|
|
|
weichnachten bizde katilsak ? |
Bak simdik yazdigin Hatalari Cihannuma okursa.. senide Gramar Nazi yapar.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kim yaw..? efe70 mi ?? bak simcik dayak yicez ondan..bayagi kizgin bugün.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin isin bitti... efe70 bak nediyo " topunuz gelsin" senin yerinde olsam söyle en agirindan bir basketball topu ile efe70 e dogru cikarim yola.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müslüman'in kassigi ile Gavur'un corbasini iciyoruz... ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadece bi sen degilsin.. Türm Türkler Beleschci...
Adamlarin weichnacht Parasini aliyor.. Feiertag larini da aliyor.. ama bi Cam agaci alamiyor.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limansizgemi..öncelikle senin seviyene düsmem icin, belediye otobüslerine molotoflarla saldirmam, yollara haince mayin dösemem ve alnimda kahbe yazmasi gerekiyor.. fakat yinede iki kelime söyleyeyim merakin gitsin.. nasilsa küfürü iltifat, hainligi görenek bilirsin sen..o yüzden sadece aynaya bak ve dua etki hala bir yüzün ve bir pasaportun var.. anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna bile az.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkür ederrim.. farkli bir yorum .. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok sanslisin...baska birsey söylemiyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmaz hemsom.. sen ilk evveli Anani, Babani oturt oraya.. sonra sira bana gelsin.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 haklisin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin o limansiz gemine liman olur, yumrugumla batiririm o Gemini..artik biraz sus, en azindan adam zannetsinler seni.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuyla alakali yazmayacaksan.. Topic den cekil..
Özelden Limansizgemiyle yazisin.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuyla alakali yazmayacaksan.. Topic den cekil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özür Dilerim. yanlis anlamisim...
ps.:Konuyla alakali yazmayacaksan.. Topic den cekil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olduuu... baska? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet, anlamadan okumadan yirtik dondan cikar gibi ..iki yetiskin insan sohbet ederken araya girdi.. cocukluguna verelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limansiz... sen okumadan anlamadan araya girdin... madem yaran yok, gocundugun birseyler yok..neyi ve kimin avukatligini yapma pesindesin sen ? hangi yoruma hangi msj atmissin iyi bak..sonra gel elimi öp belki affederim seni.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laa imansizZZz ! ! ! yeter artik, ben konuyla alakali yazdim...hemde tam 12 den vurdum.. fakat bazen karsindakinin kapasitesi kadar anlasiliyor insan..sende beni anlama o zaman..önemli degil.. F A K A T , artik bu cocukca ve ergence yapilmis hakaretlerine son ver..klavye delikanliligini birak! simdi özür dile hakaretlerin icin, bende büyüklük yapip affedeyim seni.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!