|
|
|
Livestream |
Livestream malesef sürekli göz önünde bulundugu icin gözüm takiliyor insanlar nekadar bos ve gereksiz Topic'ler aciyor ve tartisiyorlar'hani tartisa bilseler onada birsey demicem ama hakaret ve rencide etmeler dizboyu yetiskin insanlariz diyorum ama bu topic'leride okudukca buna inanmakta güclük cekiyorum .. ve kimin ne oynadigi kim kiminle Arkadaslik kurmus kim kime ne yazmis bunlara cokmu merakliyiz  SAHSEN ben kendim oyun oynamaya bile cekiniyorum cünki sürekli göz önünde bulunuyorum gibi geliyor rahatsiz oluyorum ,zaten tabella yapilmis kim kacinci sirada bilmek istersede görebilir  diyecegim oki arkadaslar madem birseyler yapiyoruz burada güzel ve temiz olsun eglenceli veyahut egitici olsun ama cirkinlesmesin ortam..........seyretmeside cekilir olsun  saaygilar......actigim ilk ve son topic bu  lütfen temiz kalsin ......tsk.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
Livestream kaldirilsin diyorum ben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
)sende Livestream gibi yazmisin massallah ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
Ah be arkadasim ,bu dediklerini gercek hayatta beceremiyoruzki,sanalda nasil becerebilelim...
insanlar siginmislar klavyenin arkasina yazip duruyorlar...iyiyken canim cicim,isler kötüye gittimi bütün kirli camasirlari döküyorlar ortaya ahlaksizca...
bu nasil insanlik anlamis deyilim...
eeee...bosuna dememisler...
nerde cokluk.....orda........ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
peki clip'icin kalsin ama digerleri olmasada olmaz mi kim kimin ile arkadas olmus gercekten cokmu önemli ? oyun ve clip konusunda hem fikirisi en azindan buda güzel tsk.ler yorumunuz icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
livestreamde oyun puanlari, forum yazilari vs. cikiyor. yani sayfada zaten herkezin görebilecegi, gizli olmayan seyler.
Buranin bir Community oldugunu unutma, bunuda en cok simgeliyen sey Livestream'dir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
Gizli olmadigini biliyorum olmasi gerektigi icinde yapmisinizdir mulaka ama bende kendi düsüncemi burada belirttim , topic'ler acildiginda foruma katilmak isteyenler katilabilir diye düsünüyorum ve sürekli kim kime ne yanit verdi o yanitlarda belirtiliyor ne bileyim belki ben takinti yaptim bunu bugün fazlasiyla gereksiz yazilar yazildi birkac topic'de ve buda cidden insanin keyfini kaciriyor sahsima hicbirsey yazilmis cizilmis degildir ve bana dpkunmayan yilan bin yasasin diyenlerdende olamadigim icin bende acaba olmasa daha iyi olmaz mi diye düsündüm bu bir düsünceydi ve sizlerin isine saygisizlik etmek degildi öyle bir itiba biraktiysa sizde kusura bakmayin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
kusura bakcak birsey yok ortada.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
 peki yorumunuz ve yanitiniz icin tsk.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
 tsk.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
estaf.kimseye örnek olmak haddim degil beni rahatsiz eden baya bayan birbirlerine hakaretli hatta küfürlü yazilar yazmalari rencide etmeleri Livestream olmasaydi belki göze öyle carpmaz bende insan olarak merak edip bakmam öyle topiclere ve durduk yere insanlar neden böyle cirkinseyler paylasiyor diye kizmazdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
 cok sagolun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
Çok Şiirsel anlatmışsın süpper  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
asla ben siteyi suclamiyorum sitenin ne sucu var elbette yok bizlere böyle platformda yazmak paylasmak icin imkan sunulmus bizlerede bunu güzel degerlendirmek düser bunu belirtmek istedim .. site'nin degil sahislarin burasi sanal nasil istersem öyle olayim karekteri tasimasi ile alakalidir tamamen ..sözüm meclisten disari lütfen üzerine alinmasi gerekenler alinsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
 sagolun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
tsk.ederim yorumunuz icin ve cokta dogru yazdiniz  bende size güzel bir Aksam güzel sohbetler diliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Livestream |
tsk.ederim size' güzel bir Aksam güzel sohbetler olsun saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!