Haha Tam Bir Komedyana yahu,
Kim kimden ozur dilemis ne diye ozur dileyecek,
Bu nasil bir asperagaslik rezil rusvaliktir,
Bari insanlari aptal yerine koymaya calismayin,
Kimsenin kimseden ozur filan diledigi yok,
Kusura kalma Kenan iki gun cekemedin icemedin bu iki gunun hatrina ozurmu dilemisler yoksa,haha tam bir âlemsiniz yahu...
Biraz gerilerden geliyorsun anlasilan haber kaynagini degistir,
Seninki coktaaan Barcelonaya uctu havalaninda aciklama bile yapti,Senin kaynak vermedimi,
He bu arada Barcelonadan sonra bizim buraya Hollandaya gelecekmis,
Daha rahat icip cekmek icin nede olsa burada serbest buda fisilti gazetesinin haberi,haha...
Dilinizin surctugu kadar aklinizindan surctugunden emin olabilirsiniz,
Sehir efsaneleri ile devlet yurumuyor hanimefendi,
Biz bir belge goremedik yoksa belge dediginiz facebook yazisimi,
Ama olur inanmanizi elbette bekliyoruz bir facebook cumlesine,
Nede olsa ka-pa-si-te...
Yazik,gercekten,dini kisi ile bagdastirip sonuc ve anlam cikartanlara saadece aciyorum,
Zaten bu dusuncede oanlar deilmidir yillardir etnik kimlik ile dini kimligi ayirt edemeyip,
Her daim cuvalliyanlar ve batakliga splanmis zihinlerden kurtulmayi vatani cukurumu goturenler,
Ne yani simdi her A.K.P. li muslumanlidir diye bir kâide varda bizmi blmiyoruz,
Boylesi basit dusuncelerin bir parcasi olup kendimizi basitlestirmeyelim istersen,
Bari agirliginza gre bir tartisma yapinda bizlerde bir seyler ogrenelim,
Yoksa ilk okul cocuklari gibi ben yaptim sen yaptim ile bir yol katedilemeyecegi gibi,
Sizinle tartisanlarda yerinde sayacagi kesindir,bilginize...
Bilgisizlik diz boyundanda asagi inmis inmis yerlerde surunuyor,
Bir defa imam maasinin nasil odendigi herkezce bilinirken boylesine basit bir seyi dile getirmek,
Saadece kendini guldurmektir,Onun aciklamasini jetmemo arkadasiniza sorabilirsiniz,
Bir defa oda boyle bir gaf yapmistida hee bak belki forumda duruyordur arkadasiniza verdigim cevap,bir zahmet oradan bakiver,haha...