14 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.01.13, 23:08 Nr.: 1 Antworten

Kabak var,yermisin?
Kabak var yermisin?

Bugün 09.01.2013 senenin ilk haftasi geride kaldi,gecen seneden kabak tatlari damaginizda duruyosa okumayin bu yaziyi.
yinede tüm forumcu arkadaslara yeni yilda basari saglik ve mutluluklar diler,yarismada finale kalirsiniz insallah diyerek kutlarim.
Gecen sene bu zamanlari hatirlayan kac kisi var aranizda? iki gündür biraz kondisyon eksikligi var tam tutturamiyom neler olmustu.
Kabak tatlisi aslinda güzel bir tatli cesidi,Firina sürüldükten sonra üstüne birde cesit Sahne eklerseniz doyulmaz. Almanyada Akdeniz ürünleri satan restaurantlara girin, bir tabagini  lüx bir fiyat kariligi yedinizi hesabinizda farkettirirler. Almanlarin sevdigi tuttugu bir sebze..Kabak,sebze olarak eski Kültürümüze girmis boyuna posuna bakmadan evlerimizde köselerde bile kullanilmis.
Yalniz kabak var yermisin lafi manasi kabak tatlisi kadar tatli degil.Idrak ve anlamak istemeyenler icin kullanilir. Veya siritarak gülenlere,"soyulmus kabak gibi ne siritiyon" diye sorulur
Kabak,kendine ait kültürle aslinda sponsor bulunsa dünyada girmedik ev birakmaz.Cünkü tadi ne kadar seker olmadan cekilmesede adi cikmistir 90a,inmez 80e.Türküler bile üretilmistir kültürümüzde."Kabak pisti tuz ister,benim gönlüm".. usw!
Ironisi genis kültürümz,Kabak tadini kisilerede uyarlarlar.Kabak tadi verenler,su kabagi gibi makarnaya katilanlar.Eksitilip kabak tursusu yapilanlar usw,saymakla bitmiyor.
Aslinda konuyu birazda suna baglamak gerekir.Forumlarda kabak gibi ortaya cikipta ici bos kabak oldugu anlasilan kisilerdende hic bir yemek olmaz.Tatil sonrasi Iki gün biraz forum yazilarina göz atttigimda baya kabaklik cevaplar vardi.
Örnegin:
Soru:Nerden geliyorsun sen?
Cevap:Altaylardan
Soru:Altaylar nere yasiyor?
Cevap: (omg!!)
Buna benzer yine birsürü örneklerde verebilirim,ama kalsin
Hani diyorumki kabaginda kendine göre bir asaleti,gururu,durusu,ruhu,tadi var.Siz madem kabak gibi ortaya forumlara cikiyorsaniz,ici bos kabak kalmamak icin,pismeye pisirilmeye razi olmanizda lazimki,herhangi bir tad verme imkaniniz olmasi icin karsinizdakilerle esek gözlügünden degilde birazda dünyada yasiyorsam,bende düsünebilirim diye kabagi kendinizde pisirmeye aday olabilirsiniz.
Yoksa kusura bakmayin kabaga cok saygim var,sevdigimde bir sebze ama bayarsiniz.Bu kelimeyide forumcu bir arkadastan kopye aldim,tam yerinde kullanilmis kelime oldugu icin,bayarsinnn!!
baymayin milleti,biraz ici bos olmadiginiz gösterin,
Kabak var yermisin cümlesine layik olmadinizi gösterin,en azindan gayret edin.
Kabak tatlisi olmayi bir kenara, onun gibi  tatlida zor bulursunuz bu baymalarinizla.
sevgiyle kalin^^
-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 09.01.13, 23:35 @lafontaine Nr.: 2 Antworten

Kabak var,yermisin?
olsun Lafo,sevene her zaman olsun

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 09.01.13, 23:48 @lafontaine Nr.: 3 Antworten

Kabak var,yermisin?
je haddimize kusura bakmak,test the more ayfonunu
bayarsa o kötü iste,kokuda saliyor,gar nicht so angenehm.
saol tskler ederim

-----
Sevme,günahim ben
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kabak var,yermisin?