78 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.02.13, 02:29 Nr.: 1 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

TV izlemeyen forumdaslara soruyorum.. neden izlemeyi biraktiniz?
#tvizlemiyorumcunku

yorumarinizi bekliyorum..
0

Beitrag gepostet am 18.02.13, 03:47 @kararsiz-esmer Nr.: 2 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

cevap icin tesekkürler.

Kendi acimdan söylemem gerekirse televizyonun kurulma gayesi amaci neydi bilmiyorum ama günümüzde izleyicileri/toplumlari yönlendirmek ve kendi cikar/emellilerine hizmet etmelerini saglamak icin beyinlere afyon dagitmaktan baska birseye yaradigini kimse inkar edemez sanirsam.

Bugün öylesine bir haberlere bakayim dedim pisman oldum. Insanin ici karariyor. Bilmem kim karisini dövmüs, bilmem kim sevdigini dogramis, yok sunu ye bunu yeme, onu giy bunu giyme. Artik insanlar bir tv/mobil/pc ekranina ayirdigi vakti bir sevdigine ayirmiyor mu? Teknoloji gercekten hayatimizi kolyalastirdi mi yoksa bizleri robotlastirdi mi?
0

Beitrag gepostet am 18.02.13, 03:56 @kenzo-007 Nr.: 3 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

televizyonlarin sahibinin sesi olduguna katiliyorum. hür iradeyle hareket eden (fonlanmadan) kanal/muhabir/gazete tükendi sayilir ülkemizde. dünyada da böyle.

insanlar yeni boyanmis ve uyari yazan duvara mutlaka elini sürüyor ama TVde her söyleneni sorgulamadan amenna gecistiriyor. sorgulamadan yoksun toplumlar üretiyor televizyon.

milyonlari ekrana kitleyen sacma programlar bile birligimize, bayragimiza terbiyesizlik yapabiliyor. lanet olsun! sorgulamadan her önüne koyani yineylere..
0

Beitrag gepostet am 18.02.13, 13:44 @-karaoglan- Nr.: 4 Antworten

#tvizlemiyorumcunku
ben sana kisa bir aciklama yapayim
acun ilica fetullahci ,fetullah ise gerekirse aponun etegini öperim
diyor. yani acunun programinda normal.

bir örnek daha
karadayi dizisinde mahkemede atatürkün imzasini yok etmisler
atv nin sahibi kim ?  tayibin damadi

ac N24 belgesel tarih teknoloji seyret en azindan birsey ögrenmis olursun 

0

Beitrag gepostet am 18.02.13, 17:31 @anti-makarnaci Nr.: 5 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

acunun yaptigi aciklama..

"kem küm programlarimizda "türk" bayragini kullanan yarismacilar kendilerine avantaj sagliyor. böyle bir durum sözkonusu oldugundan öyle algilanmis, teknik bir hata cart curt.."

yani tepkileri azaltmak icin kiif uyduruyor.

kanal önerisi icin tesekkürler, arasira izledigim kanallar söyle..
ulusal kanal (banu avar/erdal sarizeybek/haber/belgesel)
bengütürk (murat ide)
habertürk (pelin cift-öteki gündem)
kanal99 (sinan meydan-sakli tarih)
youtube (oktan keles/sefer darici/ahmet maranki)
0

Beitrag gepostet am 18.02.13, 23:18 @afeti-devran Nr.: 6 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

yazdiklariniza %100 katiliyorum. parana reytingine tüküreyim acun!
hülya avsari zaten söylemeye gerek yok. erol köse onu rezil edeli cok oldu.
0

Beitrag gepostet am 18.02.13, 23:40 @atilla1965 Nr.: 7 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

Artik Levent Kirca gibi mizahcilara TV'de yer yok.. cünkü insanlari gülerek düsünmeye zorlayan kisiler sindirilmeli. Hükümet emri ile kanallardan uzaklastirilmali.
(bknz. Levent Kirca'nin FOX TV den kovulmasi)

Bize osurukla, küfürle, bos espiri anlayisiyla güldüren kültür erozyonuna ugramis, halkin günlük dertlerinden uzaklasmis mizahcilar lazim. Ete süte burnunu sokmayan, aman filimim cok satsinda gerisini bosver diyen.. Ama onlar halkin bir kisminin gözünde günlük yer edinebilirler sadece.

Kemal Sunal ve bircok eski hakiki sanatcilar gibi kalici olamiyorlar neden?
Cünkü halk o emektar sanatcilarin filimlerinde kendi acisini, kendi hayallerini, kendi günlük samimi yasantisini buluyordu. Özentisiz sade ama icten!! Bir bardak sicak cay gibi.

