67 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.05.14, 07:48 Nr.: 1 Antworten

insan degeri

hepimiz üzülüyoruz olan olaylardan sonra.....sadece soma dan bahsetmiyorum...aslinda hic deger vermiyoruz insanlara...bir kac resim gördüm... madenci ler 900 tl aliyormus ....politikacilar 13000 tl tamam bende fazla buluyorum....ama kendimize bakalim....burda 2000 ..3000 euro alan biri sadece 800 euro alan birine nekadar yardim ediyor...deger veriyor...

almanya olsaydi simdi yardim kampanyasi olurdu...tr de oldumu ?

o insanlar ne ariyor o madenin yaninda...tamam orda olmak istiyorlar ama heryer insan dolu...madenin orasi kapanmali...görevliler dogru dürüst calissin diye...birde coluk cocuk da var.....

aslinda cok üzülüyorum....ama geride kalanlar icin...üzülenler icin ama ekliyecegim video daki herifleri gördükten sonra....düsünüyorum ki...kesin aralarinda da da böyle pislikler vardir....biliyorum kötü düsünüyorum ..ama gercek bu...

tekrar söylüyorum....insanlara ölmeden önce deger verelim....bu sadece politikacilar icin gecerli degil...hepimiz icin.....ama iste ne yazikki öyle yapmiyoruz....

ben kötüyüm ondan sadece gercekten üzülenlerin ve deger veren kisilerin basi sagolsun diyorum....

dün bu videoyu gördügüm de acayip sinirlendim...9 dakika ya bakin...ama sadece orda telefon edeni ve güleni demiyorum...etrafta bir kac pis kisiler var.....

0

Beitrag gepostet am 15.05.14, 10:02 @soulrider80 Nr.: 2 Antworten

insan degeri

Ne bekleniliyordu ki baska,

Esim bilmez kocam bilir,Acun un kultur yozlastirmasi yasatan,

Neydi o survivior,sesin guzeli,bilmem nerenin yetenegi,

Yahu bir defa televizyon kanallarindaki,

Programlara,dizilere baktiginizda,

Cok daha rahat anlasiliyor insanlarin niye boyle oldulari,

Istediklerde zaten buydu ve bunuda basarmaya baasliyorlar iste yavas yavas,

En buyuk televizyon kanallari sahibi yahudi,

Programlrin hepsi yahudi kanallarinda yayinlaniliyor,

Ve bun programlarida Turk milletine mâl emeye calisiyorlar,

Bunlar yine iyi gunler,

Bir nesil sonraki genclik,komsusunu bile tanimayacak ...

-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

insan degeri