129 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.05.14, 15:47 Nr.: 1 Antworten

19 aylik bebege ses bombasi ...
ABD’nin Georgia eyaletinde SWAT Timi’nin bir eve yaptığı uyuşturucu baskını sırasında attığı ses bombası 19 aylık bebeğin beşiğine düştü.

Olayda ağır yaralanan Bou isimli bebek kaldırıldığı hastande doktorlar tarafından suni komaya sokularak tedavi altına alındı.Atlanta kentinde SWAT Timi'nin sabaha karşı yaptğı baskında evdeki herkes uykudaydı. 

Wisconsin’li anne, kocası ve çocukları ile birlikte Atlanta'da yaşayan  kız kardeşini ziyarete gitmişti.Polis, baskının sabaha karşı saat 3 sularında yapıldığını doğruladı. SWAT Timi’nin düzenlediği operasyonda evde uyuşturucu bulunup bulunmadığı ise hala açıklığa kavuşmadı.

Mülke giriş izni çıkaran polisin, evde uyuşturucu ve silahlar bulunduğuna dair istihbarat aldğını söyledi.

Polis şefi yaptığı açıklamada ise  tüm polis departmanın yaşananlardan ötürü üzgün olduğunu ve olayın bir kaza olduğunu söyledi.

Kaynak;

//www.hurriyet.com.tr/avrupa/26517569.asp

-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Beitrag gepostet am 30.05.14, 16:42 @_asil_ Nr.: 2 Antworten

Yapanlar Amerikan polsi olursa onemi kalmiyor,

Cunku onlar batili,modern ve insan haklarina saygili,

Bizim buradaki forumdaslarimiz gibi iyi egitim almis ve ustune ustelik kulturluler,

Bu yuzden bati tokadi atinca diger yanaklarini ceviriyorlar ve hoslarina gidiyor,

Cocuk olmus yetiskin olmu yasli olmus fark savunmasiz birisi olmus fark etmez,

Yeter ki Turk Polisi olmasin cunku biz dunyada baska bir millete nasip olmayan ahlaka sahibiz,

Kendi kendisine kufur etmeyi kotulemeyi seven bir milletiz ...

-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!