|
|
|
yoklama herkez burdami.? |
2112 Yoklama yepyeni bir Dünyaya hosgeldiniz Herkes TB ictima alanina toplansin bakalim zaiyat varmi? Önce Adminler den baslayalim ismini cagirdigim burda diye bagirsin.
 ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.youtube.com/watch?v=67sIvpLts8s ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allaha sükürler olsun 196801 kisi daha lazim ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Sesim geliyormuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........................................? ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21aralık 2012 de türkiye genelinde kar yağışı devam ederken sadece şirinceye mal yağmıştır kayıtlara geçelim lütfenn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH insana akil vermis bazilarina da saman doldurmus sanirim beyin yerine Kiyamet kaza gibidir geliyorum demez Gelir senin degil Takvim yazmaya gözlerini kapatmaya zamanin olmaz.bir Takvimde biz yazsak egeli 100 yil sonra koparta bilirmiyiz kiyameti.? ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aşmış insanlarımız artık Türk kanalları sabahdan beri iyiyce coşmuş durumdalar  Ben maya filan anlamam, Allah'ın takdiri neyse ona göre yaşarım... Böyle safsata şeylere sadece gülüp geçerim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahmin ediyorum bende türkce kanal olmadigindan bakamadim cok abartiyorlar bizimkilerde.sabah Rtl olsa gerek dinledim bazilarinin isine yaramis milyonlar kazanc elde etmisler.Allahin dedigi olur ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alkan ya kardes saka maka Adminleri gören varmi? ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 yavas yavas cogaliyoruz demekki millet korkudan kanepenin altina saklanmis ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HE HE HE yani burdada firsatci millet oldugumuzu belli ettik mi yazin GARIIIIIIIIII ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onlarda korkudan dua etmeyemi gittiler diyorsun he he heh ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen öyle san geldi bile mevcut azaldigindan sebekeler iyi cekiyor telefon actim hemen damladi he he he h ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dur beya lafonya kiyamet korkusundan großmarkt takilerde kapamis malzeme temin edemedim ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu cinden baska pitpula benziyor baglasaydin bari bizi isirmasin? ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok yikilmadik cok sükür. buyrun gelin dükkan sizin gelirken tugrahan garibimide alin adam hergün sahanda yumurta yemekten kötülendi ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en azindan kuduz olmak ölmekten iyidir ya kiyametler kopsaydi?
----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nekadar tatli herseyin ufak olani güzeldir büyüyünce cani olabiliyorlar ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oysaki dün herkez birbiriyle ne güzel geciniyordu bugün garantideyiz yine basladi kavga gürültü ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!