|
|
|
sadece merak |
merak ediyorum....su weihnachten olmasaydi ..kisin nasil gecerdi..yani okadar weihnachte ile alakali sarki var...cam agaclari süsleniyor..heryer parliyor..
weihnachten olmasaydi bunlarin hicbiri olmazmiydi?
fragen die die welt bewegen....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
onu kutlayan nice türk milleti var bir almanin bizim bayramlarda kutladigini gördümmü . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
soru o degildiki abi
tr de mesela nasil oluyordu eskiden disarlari..kis günleri..cam agaclari süslenmiyordu dimi...camlar vs süsleniyormuydu? nelerle süsleniyordu..simdi avrupalilara özendiler onu kastetmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
bu dogumgünü problemi büyük galiba...baskasida dert etmisti,,,gercekten mi öyle ?
tamam eskilerimizin...dogum tarihi belli degilmis heralde ondan 1 ocak yapiyorlar dimi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
süslenmeseydi biraz kara olurdu bence heryer? ama sadece biraz...bence kis günlerine uyuyor hele karli olunca..heryer isik isik sarkilara gelince...jingle bells bence güzel :P bizler icin kayip olmazdi..almanlar ne yapardi acaba.. kein o tannenbaum..kein.. leise rieselt der schnee....kein kling glöckchen klingelingeling.bunlar weihnachtsliedlermiydi yoksa sadece kis icin mi yazilmisti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
ama sadece bu nedenler olamaz..cünki arkadasin face inde 22 kisi varmis...dediklerinin hepsinde face mi var simdi ve dogrum tarihlerini bilmiyorlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
annadim senniii sen kendine bak kardesim onnara özenenler ahirette hesap verecek sen ben deyill. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
tamam tam gününü bilmiyorlar ama nisanda dogan kisiye de 01.01 denmezki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
tamam bakmiyorum abi...belediye baksin onlara..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
cogu fake hesap aciyor..unutmamalari icin 01.01 yapiyorlar sen uyu:P kimler var sende öyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
ya kendi vatanimiz da bas örtü yasaklaniyor bir ara öyleydi biliyon almanyada serbest almanlar okulda bile taksan niye takiyon demiyor ama tr de göze batiyor mesala yani ama gercekler bunnar sözde almanlar gavur deniliyor ben katilmiyom bu lafa niye dersen alman serbest yapiyor bizim memleket müslüman memleketi senelerdir kavgasini yapiyolar isteyen takar istemiyen takmaz sonucta ölen sana bana deyil yaradana hesap verecek imza deli kurt seloo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!