92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:16 Nr.: 1 Antworten

sadece merak
merak ediyorum....su weihnachten olmasaydi ..kisin nasil gecerdi..yani okadar weihnachte ile alakali sarki var...cam agaclari süsleniyor..heryer parliyor..

weihnachten olmasaydi bunlarin hicbiri olmazmiydi?

fragen die die welt bewegen....
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:20 @soulrider80 Nr.: 2 Antworten

sadece merak
onu kutlayan   nice türk milleti var   bir   almanin bizim bayramlarda  kutladigini gördümmü   .
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:23 @deli_kurt_selo Nr.: 3 Antworten

sadece merak
soru o degildiki abi

tr de mesela nasil oluyordu eskiden disarlari..kis günleri..cam agaclari süslenmiyordu dimi...camlar vs süsleniyormuydu? nelerle süsleniyordu..simdi avrupalilara özendiler onu kastetmiyorum
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:25 @toni- Nr.: 4 Antworten

sadece merak
bu dogumgünü problemi büyük galiba...baskasida dert etmisti,,,gercekten mi öyle ?

tamam eskilerimizin...dogum tarihi belli degilmis heralde ondan 1 ocak yapiyorlar dimi?
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:30 @-milka- Nr.: 5 Antworten

sadece merak
süslenmeseydi biraz kara olurdu bence heryer? ama sadece biraz...bence kis günlerine uyuyor hele karli olunca..heryer isik isik

sarkilara gelince...jingle bells bence güzel :P bizler icin kayip olmazdi..almanlar ne yapardi acaba..
kein o tannenbaum..kein.. leise rieselt der schnee....kein kling glöckchen klingelingeling.bunlar weihnachtsliedlermiydi yoksa sadece kis icin mi yazilmisti
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:33 @-milka- Nr.: 6 Antworten

sadece merak
ama sadece bu nedenler olamaz..cünki arkadasin face inde 22 kisi varmis...dediklerinin hepsinde face mi var simdi ve dogrum tarihlerini bilmiyorlar?
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:33 @soulrider80 Nr.: 7 Antworten

sadece merak
annadim senniii   sen kendine  bak   kardesim     onnara  özenenler  ahirette hesap  verecek  sen ben deyill.
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:34 @-milka- Nr.: 8 Antworten

sadece merak
tamam tam gününü bilmiyorlar ama nisanda dogan kisiye de 01.01 denmezki?
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:36 @deli_kurt_selo Nr.: 9 Antworten

sadece merak
tamam bakmiyorum abi...belediye baksin onlara..
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:37 @toni- Nr.: 10 Antworten

sadece merak
cogu fake hesap aciyor..unutmamalari icin 01.01 yapiyorlar sen uyu:P kimler var sende öyle
0

Beitrag gepostet am 01.01.14, 21:49 @-milka- Nr.: 11 Antworten

sadece merak
ya  kendi vatanimiz da  bas örtü  yasaklaniyor     bir ara öyleydi biliyon almanyada   serbest    almanlar   okulda bile  taksan  niye takiyon demiyor ama tr de    göze batiyor    mesala  yani ama gercekler bunnar   sözde    almanlar   gavur deniliyor ben   katilmiyom bu lafa  niye dersen alman   serbest  yapiyor bizim memleket müslüman memleketi   senelerdir   kavgasini yapiyolar isteyen takar istemiyen takmaz sonucta   ölen  sana bana deyil  yaradana hesap verecek    imza deli kurt seloo.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sadece merak