0

Beitrag gepostet am 19.02.13, 00:12 @afeti-devran Nr.: 8 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

Ömrümün büyük bölümünü Isvec'te gecirdim. Benim hayatim boyunca sindiremiyecegim bir olay vardir ki oda;

Banu Avar o tarihlerde Avrupa Birliginde moda olan Ermeni soykirimi (sadece onunla kalsa, pontus, rum, suryani vs.) yasa tasarisini gecirme calismalarina karsi bir karsi akim baslatmisti ve Avrupa'da Darwin safsatasini model alinarak uygulanan "üstün irk" yani Eugenics calismalarini incelemek icin Isvec'e gelmis ve burda romenlere ve göcmenlere hatta sakat insanlara yapilan soykirimi incelemeye almisti. Daha sonra bir belgesel hazirlayip yayinlayacakti. Bu piskolojik bir baski unsuru olusturacakti Isvec meclisinin oyunlarina karsi. Bu haber Isvecte duyulunca bunlari ates sardi.

Ardindan Isvec meclisinde bir milletvekili aciklama yapti ve "sacmalik bu! bu olayin Turkiye'de TRT gibi saygin bir kurumun otokontrolü ile cözülecegine inaniyioruz" dedi. Sonra ne oldu?

-Isvec'in yaptigi soykirim konusu gündemden düstü
-Banu Avar TRT'den kovuldu
-Isvec meclisi türkler soykirim yapmistir tasarisini meclislerinden gecirdi

Bunu seyredenleri ve önleyemeyenleri hatta AB yalakaligi ugruna Banu Avar'i susturanlari ASLA affetmeyecegim!

0

Beitrag gepostet am 19.02.13, 03:52 @kafdagi Nr.: 9 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

haklisiniz, haber dedikleri sey medya patronlarinin ve onlarin ajendasinin koyunlara okunmasidir. beyinleri ufaktan ufaktan celme operasyonudur, uyku ilacidindan farki yok günümuzde. bazi itstisnalar haric.

cok fazla duygusömürüsü ve görüntü kirliligi var haberlerde. ayrica bol magazin salcali dizi özeti gibi haber sunan kanallar var.

0

Beitrag gepostet am 21.02.13, 14:39 @-karaoglan- Nr.: 10 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

Selam, neden izlemiyorum?! 

Dünya Basininin (Gazete,Dergi vs.) %96 si Yahudilerin elinde... Türkiyede ki yandas medya denilen Kanallarin, gazetelerin oldugu gibi... Türkiye'de yandas medya diye birsey yok.  Ister Sag görüs olsun, isterse Sol görüs olsun tüm Gazete ve Kanallar (Atv, Show etc., Cumhuriyet,Milliyet,Zaman vs.) yahudilerindir... Görevleri her kesime, duymak istediklerini fisildamak. (Seytanda vesvese verir degil mi? Seytanin silahi bunlardir!!) 

‘HANİ, ŞEYTAN ONLARA YAPTIKLARI İŞİ GÜZEL, SÜSLÜ GÖSTERMİŞTİ DE ŞÖYLE DEMİŞTİ: ‘BUGÜN İNSANLARDAN SİZE GALİP GELECEK KİMSE YOKTUR.’ Enfâl/48 

Beyinleri manipüle etmek, Yalan haber üretmek vs. vs.

Magazin Programlariyla uyutmak, kafayi bos islere yöneltmek, görevleri.

( Ben Türkiye'den örnek verdim, bu bütün Dünya icin gecerlidir. Almanya, Ingiltere... say say bitmez. ) 

Bakmamam icin bu yazdiklarim benim icin yeterli, ama asil sebep buda degil!

Bunlar Seytani yapilanmalar ve direk Seytanla calisiyorlar...

Müslüman olanda Seytani islerle ugrasmaz, onlara primde vermez... Allah Düsmanlarinin yaptigi seyleri terketmemiz gerektigini zaten Peygamber efendimiz (sav) söylemistir.

Bende onlarin yalanlarini, sapkinliklarina itibar etmedigim icin bakmiyorum  

Saygilar

Miroglu41

0

Beitrag gepostet am 04.03.13, 14:45 @-karaoglan- Nr.: 11 Antworten

#tvizlemiyorumcunku

okuyunca kendi cevrenimizin kirliligini cok iyi animsatan bir yazi..

//www.internethaber.com/amac-her-evi-birer-geneleve-cevirmek...-14114y.htm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

#tvizlemiyorumcunku