88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.09.14, 03:54 Nr.: 1 Antworten

......?
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 13:37 @emek Nr.: 2 Antworten

......?
Devlet bu tür madde bagımlısı olanlara devletin madde bağımlılığı merkezlerinden tedavi verildiğini biliyorum. 
ALLAH düsürmesin bu tür insanlara yardim etmek elinden tutup devletimizin sevkatli eline birakmam ve cikincada onu topluma kazandirmak lazim diye düsünüyorum..

-----
Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzý Deðil.
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 14:01 @-tuna- Nr.: 3 Antworten

......?
senin bu yazina aklima su geldi, demirelin lafiydi sanirim benzin vardida bizmi ictik!

tabiki tedavi merkezleri var eeeee kim ödiyecek? hadi devlet ödedi ücreti??? sonra oooooooop gene ayni delige yollancaklar sonuc????

0+0  elde var 0
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 14:04 @kursun Nr.: 4 Antworten

......?

düsünüyorsun...hmmmm iste düsünmek bazen yetmiyor... daha dogrusu bunu halk mi düsüncek???

bence bu devletin görevi olmali! almanyada neden sokak cocuklari cok yada pek az???

cünkü devlet kucak aciyor.
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 14:08 @1milka Nr.: 5 Antworten

......?
bak hemende alamanci tavri 

Almanyada sokak cocuklarindan önce ne gelir hayvanlar.. değilmi..

Tabiki bunu devlet ve millet el ele cözmesi lazim.. Bu konuda türkiye sağlık sisiteminde cok asamalar kaydetti.. herseyi devletten beklemekde yanlis bir cok sivil toplum kuruluşları var. bunlar ickili kokteyl vereceklerine topluma inip bu tür toplumu kucaklayıcı yaralarina merhem olmalarıda lazim... Almanyada bu tür örgütlenmeler var biliyorum...

-----
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 14:23 @kursun Nr.: 6 Antworten

......?
örgütlenme heryerde var ve olacak dünyada 3 insan olsa bile!

bunlar ama okutulsa isyerleri olsa para kazansalar inaniyormusun sen haaaala gidip disarda yatip tiner cekerler???

tedavi yetmiyor devami da gelmeli, zaten tiner cekme sebepleri ne?? caresizlik degilmi??
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 14:29 @1milka Nr.: 7 Antworten

......?
ya benimde anlattiğim bataklik kurutulmali.. Sağlıklı bireyler yetistiremeyen toplumlarda sağlıklı düsünen insan aramak aptallik değilmi...

öncelikle sağlıklı, eğitimli bireyler yetisdirmemiz lazim.. 
onlarin iyi bir aile hayatı olması lazim.. Buda sevgiden gecer...
doğacak cocuklarin iyi bir eğitim yapması lazim...

bizler sağlıklı birey yetisdiremedik, eğitimiz yanlis temeller üstüne oturtuldu, dini bilgi veremedik ( ALLAH Korkusu kalplere yerleştiremedik) meteryalist bir nesil yetisiyor.. sonuc vicdandan yoksun bireyler...

-----
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 20:41 @-tuna- Nr.: 8 Antworten

......?
sence kendi kendine cikma imkani varmi ?
0

Beitrag gepostet am 16.09.14, 22:40 @emek Nr.: 9 Antworten

......?
sadece acıyoruz...
0

Beitrag gepostet am 11.10.14, 11:45 @aif Nr.: 10 Antworten

......?
bencede...

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

......?