60 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
Beitrag gepostet am 23.12.14, 00:42
@efe_1903
Nr.: 21
Antworten
61kafdagi
Osmanlının neyi vardıki !!!
Hep gercekleri yüzünüze vurdukca maskeniz dahada dökülüyor.
Benim soyumda belli sopumda
Sen kedinle karistirmissin.
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 00:44
@efe_1903
Nr.: 22
Antworten
61kafdagi
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 01:00
@_asil_
Nr.: 23
Antworten
61kafdagi
Allah im bana gösterdikten sonra rte biat etmek Allah a sirk etmemdir.Allah sahitimdir bana gösterdigi ikiyüzlülügü ile gerekirse yillarca savacagimizdir tek gercegimdir.
Yillarca fetullahcilarla savasip Allahin bize gösterdigi dogrulardan sapmadigimiz gibi.
Allah sahihitir rte ikiyüzlüdür.
Münafikun suresi ayet-4- Onlar gördüğünde gövdeleri
hoşuna gider. Bir şey konuşsalar sözlerine kulak verirsin. Onlar
birbirine dayandırılmış keresteler hint kuması giydirilmiş kütük
parçaları gibidirler. Her bağırtıyı aleyhlerinde zannederler. Düşmandır
onlar sakın onlardan. Allah onları kahretsin. Nasıl da, aldatılıp
döndürülüyorlar.
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 01:04
@_asil_
Nr.: 24
Antworten
memo53
aynen.
saygilar.
-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 01:16
@_asil_
Nr.: 25
Antworten
61kafdagi
Zamana burada olursan görünsün bascalan ve cetesini o zaman konusuruz.
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 01:54
@61kafdagi
Nr.: 26
Antworten
61kafdagi
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 02:01
@seslenis
Nr.: 27
Antworten
61kafdagi
Onlar hicbirseye cevap veremezler.
lozan kötüdür derler,Ama osmanlinin yaptigi mondros ve sevr antlasmasini hic görmezler.Osmanli bir sömürü devleti halini geldigini kabul etmezler.
0
Beitrag gepostet am 23.12.14, 16:01
@lim10
Nr.: 28
Antworten
61kafdagi
limon
istersen ekledigin rakamlari devletin resmi rakamlariyla karsilastir.Öyle eklesen.
0
Beitrag gepostet am 25.12.14, 13:50
@_asil_
Nr.: 29
Antworten
bir-ask
CHP Ve MHP Zihniyetinin ne oldugunu merak ettim ???? yazinda biraz nögrenelim ..en azindan sana göre onlarin zihniyeti var AKP nin neyi var.. derleme toplam Talanci HIRSIZLAR Toplulugu... 80 yillik yapilani sat ama tek bir fabrika yapma sonrada 13 önce neyimiz vardi diye sor ..... Neyimiz yoktuku HEPSINI SATTINIZ peskes cektiniz... ne kaldi SATMADIGINIZ ...gecende sordum AKP nin yaptigi Bir FABRIKA ismi yazarmisin ??????
0
Beitrag gepostet am 25.12.14, 14:00
@argo_mx
Nr.: 30
Antworten
bir-ask
12 adalari peskes ceken CHP de özellestirme adi altinda TC ait ne varsa satan AKP de ayni zihniyetin ürünü.. PARALEL PROJENIN 2 versiyonu o zaman ismet pasa bu gün tayyip..Abdurrrahman DILIPARK.in tv programini takip edin görün ?? AKP yi kimler ?? niye kurdurmus ??? ABD --Ingiltere--ISRAIL--projesi bir Kukla partisi Paralel IKTIDAR ..AKP abdurrahman diliparki TEKZIP etmedi... yani proje partisi olduklarini kabul ediyorlar ... burada yazi yazacak hala yüzünüz varya ????
