|
|
|
Jinekolog doktor |
Jinekolog doktor rte, bir zengin nikahında nikah şahidi oldu, geline damada, davetlilere konuşuyor: “Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Doğurun da bize iş çıksın demeye getiriyor sözü. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
Beypazarlı uzman jinekolog amcasını da bu söze şahit gösteriyor. Beypazarlı bir amcamın bana tavsiyesi var, diyor ki Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi allah kerim diyor…rte bir türlü karar veremedi ne olacağına.. her gün bir konuda uzman olarak karşımızda.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
alenaz.benim bedenim yalnız bana ait. benim kac cocuk getireceğime kimse karar veremez. istersem hic getirmem. kilise karşı ama sözde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
jinekolok devam ediyor öyle erken kontrol, ertesi gün hapı, kürtaj gibi gavur icatlarıyla neslimizi nesebimizi, sulbümüzü zürriyetimizi kurutmayın. kadın olsam bu adama bir oy vermemm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
gerekirse onların hakları için bayanda olurum.. beni bir anne doğurdu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
doğurun bayanlar soy sürsün soygun çoğalsın! Jinekolog doktor konya mitinginde konuşuyor Bu sabah bakıyorum, bir televizyon kanalında Ankarada bir polis panzerine tırmanan bir tane kız mıdır kadın mıdır bilemem. teşhis zor cakma diplomayla bu kadar olur. burdada cocuk doğurun diyen kadını aşşağalıyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
bak cok güzel bir soru kutlarım.. insan ve bütün canlılar. bilimsel olarak biyolojik bir varlık. kendi türünün devamı icin coğalıyor. sorun şu ben cinselliğe karşı değilim. benim özel hayatıma ve bedenime. kimse müdahale edemez. o bana ait.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
sen iyi oku öyle sana cevap vereyim.. rte ve size göre akp hükümetine muhalif herkes. provakatör. gezide azının payını siz aldınız.titrediniz bütün kolluk güclerini savunmasız insanların üstüne saldınız.. kaybeden siz oldunuz.. bu daha başlangıc.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
jinekolog doktor oldugunu nereden anladiniz? yakinlarindan birisi muayenemi oldu kendisine? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
türkiyenin bütün kadın, sorunlarına karışıyor .. dolayısıyla senin anana bacına da karışıyor anladın sen onu kardeş, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
La Cumhurbaşkanımız, istesin karımı bile veririm diyen sen olmayasın, belkide senin bir yakınındır ben Başbakanımızın götünün kılıyım diyen.. edepli ce yaz anladın kardeş. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
beyni calışmayan hayvani ic güdü taşıyan lartarafından sanılır ki, hakaret ederek söz söyleyince daha etkili olur. beyniniz yalnızca uckurunuza calışır. cinsellik üzerinden karşındakine saldırmak.kadını aşşağılamaktır.bu p.... baş vurduğu bir yöntem şeklidir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
mahmur 47 nin yazdığınıda doğru bulmuyorum.. hakaret duyguları ezik ve bastırılmış insanların dışa vurma halleridir...sonucda burası bir tartışma platformu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
mahmur47 ve onun gibi iyi aile cocuklari neden ayraniniz kabardi? madem konu actiniz konunuza küfürsüz hakim olamiyormusunuz? münasip yerlerinizde kurdesenmi cikti? niye kasiniyorsunuz? O' kadar jinekolog meraklisiysaniz bülent ersoyun jinekologuna gidin O' sizi muayene etsin.... sadece bir soru sordum niye bu kadar kuduz k......k gibi depresiyorsunuz? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
terbiyesiz herif olayı kişileştiren sensin. s.. beyinli kafan basıyorsa aksini sende yaz. ne utanmaz adamsınız yahu karşınızdaki insanı küfürlerle boğmaya calışıyorsunuz... adamlarda susunca zafer kazandığınızı sanıyorsunuz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
hala cirpiniyorsun kendini tanitmak icin, yorma kendini bu ne gerginlik.. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
sen önce tartışmasını ögrennn kimse gergin falan değil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
bu rte nin ünvanlarını saysam bitmez..ayakkabı kutuları fatihi , ak sarayın kurucusu lideri ve padişahı , büyük 17 aralık savaşının taraflarından biri.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jinekolog doktor |
sayın cumurbaşkanımız maddi durumu çok iyi olanlar için söylemiştir sanırım...fakir-fukara da ısınmak için çok çocuk sahibi olmuş ve olmaya devam edecektir ve bu çocuklarda yarı eğitimlidir,kapçacıdr,dilencidirya da cezaevindedir....sön söz çok çocuk doğurmaktansa bir çocuk doğururum..topluma da bilinçli eğitilmiş çocuk olur..atalarımız ne demiş nerde çokluk orda bokluk..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!