|
|
|
forum´da agir abi olma... |
- Öncelikle duruş ve yazişman sert ve giderli olacak [1 puan].
- ‘Mevzu’yla besleneceksin. Laflarına s.a. ile başlayacak, arkadaslar ‘sıkıntı olursa haberim olsun’ diyecek ama konuşmanı da "eyvallah" ile bitirmeyi unutmayacaksın [2 puan].
- Yazilarinda firçaların olacak [Her firca 5 puan].
- Profile emanet resimler koyacak, arabesk dinleyip tribe girecek ve bunu cümle aleme duyuracaksın[5 puan].
- Begenmeme’ler önemli [Her 50 begenmemeye 1 puan].
- Forum´da sana kul köle olan, ‘maço’luğunla gurur duyan ve diğer kadinlarla saç başa kavga eden bir destekci hatunun olacak [10 puan].
- Sonra aradığın mevzuyu bulacak ve laflarinla ezerek konuşacaksın [Ezdinmi 10 puan, Sen ezilirsen eksi 1 puan]. Yetmedi mi, yanında emanet var [15 puan].
- O da mı yetmedi, hemen katilimcilari toplayacak [10 puan] ve elde ne konu varsa, tartisma cikaracaksin [20 puan].
- Silinme [500 puan].
- Sakın silinme! Silinirsen yazilar unutulur ve seni kimse hatırlamaz.
Forum´da agir abi olmak hicte kolay degil yani! ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hem de ne zor!!!  ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agir abi deyisleri;
Aşk dediğin, dudaklarda kahkaha degil gözlerde yaştır,maksat sevgili ugruna ölmek degil,ugruna ölecek sevgili bulmaktır….
HER NE KADAR DA PISKOPATLIKTA GÖZÜM OLMASADA DALIMI KIRANIN AGACINI KÖKÜNDEN SÖKERIM…
TİLKİ GİBİ DOSTUN OLACAĞINA ASLAN GİBİ DÜŞMANIN OLSUN…
Bizim Fakirlikten Kesmediğimiz Kirli Sakallarımızı Şimdi Zengin Çocuklarına İmaj Olmuş?
Alma Beni Karşına Kan Karışır Gözyaşına…
AŞK BİR GÜN BİTER DERT BİRGÜN BİTER ARTİSLİĞE NE GEREK VAR EFENDİ OLUN YETER..
Ne Alayına Giderim Ne Kralına Varsa Bi Sorun Kralıda Gelir Ayağıma Alayıda..
Her tesbih sallayan mafya olsaydı imamlar mafya babası olurdu...
HERKEZİN HAVA ATIGI YERDE BENİM FIRTINAM ESER...
HER KİM OLURSAN OL BU MEKANDA AKILLI OL… ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahha 10. numarayi tutum...  -hepde siliyoruu kendilerine agirmi geliyoruu abilik..  -bi de bi de numro 6. denemeliyim..     .... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahahah -sagol abim ja cok güldüm buna..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akşamdan kalma adam, sabah kötü bir baş ağrısı ile uyanmış.
Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; “Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum.” Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; - Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? - Evet, dün gece saat 3’ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam şaşırmış vaziyette; - Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? - Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp pantolonunu çıkarmaya çalıştığında, “Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım” dedin. ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahhahahahah -biliyodum iyi abilerde var..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yolla resmini, bir t-shirte bastirtip,gecireyim üzerime hemen,ardindan da bir selfie postalayim buraya... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahhahahha -sulu sey seni la ne sazansiniz ye ye doyamiyoruu sizi...    -resmim sayfamda var ordan alive..   ... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!