Keske seninde müsterin ciksa satarim...

Ne et beyinsin sen be hoss dersin anlamaz 

Tamam dersin bu kafarmi ..

Kendime söz burada sana cevap yok ....

-----
0

Beitrag gepostet am 25.02.15, 17:23 @a-la-naz Nr.: 11 Antworten

Bunlarin hz tayyip dedikleri 
Ataturk icin ayyas diyen hani nasil 
Esssek gibi gidip dikiliyor celenk koyuyor.

Ayni isid beyni bunlarda hedeflerinde anitkabiride yikmak var ama nasil ve ne zaman....

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!