|
|
|
hallo ween |
ist in europa sehr bekannt,und begehrt. Für ein tag,das komischste,das erschrekendes zu sein.
Bu avrupa kutlamasini yapabilirmiyiz..,Bize yaki$irmi..örf ve adetlerimize ...zarari ne olur.
Merak ettim.Mazur görün. Katilan arkada$larim varmi.ve amaci ne..? saygi ve selamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Nasil Alamanca helal.. Neden ,nicini yapilir,merak ettim.. Bilgisi olan arkada$larimin beni aydinlatmasini bekliyorum.
tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
slm memo ja wir müssen da noch ein wenig dran arbeiten dann klappt das auch mit deinem Deutsch. halloween tvde güzel oluyor korkunc filimler var bu gece bol bol amerikadan gelen cadilar bayrami almanyadada yillar gectikce populer oldu vallahi kosümlere cocuklar kapilari calip süsses oder saures deyip seker istiyorlar. senin kapini calan olmadimi? burda dolu ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
ya sushi hem$om. Bu cocuklar neyi kutluyorlar..? Bayanlar neden oldugundan cirkin görünmek isterler.. Anliyamadim arkada$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Süper yorum.. Tradition yani.. Helal..Tebrikler ve tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
eskiden kalan bir geleneksel gibi bisey ölülerin yine bugün kalkip geziceklerini inananlar varmis mi ne sonrada iste adet olmus her yil kutlanmaya baslanmis. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Ya,,ilginc gercekten.. Ben senin özeline yazamiyorum.. veya özel yorumunu cevaplayamiyorum.. Sorun...!! ??? KIB  saglicakla kalin.. Hayirli hafta sonlari.güzel arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
olmasın ya istemem ben böle bi kutlama mezarlıgn yanından bile geçmeye çekiniyoruz düşnsene kapıma ölüp dirilen birinin geldigini abbariii fenaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Hircin kanki.. Merakim...Niye..amac ne ya..kutlanan ne..? Bizim burada tatil.Heryerde aynimi.. Sana saygi ve selamlar..(ya$iyorsa kom$unda selam ve saygilar.
Özlemi$im samimi yorumlarinizi. Kalpten tsk.ler.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Oyyyyyyyy.. Ne güzel bir yorum.. Fistik arkada$im,özlemi$tim yorumlarini. Ya .......zombie (ölüpte dirilen )gibi gelenler var.
Aman bizde olmasin... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
selam Hilmi arkada$im.. Eglenmenin de bir siniri var. Iyiki bize uymuyor.
Karde$ime bir tiyo...
Korkunc görünmek isteyen bayanlar makyazsiz katilsin...))))))))))))
Bu TB.Ailesi icin gecerli degi tabi,,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
bak ben makyajsızm hiç sevmem öle abartıyı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Sen citirsin,citir kalacaksin.. Ben seni ilk gördügümde ve ilk yorumunda notu verdim..(6 sene oldu sanirim) You are the best....
Forumu en iyi taniyan bir arkada$imizi adminlerin secmesini takdir ettim..iyi cali$iyorsunuz ba$arilar. ircep üseyini iteledi.. Kizancik altina etti be ya..)))))))))))))))) özlettin kendini ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Bizim TB,de AYKIRILIKLAR OLMAZDI:: Ama zaman degi$ti karde$im.. Oluverecekler oluveesin gari... saygilar karde$ime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
einer der wenigen Tage wo ich ohne aufsehen zu erregen Raus darf ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
sen beni tanıdıgında ben daha 17 yaşımdaydım şuan oldum 23  forumda artık ilgimi çekmeyen konulara yorm yapmıyorum özellikle siyasetten uzak duruyorum hatta sevmiyorm artık eyvallah abem iyi niyetli sözlerin için ayrıcada olamadı beya bi irecebimzde kızancıgmzda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
seppi Was sagst du..und warum.. Hattest du schlechte erfahrungen. mein freund.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
 hic sorma bana nedense halen seker veren yok..bu sifata seker olmaz diyorlar  hayret bize gelen iki üc türk cocuklardi..sonst nix...ben helloweene karsiyim ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Benden yorum.. Iyiki varsin,bu forumda ve önemli yerlerde senin gibi bir yorumcuya,forumcuya ihtiyac var.
toprak olur,tA$ olurum.yoluna yolda$ olurum. istersen karda$ olurum,,
merak etme kararsizim.. Ama "abey" Yaki$tiramadim be ya,, Takil kafana göre.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo ween |
Seppim.. Biz valla tipsizlikten kaybediyoruz. Kaderin oyunu bize,,, 3 kilo $eker cuko aldim..zile basan yok.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!