126 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.01.15, 18:57 Nr.: 1 Antworten

Jinekolog doktor
Jinekolog doktor  rte, bir zengin nikahında nikah şahidi  oldu, geline damada, davetlilere konuşuyor:
“Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler.
Doğurun da bize iş çıksın demeye getiriyor sözü.
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:01 @isyankarmarti Nr.: 2 Antworten

Jinekolog doktor
Beypazarlı uzman jinekolog amcasını da bu  söze şahit gösteriyor. Beypazarlı bir amcamın bana tavsiyesi var, diyor ki Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi allah kerim   diyor…rte  bir  türlü  karar  veremedi  ne  olacağına..  her  gün  bir  konuda  uzman  olarak  karşımızda..
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:08 @a-la-naz Nr.: 3 Antworten

Jinekolog doktor
alenaz.benim   bedenim  yalnız  bana  ait.  benim  kac  cocuk  getireceğime   kimse  karar  veremez. istersem  hic  getirmem. kilise  karşı  ama  sözde
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:12 @isyankarmarti Nr.: 4 Antworten

Jinekolog doktor

jinekolok  devam  ediyor öyle erken kontrol, ertesi gün hapı, kürtaj gibi gavur icatlarıyla neslimizi nesebimizi, sulbümüzü zürriyetimizi kurutmayın. kadın  olsam   bu  adama  bir  oy  vermemm

0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:14 @a-la-naz Nr.: 5 Antworten

Jinekolog doktor

gerekirse   onların  hakları  için bayanda  olurum.. beni  bir  anne  doğurdu..

0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:22 @isyankarmarti Nr.: 6 Antworten

Jinekolog doktor
doğurun bayanlar soy sürsün  soygun çoğalsın!
Jinekolog doktor konya mitinginde  konuşuyor
Bu sabah bakıyorum, bir televizyon kanalında Ankarada bir polis panzerine tırmanan bir tane kız mıdır  kadın mıdır bilemem.
teşhis zor cakma diplomayla bu kadar olur. burdada  cocuk  doğurun  diyen  kadını  aşşağalıyor..
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:26 @a-la-naz Nr.: 7 Antworten

Jinekolog doktor
bak  cok  güzel  bir  soru kutlarım..  insan  ve  bütün  canlılar.  bilimsel  olarak  biyolojik  bir  varlık.  kendi  türünün  devamı  icin   coğalıyor. sorun  şu   ben  cinselliğe  karşı  değilim. benim  özel  hayatıma   ve  bedenime. kimse  müdahale  edemez.  o  bana  ait..
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 19:51 @blue-jean Nr.: 8 Antworten

Jinekolog doktor
sen   iyi  oku  öyle  sana  cevap  vereyim..  rte ve  size   göre akp hükümetine muhalif herkes. provakatör.  gezide  azının  payını  siz  aldınız.titrediniz  bütün  kolluk  güclerini  savunmasız  insanların  üstüne  saldınız..  kaybeden siz  oldunuz..  bu  daha  başlangıc..
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 20:16 @isyankarmarti Nr.: 9 Antworten

Jinekolog doktor
jinekolog  doktor  oldugunu  nereden  anladiniz?    yakinlarindan  birisi  muayenemi   oldu   kendisine?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 20:34 @eses43 Nr.: 10 Antworten

Jinekolog doktor
türkiyenin bütün  kadın, sorunlarına karışıyor .. dolayısıyla  senin  anana  bacına da  karışıyor anladın sen  onu  kardeş,
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 21:22 @eses43 Nr.: 11 Antworten

Jinekolog doktor

La  Cumhurbaşkanımız,  istesin  karımı   bile  veririm  diyen  sen  olmayasın,  belkide  senin  bir  yakınındır  ben Başbakanımızın  götünün  kılıyım  diyen.. edepli ce  yaz anladın  kardeş.

0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 22:05 @eses43 Nr.: 12 Antworten

Jinekolog doktor
beyni calışmayan  hayvani  ic  güdü taşıyan lartarafından sanılır ki, hakaret ederek söz söyleyince daha etkili olur. beyniniz yalnızca  uckurunuza  calışır.  cinsellik  üzerinden karşındakine  saldırmak.kadını  aşşağılamaktır.bu  p....  baş  vurduğu  bir  yöntem  şeklidir...
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 22:10 @eses43 Nr.: 13 Antworten

Jinekolog doktor
mahmur 47 nin  yazdığınıda  doğru  bulmuyorum.. hakaret duyguları ezik ve bastırılmış insanların dışa vurma  halleridir...sonucda  burası  bir  tartışma  platformu..
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 22:29 @isyankarmarti Nr.: 14 Antworten

Jinekolog doktor
mahmur47   ve  onun  gibi  iyi  aile  cocuklari  neden  ayraniniz  kabardi?    madem  konu  actiniz  konunuza   küfürsüz  hakim   olamiyormusunuz?    münasip  yerlerinizde  kurdesenmi  cikti?    niye  kasiniyorsunuz?    O'  kadar  jinekolog   meraklisiysaniz   bülent   ersoyun  jinekologuna  gidin   O'   sizi   muayene  etsin....  sadece  bir  soru   sordum   niye    bu  kadar  kuduz   k......k   gibi   depresiyorsunuz?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 22:37 @eses43 Nr.: 15 Antworten

Jinekolog doktor
terbiyesiz   herif olayı  kişileştiren  sensin.  s..  beyinli   kafan  basıyorsa  aksini  sende  yaz.   ne  utanmaz  adamsınız yahu   karşınızdaki  insanı  küfürlerle   boğmaya  calışıyorsunuz...  adamlarda  susunca  zafer  kazandığınızı   sanıyorsunuz..
0

Beitrag gepostet am 13.01.15, 23:22 @mahmur47 Nr.: 16 Antworten

Jinekolog doktor
hala  cirpiniyorsun   kendini  tanitmak  icin,   yorma  kendini    bu   ne  gerginlik..
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 14.01.15, 18:30 @eses43 Nr.: 17 Antworten

Jinekolog doktor
sen önce  tartışmasını  ögrennn kimse  gergin  falan  değil...
0

Beitrag gepostet am 14.01.15, 19:22 @isyankarmarti Nr.: 18 Antworten

Jinekolog doktor
bu rte nin ünvanlarını saysam  bitmez..ayakkabı kutuları fatihi , ak sarayın kurucusu lideri ve padişahı , büyük 17 aralık savaşının taraflarından biri..
0

Beitrag gepostet am 14.01.15, 20:53 @isyankarmarti Nr.: 19 Antworten

Jinekolog doktor
sayın cumurbaşkanımız maddi durumu çok iyi olanlar için söylemiştir sanırım...fakir-fukara da ısınmak için çok çocuk sahibi olmuş ve olmaya devam edecektir ve bu çocuklarda yarı eğitimlidir,kapçacıdr,dilencidirya da cezaevindedir....sön söz çok çocuk doğurmaktansa bir çocuk doğururum..topluma da bilinçli eğitilmiş çocuk olur..atalarımız ne demiş  nerde çokluk orda bokluk..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Jinekolog doktor