86 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.02.15, 21:10 Nr.: 1 Antworten

Balıkları yemleyerek iktidar olma procesi!...

Selamlarımla dostlarıma,
Siyasi anlamda pek anlamam ancak olan bitenide görmüyecek kadar kör değilim hani. Ben yazdığım vakit taraf oluyorum yada yandaş.
Peki son bir yılda siyasetde yaşananları bir benmi böyle görüyorum acaba diyorum, bakıyorum benim gibi düşünen bir yığın ademoğlu.
Neden paylaştın diyenler olabilir elbet, kabul edinki ben yazdım, zaten farklıda düşünmüyorum diyerek, 
Eyvallah . . .
Efe Kaptan

• ÖNCEKİ YAZILARI
HİKMET GENÇ
09 ŞUBAT 2015

‘Bu CHP’nin iktidar olmak gibi bir derdi yok’ deyip duruyoruz...

‘Hiçbir projeleri yok... Üretmeye de, çalışmaya da niyetleri yok...’ diyoruz...

Tembellik diz boyu... Başkaları tarafından hazırlanmış projelerle seçimlere giriyorlar... (Geçen sene yerel seçimlere Pensilvanya’nın ‘Çılgın Tape Projesi’yle girdiler... Sıra cumhurbaşkanlığı seçimine geldi, bu sefer de eloğlunun ‘herkesi kucaklayacak çatı’ martavalıyla kakaladığı ‘ithal aday’ projesine razı oldular...)

Yahu bırakın proje, politika üretmeyi.., adamlar başkan değiştirirken bile fazla uğraşmıyorlar... Bir tape ile koltuk sahibini buluyor!...

Tape dedik de, aklımıza gelmişken söyleyelim; Kılıçdaroğlu’nu CHP’den ayrı tutmak, hakkını yememek lazım...

Çabalıyor, kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor... En azından gittiği her yerde vatandaşa ‘bize 4 yıl fırsat verin, ülkeyi yönetelim...’ diyor... Mütevazı da ayrıca, fazla istemiyor, sadece 4 yıl!... (Eh, ‘istemek, başarmanın yarısıdır’ derler!...)

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’daydı Kılıçdaroğlu... Ziyareti sırasında Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl’e uğramış... Orada dilek tutup balıklara yem atmış... ‘Dileğiniz neydi?..’ diye sormuşlar... ‘Halkçı bir iktidar diledim, İnşallah...’ demiş... (Keşke direkt; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’ deyeydi... ‘Halkçı’ deyince balıklar; halkın en çok tercih ettiği ‘AK Parti’yi anlamasın?!...)

Diyorum ya, Kılıçdaroğlu dilek tutuyor, istiyor, çabalıyor...

Sandıkta.., olmadı sandık dışı.., ama bir şekilde iktidar olmak istiyor...

Bu minvalde yeni bir projesi de var...

‘Bu süreç biraz daha hızlanarak giderse, halkın direnme hakkı ortaya çıkacaktır!...’

Yani direnerek, halkı sokağa dökerek iktidar olacak...

İç Güvenlik paketini eleştirirken de ‘Halkı sokağa dökme’ projesine atıfta bulunuyor; ‘Ben bunların (gençlerin) önünde yürüyeceğim!...’ (Gezi’de de alınlarından öpmüştü nitekim...)

Yürü be Kemal abi, kim tutar seni...

Vatandaştan 4 yıl istemeye devam et... (Aslında 1-2 yılla başlasan daha iyi olur... Hani alıştıra alıştıra söyle, vatandaşın gözü korkmasın!...)

Aslında İslam’da bidat’tır ama CHP’yi bağlamaz diye söylüyorum;

Dilek tutmaya, balıklara yem atmaya devam et...

Bursa’ya gidersen ‘Yeşil Camii’deki havuza arkan dönük bir şekilde (CHP iktidar olsun dileğiyle) bozuk para at...

Seçimlerden önce Zuhuratbaba Türbesi’ne uğra 276 sandalye için şeker dağıt!...

Telli Baba’ya uğra, iktidarsızlıktan kurtulmak için ‘tel’ ada... (Teli uzun tut, Meclis'teki sandalye sayın fazla olsun...)

Çamlıca’da dilek taşına taş yapıştır...

Kağıttepe’de bir türbe bulursan çaput bağla...

Pensilvanya’ya himmet gönder, sana şefaat etsin, iktidara beddua okusun, belki tutar!...

Sonunda da git Anıtkabir’e, Ata’ya iktidarı şikayet et...

