|
|
|
Sevineyimmi...? Üzüleyimmi..? |
Saygideger payla$imci arkada$larim.
Dolar 2.27 TL. Euro 3.o6 TL- 17 aralik olaylarindan sonra,döviz degerlerinde hizli bir yükselme ba$ladi, US dolar %15.Euro ise %10 deger kazandi. Bu ithalat bagimlisi bir ülke icin cok kaygi verici bir durum,. ayni zamanda Ihracat yapanlar icinde ekstra bir kar.
Bu duruma ne tavir koymamiz gerek.. Bilgi sahibi arkada$larimdan yorum bekliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk lirasinin 1 ay icinde bu kadar deger kaybinda kazananlar varmi..? Mesela ben:1 TR.deydim.$imdi tekrar gitsem 10 liraya aldigima 9 lira verecegim. ama ilac,petrol teknik ithal edenlerin dolar bazinda ciddi külfiyetleri var..Varmi bir yorum..? varmi bir cözüm.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam..Onu bilemem. Kurlarin bu kadar hizli yukariya firladigina ilk kez $ahit oldum. Ba$bakanimiz,ve tüm iktidar partisinin görü$ü bu yönde.Muhalefeti saymiyor ve takmiyorum.
sanki, olan olaylar tetikledi gibi. sizce!!....? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok deger verici bilgiler bunlar. Bende az cok öyle tahmin etmi$tim..coooook t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aklin yolu bir.. Sayin Ba$bakanimiz daha uygun bir uslup secmeliydi. Ama kacan sermaye varsa ileride ülkemizi daha kötü sonuclar bekliyor demektir.. Bu hususta sozin gibi bilgiyi olan ve yorum yapacak arkada$lari bekliyorum.. Cok sagolunuz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu yaziniza inanmamak isterdim.. Ama maalesef gercek.. Ke$ke hakli olmasaydiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizede isyankar arkada$... Bu yolsuzluklar olmasa Almanyayi sollardik belki. t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne hocaymi$ ya..doymadi doyamadi. Bencede, daha cok kozlari var elinde.
Özgürlügün adresi olan demokrasinin takdiri ilahisimi desem! Demokrasiyi trene benzetip "zaman gelince inecegim"diyenlere cevapmi desem.. Her halükarda kaybeden benim vatanda$im oluyor.üzülüyorum inanin. Iyi geceler tsk.ler.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korkunc bir kar.. Bu soros,sanirim tüm dünya icin fazla zeki ..veya tehlikeli. Ne dersiniz.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben allah razi olsun diyorum.. Bende $u an "geri dönü$ümlü enerji"projesine katilma teklifi aldim. Ama ben herhafta ba$ka ülkeye ucacak kadar vakit ayiramam. cok para va diyorlar.. Ba$ka zaman bir ele alsak diyorum. müsait biz zamaninizda..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben onu macar sanirdim hep.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. önce güzel yorumunuz icin t$k.ler. Sizin yorumunuza göre,AKP%20 oy kaybedecek,CHP kazanacak..Kilicdaroglu ile.. Bana inandirici gelmedi,veya gercege cok uzak.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Ülkemizi zor günler bekliyor.. Bunada kazancim olsada sevinmemem gerekir.. t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eisbergin ucunu gördükmü ada$.. Arkasi yarinmi..? ayemef e(IMF)verecegimiz kredinin faizi kac olmali..? saygi ve t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam. yorumunuza tsk.ler.
evet bir arti$ vardi.Ben yilba$i öncesi izindeyken euro 2.79 du dollar 1 .,95 falan. Bence bir etkinlik olduki,dövizler tavan yapti..Merkez bankasi kac defa müdahele ettiyse durduramadi...$imdide faizler 4,5% la sabitle$ince tamamen azdi. Yarabbim ülkemiz ve yönetenlerimize sabir ve akil zeka versin. saygilar artkada$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Biz zaten inanmami$tik..abartili bir yorumdu... tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani sizin tahminize göre,ilk secimde kaybetse bile,tek ba$ina iktidar,,sonraki secimde tek ba$ina degil sadece,muhalefet veya iktidarin 2.partisi olur.. Buna inanmak cok zor...Bekleyelim görelim.. tsk ederim..süper yorumlariniz icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. güzel ifade etmi$siniz..ama
katirlarla,atlarla tepi$meyi her arkada$ anlayamaz. Benim anladigim gibi ifade edeyim..Di$ yatirimci ile ic yatirimci yani milli sermaye caki$inca,ve birde buna devlet kari$irsa,bu dalgalanmalar engellenemez. peki "her§ey yine güzel" olacakmi. yoksa krize..!! Devammi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!