|
|
|
hallo ween |
bosver...sende benim gibi yap kendin ye  neysem ben ucdum..iyi geceler dilerim ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Hala ayni tazelikte,samimiyettesin..
Bilmeyen arkada$lar icin yaziyorum..sac bakimi.Kadin haklari,kimsesiz cocuklar,tinerciler,anne sevgisi.. gibi cok güzel payla$imlari vardi güzel arkada$imin. gelde sevme.. Seni sevmeyen...........
esenlikler.
Memo kacar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
malesef kendi kültürel etkinliklerimizi suurlu bicimde yasayip, yasatmamiz gerekirken öyle taklitci bir millet oldukki batinin ne kadar sacmaligi varsa uygulamak icin milletce k....mizi yirtiyoruz. bu tür hareketleri kücümseyemeyiz bunlar gelecek nesiller icin milli ve manevi degerlerimizden uzaklasmamiza zemin hazirlar.. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
selam eses karde$
Halen manevi degerlerimizden ödün vermi$ degiliz. Ama maalesef nesiller burada kök saldikca bazi degi$imler olmuyor degil.
3 nesildir bu topraklardayiz.Ya$adigimiz ülkenin iyisini de aldik,kötüsünüde. Geleneklerimize,örf ve adetlerimize sahip cikmak bizim elimizde. zorlayan yok yani.. saygilar..iyi bir hafta sonu dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Sakin mezarligin basinda böyle bir kutlama yapma sonra ölüler senide yanina ceker |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
mezarlıgın başında böyle bir kutlama alakasını çözemedim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
güzel sözlerin için tşkrler efendim bu dörtlük bnden sana gelsin
Aylar yıllar geçer takvimler eskir Bir sen eskimezsin Evler yollar eskir şehir eskirde Bir sen eskimezsin Değişmiş gördüğün bütün insanlar Degişirde Birsen Degişmedin Eski Dost Memo.. Allah gönlüne göre versin hayatta başarılar memocugm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
merhaba memo kardes. 3. nesildir bu topraklarda yasiyoruz diye kültür erozyonuna ugramak gafletine düsmemeliyiz < kinete> hamurundan bahsetmiyoruz milli ve manevi degerlerden bahsediyoruz memo.
<anadoluda bazi degimler vardir biraz müstehcen ama tam yerine oturdu anlatacagim> muhtar kezbana tutkunmus birlikte olmayi teklif etmis. kezban rettetmis muhtar birkerecikten birsey olmaz demis, kezbani razi etmis sonunda birkerecikten kezban hamile kalmis.....
----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
slm
sadece bir eglence burda...almanya da...kücükken bizde hep kovboy oluyorduk...ama sadece okul eglencesini hatirliyorum...kapi kapi gezdigimi hatirlamiyorum...
bende dün market den knoppers aldim..belki gelir birileri diye....eve gelirmez gelmez..kapi caldi..3 cocuk geldi....ve biz türkler kutlamasakta..cocuklari sevindirmek baska birsey......eskiden bilirim...ya..hep...biz kutlamiyoruz derdik..veya kapiyi acmazdik..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Aslm.. Burada aile büyüklerine görev dü$üyor. Cocuklarimiza manevi degerlerimizi,saygi,dini ayetler ve görevleri ögretmemiz gerekiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
aslm. Hakli olabilirsiniz. Ama dinimizi ve maneviyatimizi kaybetmeden yapmaliyiz canimizin yapmak istediklerimizi. yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
selam. Cocuklari sevindirmek elbette güzel.Bende aynen öyle yaptim. Ama cadi kiligina girmek icin kilolarca boya kullananlari da kendi haline birakalim.kendi bilecekleri i$. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
biz bayramlarda almanlara gitsek heralde bön bön bakarlar ...farkimiz bu iste
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
hsg.hircin arkada$. Maksat eglence olsun. amac önemli degil.. yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Tatliyla aram iyi degil.. Evde bulunsun, bayram cooook bizde.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
yani.. Kabahat bizde. 55 senedir anlatamami$iz Bayramlarimizin nedenini. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Ne kadar dogru.. Bayram bahane.....Tatil $ahane.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
bugün genc bir alman....tr de cok izin yapmis...bana sey diyor...neden tr deki türkler iyi burdakiler kötü.
bence bir taraftan hakli....ama tatil yapinca...herseyi baska gözle görüyorsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Aslinda buradakiler de kötü degil. Ama 2 kültür arasinda bocalayan, kimliklerini hala bilmeyen vatanda$larimiz var. Tatilde hizmet alirken iyiyizde ,burada hizmet verenler neden kötü. Elinden i$lerini aldik saniyorlar. Bence yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
is konusuna gecmiyelim... ama tatil yapinca...yemek olsun vs vs hersey iyi ..yinede kötü düsünüyorlar...neyse konuyu bozma  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!