Sandıklar açılırken totem yap!... (Totemin tutması için senin de CHP’ye oy vermiş olman lazım, unutma!...)

Senin adın Kemal,

Sen yaparsın abi!...

...

-----
BEYİNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZİKİRDE; akıl UKÂLÂ olurmuş.
0

Beitrag gepostet am 11.02.15, 21:21 @efe_1903 Nr.: 2 Antworten

Akp

Ülkedeki tüm gücü eline aldi 

Tayyip cumhur baskanligindan tut sinif baskanligna,futbol takimi baskanligindan yargi baskanligna kadar tüm kurumlara karabasan gibi cökmüs durumda zaten,
Chp chp bu korku neden siz neden chp reklami yapiyorsunuz.
Savundugun su Akp en son hangi fabrikayi acti ülkede...islam dünyasinda fitneci damgasi yedik libya suriye iran misir ürdün irak azerbaycan gibi ülkelerde durum ne bilirmisin.
Üc gün önce yazdim dubaideki güvenlik konseyleri toplantisinda türkiye konsolosluklarina ihtar verilmesi istendi sebep türkiyenin teröre verdigi veya yumdugu gözdür.
Chp mhp kendilerine degil siz akp lilere calisiyor.

0

Beitrag gepostet am 12.02.15, 14:16 @efe_1903 Nr.: 3 Antworten

Son zamanlardaki bu CHP korkusu nedir.??
Zaten secimleri bir sekilde(her ne sekilse)kazanacaginiz garanti,o zaman gerek sizde gerek AKP,deki bu panik niye.???
Yine de ülkeyi bu hale getiren CHP,ymis gibi CHP,ye cullanmaya devam...
Yolsuzlugunuzdan hirsizliginizdan,bahsetmeyecegim zira artik kasarlandiniz.
Baskanlik sisteminiz hayirli olsun..ama sadece size hayirli olsun,artik tutarsiz baskaninizin etegini öpersiniz...
Bundan böyle her gördügüm tutarsizligi her hirsizligi her yolsuzlugu alkislayacagim...
Baskan merkez bankasinin faiz indiriminden,dolarin yükselmesine....
twitter kullananlara söylenip kendisi kullanacak kadar tutarsizligin sorumlusudur diyebiliriz..
Her sey mubah ama sakin ha CHP olmasin....
korkunun ecele faydasi yok efe kaptan olacak olan olur....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 12.02.15, 14:46 @babey Nr.: 4 Antworten

Küba Devriminin Lideri Fidel Castro :

"Ben de devrim gerçekleştirdim ama Atatürk'ün yaptıklarını yapamazdım. Türkler sağdan sola doğru yazarken harf devrimi ile tam tersi yönde yazmaya başladı. Kıyafet devrimi ve medeni kanunla kadınlara getirilen statü çok önemliydi. Ona ve devrimlerine hayranım. Kendinize başka bir önder aramayın." FIDEL CASTRO

Erdoğan cami yaptırmak için gittiği boş işler seyahatinde Küba'nın Havana kentindeki tek yabancı devlet adamının heykeli ile karşılaştı ve şaştı kaldı..br /
br /
O heykel Mustafa Kemal Atatürk heykeli..br /
br /
Küba Devriminin Lideri Fidel Castro :br /
br /
"Ben de devrim gerçekleştirdim ama Atatürk'ün yaptıklarını yapamazdım. Türkler sağdan sola doğru yazarken harf devrimi ile tam tersi yönde yazmaya başladı. Kıyafet devrimi ve medeni kanunla kadınlara getirilen statü çok önemliydi. Ona ve devrimlerine hayranım. Kendinize başka bir önder aramayın."

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 12.02.15, 16:22 @davut-bey Nr.: 5 Antworten

Davut 4hirsiz bakan temiz namuslu vatansever caliskan oldugu icin ne akp nede bagimsiz milletvekili olma derdinde anlatabildim sanirim.Dalton kardesleri...
0

Beitrag gepostet am 14.02.15, 14:50 @davut-bey Nr.: 6 Antworten

Bir vatandas burada asil ve efe tiplerinin ayni kisi oldugunu yazmisti,o efe üyeside ben bu sitede torpilliyim havasini genis genis reklam etmisti seninde yazdiklarini okuyunca özgüven karakter kelimeleri herkese göre degil,baksana cevaplar ne kadar kisir aciz yuvarlar.
Herkes elbet chp akp pkkli degil ama dünya degerleri heryerde ayni yalan hirsizlik heryerde ayni...bunu bilmeyenlerimiz hala mevcut....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Balıkları yemleyerek iktidar olma proce...