|
|
|
Ramazan... Vatan... Ýnsan... ! |
Bu sayfa da bizlere yürek olan, Açtığım konulara olumlu olumsuz tepkisiyle ses veren ve yürek olan tüm yüreklere . . . Yeri geldi açtığınız topicde ben yoruarıa katılarak, aramızda geçen hukuğumuzdan dolayı, hakkınızın helâlini diliyor, tarafimdan ise helâldir diyorum !
Dileğim, temennim ve duam o dur ki; Bizi bu günlere kavuşturan ve bu günleri bize sevdiren Yüce Allahımız, biten bu ayın hürmetine, bizi de sevdiklerine sevdirsin ve bu Ramazan hürmetine diyerek . . .
Elveda Ya Şehr-i Rahmet !
Elveda Ya Şehr-i Marifet !
Elveda Ya Şehr-i Bereket !
Elveda Ya Şehr-i Ramazan !
RAMAZAN BAYRAMINIZI YARIN BURADA OLMUYACAĞIMDAN BU VESİLE İLE EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM !
Şu üç günlük misafir olduğumuz fani dünyada, güzel yurdumun güzel insanları ! Ben sizleri seviyorum. . . ALLAH şahit'dir, sizler'ki özdeğerlerinizi taşıyan ve taşıdığınız kadar yaşayan, bilinki siz nezih insanların bu ülkenin ihtiyacı var ve onun içindirki, iyiki varsınız ve ben iyiki yarın size kavuşuyorum !
Ayyıldızlı bayrağa . . . Gönül vermiş ve bu güzel ülkem için söylenecek güzel sözünüz, verilecek emeğiniz ve karşılığında kurulan hayalleriniz, inşallah tez zamanda gerçekleşir.
ALLAH sizin gibi insanların . . . Ülkesini, milletini, devletini, değerlerini seven sayan insanların . . . ve bu tür değerleri olmayan insanların ise, değerleri olan sizlere saygı duyulması babında, nezih insanların sayısını artırsın !
Dilerim ALLAH'dan . . . Yaşadığınız süre içersinde, yüzünüzden tebessüm... gönlünüzde huzur... bedeninizden sağlık... yuvanızda mutluluk... ve cebinizden paranız hiç eksik olmasın. Karnınız tok sırtınız pek ve herşey ama herşey gönlünüzce olsun.
Davul olur, zurna olur, tar olur. Yağmur olur, dolu olur, kar olur. Dert çeken oldukça türkü var olur. Türküler susmaz dostum türküler susmaz... Tutam yar elinden tutam, çıkam dağlara dağlara Olam bir yareli bülbül, inem bağlara bağlara Paşam heyy... Şahım eyyy... Emrah eydür bu günümdür, arşa çıkar tütünümdür Yare gidecek günümdür, düşsem yollara yollara
Paşam heyy... Şahım heyy...
Birazdan bir özlemle yola koyularak, O Vatana, O Bayrağa, O Benimdir, benim milletim diyerek Güzel yurdum TÜRKİYEDE tatilimden dolayı . . . dönünceye dek kalın sevgiyle !
Efe Kaptan
----- BEYÝNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZÝKÝRDE; akýl UKÂLÂ olurmuþ. |
|
|
|
|
|
|
|