|
|
|
medya bu tip insanlara neden bukadar deger veriyor ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu kadini tv lerde görmek istemiyorum efe kadin atatürkle kafayi bozmus ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel işte nezakette bulunmuş hanímefendi, Şahsen ben huri getirmesini isterdim, Şu twittere bir ben anlayamadím hesabim olursa bizde meselao bayana yazabikiyormuyuz çokmu geri kaldım ney baa huri getirside huri yerim ben onu. ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence böyleleri, bilincli olarak, savunuyormus gibi gösterdigi, ideolojiyi ya da grubu, u.,s.w. karalamak, yanlis tanitilmasini saglamak amaciyla tamamen karsi görüs ve gruplar tarafindan olusturulmus, oyuncu, artist ne dersin deyin iste.... Zaten ... ayni görüs ve gruba hizmet eden medya da ortaligi karistirmak icin hazir.... Tabikii ufak bir kesimde reyting amacli yaygaraya baslayinca...durum bu hale kadar geliyor... Artik her grup karsi tarafa zarar verebilmek amaciyla bu sekilde medya maymunlarina basvuruyor... sadece basörtülüler icin gecerli degil bu...!!! Bence...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orasi öyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orasi öyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bravo  yorumun icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buyrun bu da Karsi taraf olsun...Simdi vatandas.. medeniyeti...ya da medeni laik hanimlarimi ifade ya da temsil ediyor.... Aslinda bunun gibileri yüzünden karsi görüsler tepki oylari ile basa geciyor...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu izlemistim ama sorun su avci
senin ekledigin clibte konusan kiz yanlis konusmus
ama esra elinönü hergün tv lerde atatürke saldiriyor ve medya arkasinda
senin ekledigin clipteki kadin tv lerde yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet... Ama hatirlarsan artik karsi medyanin bu ve bunun gibileri ihtiyaci kalmadi ... Küme düstüler zaten....ugrasmaya gerek yok... Gözde kim.... lider grub... o yüzden ... hedefte..ya da gündem de .. senin ekledigin klipteki kesim olacak... Küme düsenlerin 1. lig mücadelesi iste...yani kisacasi.. hersey artik hile ve fitne, yalan dolan.... Bu cagda ... artik kafalarda su var... Savasi kazanmak amaciyla basvurulan her yol MÜBAH...!!!
Zaten bunu cogu liderler kabul ediyor ve benimsiyor... Bende onlardan birinin yazmis oldugu bir makaleden aldim... yani alinti bi cümle zaten.... Artik hesabi... mahsere diyelim...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!