0
Beitrag gepostet am 25.12.14, 14:45
@argo_mx
Nr.: 31
Antworten
bir-ask
Kardes Türkiye icin calisan Herkesten Allah razi olsun ... fakat bos yere burada birbirimize " SIYASI IFTIRA " yaparak bir yere varamayiz ... Osmanlida benim ATAM ecdadim.. Atatürk te ATAM .. bizlerde onlarin torunlariyiz ....Bu Millet icin iyi ceya kötüde olsa en atindan biseyler yapmislar..bizim yapacagimiz ONLARIN yaptigi Hatalari YAPMAMAK ...daha iyiyi daha güzele birlikte yürümeliyiz... Bu vatan HEPIMIZIN ...yok osmanli söyle ..Atatürk böyle ... acaba sizler kimsiniz ???? bizler kimiz ??? osmanliya ..Atatürk gibi ayirim yapiyorsunuz ...Atatürk uzaydan mi geldi ??? o da osmanli cocugu..eger Atatürk selanik dogumlu Türk degilse
sizlere göre) Tayyipte Gürcistan patentli...Gürcistanda hala 800 bin AHISKA TÜRKÜ yasiyor ... Bati trakyada da 2 milyon POMAK Türkü yasiyor ..Osmanli Deprem oldu da yerle birmi oldu ?? iste parcalana parcalana her bir parcasi bir yerde,, Dünyada ki Toplam TÜRK ün sayisi 350 milyondur yani bu rakam size bir fikir verir heralde... yani OSMANLI Yasiyor... ABD. BRD ..Ingiltere israil .. niye bizimle ugrasiyor.. Bir geldik Dünyaya 700 yil hükmettik ..ya bidaha gelrsek kac yüzyil sürer ???? düsman biliyorda hala biz senin parti söyle benimki böyle..her iktidarin kendine has ZORLUKLARI olmustur .. o böyle yapmis ..digeride baska türlü yapmis .. iktidar adi altinda Osmanlici,,Atatürkcü gibi yok Müslüman ve digerleri gibi.. Müslümanlik ta kimsenin tekelinde degil Türklükte ...Ne mutlu Türk ve müslüman olabilene..tek yanlis 13 yil önce ne TÜRKIYE Diye VATAN yokmusta sanki Tayyip gelmis hersey MANTAR gibi yerden bitmis gibi lanse etme sacmaligi...Özellestirme adi altinda SATILAN larin dökümanini cikartin ,,, yaninada AKP nin yaptiklarini koyun .... Tek bir FABRIKA YAPTIGINI KIMSE YAZAMAZ...yok yapmadilar yapilanida SATTILAR ...Türkiye batarsa HEPIMIZ BATARIZ...Allah korusun ....
0
Beitrag gepostet am 25.12.14, 15:04
@argo_mx
Nr.: 32
Antworten
uykucum
argo nikli kardes Lozan Türkiye icin kelepcede ...CÖZÜM IHANETI sizce Nee ???? 0 gün 12 adalar bu gün KÜRDISTAN sice FARKI Ne ?????
0
Beitrag gepostet am 26.12.14, 00:57
@_asil_
Nr.: 33
Antworten
bir-ask
Bir ATANIN heykelini yapmak putmu dikmek oluyor,,, yani FATIH te put ATATÜRK te size göre put yazik ... PTT ... PETROLOFISI....Mugla yatagan TERMIK SANTRALI ..SEKER farikalari ne zaman zarar etti... de sattiniz,,,, yaslilari emekli edip maas baglayip yiyip icerken vatana ne hizmetleri var AKP nin massli oy depolari yapmak marifetmi degisen ne???? kadinlar kocasindan hileli bosanip devletten maas almalari HAKMI sözde dul ayip devletin mali deniz haksiz yere yediriliyor ...bu kadar haksizlik olacak hala dinden imandan bahsedeceksiniz CEM UZAN a gelince cellat kesilen iktidar Kombassan..JETPA...YIMPAS ,a niye bisey yapmadi bumu adalet anlayisiniz yazarkae utanin eger birazcik ARINIZ VARSA ????
