|
|
|
Mogulürk diye neye derler ? |
Sen yanlis yazmisin..
Sen " Ne Mutluyum ki Mogulürk olduguma" yazmalisin..
Hatirlarsan Türk ile Mogulürkün farki burda...
Türk " Oldugu gibi görünür" Mogulürk " Oldugu gibi görünmez" ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ha iste.. Görüyorsun demi..
Gel seninle ders calisalim..
Kaizenmi yoksa Innovationumu tercih ederin bu Tartismalarda ? ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana o soruyu Cevapliyacagim:Hayir, Adnan Oktar Yahudisi ile benim isim Olmaz...
Sana soruyorum: Sen Allahin Varligina, Hz.Muhammed s.a.v in onun Peygamberi olduguna inaniyormusun ? ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani duyduklarim dogru demekki... Sen Mogulürksin (Türkcü  ve Ateistsin..
Eyvallah... ne olursan ol.. ama Dinim ile alakali yazilarinda yanlis yazarsan kavga ederiz ... Lütfen dini konularda karsinizdakinlere saygi gösterin inanmasanizda... ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Ateistde olsan Shamnistde olsan saygi gösteririm..
Ammmmaaaa sen Kalk benim Islamimi, Allahimi, Peygamberimi burda Farkli veya Farkina varmadan kötülersen.. Bende gereken Saygisizligi yaparim..
----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o nedenle sana burda 20 kere en azindan sordum... Elhamdulillah bile diyemedin.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden Elhamdulillah demen zoruna gidiyor Peki, Arapca diyemi? Türkler, Islamiyeti Kabul ettiginden beri "Elhamdulillah" ile hic bir sykintisi yok... Neden simdi sykinti olma cabisinda Mogulürk'ler ?
ps.: eminimki, elhamdulillah in türkcesini bilmiyorsundur...bakmaaa google e .... ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adnan Okar'in Videosuna yeni Baktim 
ya dikkatimi ceken bir olay var, bu adam yani besbelli dandigin teki.. Ama gercek yanindaki bebeler de 10 Numara..
Ama en enömlisi.. sizlere benziyor yaw.. ayni Mogulürk.. Elmacik Kemikleri.. Cekik Gözleri..yani Herkez yahudi diyor bu adama ama bence kesinlikle Mogulürk.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yörük olamaz ya.. 100 de 100 Mogulürk... Tipine iyi Bak..
O Avratlar sind wirklich Megageil  Düsünüyorumda o Kadinlar kim diye..? Google bile bilmiyor .. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Künstlich olurmu ya.. Boylu Postlu Avratlar.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!