79 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.03.13, 01:48 @gaydali Nr.: 21 Antworten

ayipmi...?.....günahmi..??

Benim sorunum komsuyla degil kardes. Onun dini ona benimki bana. Saygi zaten duymali insan bu dininde geregidir. Benim sorunum bu "sözde inanclari" (tekrar ediyorum Allah katinda hak din Islamdir) ayni kefeye koymaya calisan bozuk zihniyetle. Yani ben batil bir inancla kendi inancimi ayni planda tutamam. Bu kendi dinimi inkara kacar. Cünkü benim kitabimin indirilisi diger dinlerin insanlar tarafindan bozulmasindan hemen sonra olmustur ve hak dindir. Kiyamete kadar hükmü gecerlidir.

Ama ben gidipte özenticiligin b*kunu cikarmak maksadiyla kilisede ezan okursam birde "eshedü ene muhammeden resulullah" kismini kaldirirsam bu bir serefsizliktir.

Inanclilar arasi diyalog olabilir. Dinler arasi diyalog olmaz. Cünkü din zaten tektir.
Benim anlatmaya calistigim bu.

0

Beitrag gepostet am 30.03.13, 01:59 @gaydali Nr.: 22 Antworten

kolestirin.?
sevinmi$tir seninle tani$tigina.
güzel tatiller.
Almanlar nasil derler.(masumca)
FROHE OSTERN.
Kalin saglicakla,

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 30.03.13, 02:15 @gaydali Nr.: 23 Antworten

Örnekler cogaltilabilir kardes.. bunun sonu cakma bir kapitalist TEK DÜNYA DINI'dir.
Sen ona özen o sana özensin. Yüce kitabimiz bunun icin tartismasiz noktayi koymustur.
Ama insanoglu nankör.. müslümanlar bilincsiz.

Ortaya cikan görüntü ise - REZALET!

Inneddine indallahil Islam - Allah katinda hak din Islamdir.
Saygilar..
0

Beitrag gepostet am 30.03.13, 02:22 @-maho- Nr.: 24 Antworten

Maho sen kendini inancli bir mümin olarak kabul ediyorsan diger batil inanclari din olarak algilayamazsin. Saygi baska din statüsü vermek baska. Dinin sahibi Allahtir. Allahin sözleride aciktir dileyen herkez Kuran-i okuyabilir (müslüman, hristiyan, yahudi, ateist).

Dileyen her istedigine inanabilir ama Allahin indirdigi ve hükmü olan yalnizca Islam ve Kurandir. Fizik profosörü degilim cok basit bir gercekten bahsediyorum.

0

Beitrag gepostet am 30.03.13, 02:31 @memo53 Nr.: 25 Antworten

Bu soruya kimsenin mantik cevabi vermesi mūmkūn olamaz çûnkū bizim kutsal dinimiz mantik dini degildir..

Kimi buralarda yûzmeye gidiyor diyoruzki çiplak insanlar var gūnah degilmi dyioruz hayir niyet ōnemli diyor.

Ben almanlarin noelinde hindi yedim evet  ama noel diye yemedim onlarin kutlama sebepleri var bizde onlarin içinde kavruluyoruz noeli benimsemedigimiz sūrece sorun yok

-----
Gõzlerin Doguyor Gecelerime
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!