0
Beitrag gepostet am 26.12.14, 01:11
@_asil_
Nr.: 34
Antworten
bir-ask
Bir ATANIN heykelini yapmak putmu dikmek oluyor,,, yani FATIH te put ATATÜRK te size göre put yazik ... PTT ... PETROLOFISI....Mugla yatagan TERMIK SANTRALI ..SEKER farikalari ne zaman zarar etti... de sattiniz,,,, yaslilari emekli edip maas baglayip yiyip icerken vatana ne hizmetleri var AKP nin massli oy depolari yapmak marifetmi degisen ne???? kadinlar kocasindan hileli bosanip devletten maas almalari HAKMI sözde dul ayip devletin mali deniz haksiz yere yediriliyor ...bu kadar haksizlik olacak hala dinden imandan bahsedeceksiniz CEM UZAN a gelince cellat kesilen iktidar Kombassan..JETPA...YIMPAS ,a niye bisey yapmadi bumu adalet anlayisiniz yazarkae utanin eger birazcik ARINIZ VARSA ???? Nazilik le ne alakasi var TÜRK OLMAK SIZCE NAZILIK se sizde MÜSLÜMAN NAZI misiniz ???? Allah beni Türk yarattiysa benim cinsimi IRKIMI secme sansimmi var ...heralde Türkiye Türk Milletinin bin yillik >ATAYURDU inkarmi edelim bizim degilse kimin yazinda ögrenelim...biz kimin kafasini ölcüpte kimin rengine göre muamale yaptik kime renginden dolayi soykirim yapildi sizin soyunuz sopunuz milliyetiniz yok heralde ??? soysuzmusunuz ???? Trabzonu RUMLARA... Güneydogoyu KÜRTLERE...Akdenizi ITALYAN ve Fransizlara.. istanbulu YUNANISTAN a mi verelim senin OSMANLI HARITASINDAN haberin varmi ???? o zaman ATAYURDUMUZUDA size göre bize kim nasil verecek ,,,, Hain oldugunuzu biliyor LAWRENZ in torunumusun yoksa diye sormadan edemedim ... yazik sizin gibi seytan kilikli müslüman bozuntularina lanet olsun HAINLIK KANINIZA ISLEMIS ....Fikriniz ....zikriniz kisaca HERSEYINIZ BOZUK...
0
Beitrag gepostet am 26.12.14, 01:32
@_asil_
Nr.: 35
Antworten
uykucum
12 yil önce dis borcumuz 240 milyar dolar Akp geldi 780 Milyar dolar Borcumuz oldu...yillik cari acik 64 milyar dolar.. kalemi al bi hesap et yaptik dediginiz hizmetleri 540 Milyar dolarami yaptiniz,???? bugdayi disaridan aliyoruz UTANIN ..tarim ülkesiyiz sözde nasil tarim polikaniz varki bugdayi bile satin aliyoruz,,,cinden aldiginiz ucuz mallarla milleti daha ne kadar avutacaksiniz,,,780 milyarin yillik FAIZI sizce ne kadar ???? % 17 den hesap et bakalim yaklasik 84 Milyar dolar faiz,,,64 milyarda acik var bunu nasil karsilayacaz neyle karsilayacaz merak ettim yazinda ögrenelim ....780 borc 148 Milyar faiz ve cari acik sata sata satilacak köprü ve yollar kaldi ...onuda satsaniz faizi yetmez gelecek satis paralari ... hala bu tablo karsisinda neyinize övünmeniz anlamiyorum,,, Memleketi batirdiniz ...yalanla pembe tablolarla saraylarda keyf sürün millet ac kredi karti borcu 240 molyar dolar Milletin neyini alacaksiniz ??? ellerindeki kart kiclarindaki don dan baska nelerini alacaksiniz ayip UTANIN ??
0
1
2
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!