|
|
|
surat operasyonu - mogolcular |
Türkiyemizde bilindigi gibi birtakim, Irkcilar, Tengriciler, Shamanistler, Nihal Atsizcilar etc... yani varda var..
Onlara benzemek icin Surat Operasyonu yaptiriyorlarmis.. Gözlerini cektirip, Elmacik Kemiklerinede Botox iynesi vurduruyorlarmis..
Yahu ayip ya..
----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabah Sabah hic gülecegim yoktu... 
Zem Zem suyu, Sakal ile alay edilmez Esmeeeeer... ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaye Aslinda Bu Tasha benzemek...
----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi olamaz bu ya, yok daha neler...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bacim.. iste Türkiyemizde irkci,fashist gruplarin yeni yöntemleri.. Adamlar o kadar ileriye gidiyorlarki.. yani illa Mogollara benzemek gayeleri...
biz Türklerin kökü 5bin sene evveli ordan olabilir.. ama biz Anadolu Türkleri ile Mogollarin su an hic bir baglantisi yok..
ps.: inanirmisin grup halinde bu operasyonlari yapiyorlar.. (daha ucuza geliyormus) ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amrikan Fistigina Kurban ol sen.... Hadislerde övgü alan Zem Zem suyuna Hakaret.. Peygamberimizin Sünneti Sakala Hakaret..
Sonrada burda bize islam ögret... cek arabani seni Shamanist Islam Düsmani.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Esmeer gibilerine...
Islam Mogolistandan gelmis Olsaydi, inanki bunlarin Hepsi Müslüman olurdu.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neyine Cevap versin senin Esmeray..
verecegi kadar vermis cevap ama sen cevaplara cevap veremediginden kivirip duruyorsun...
cok gülüncsünüz... sizlerin yolu belli bir yere kadar sonrada.. Dansöz gibi Kivirmak.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizin Milliyetciliginiz ile bizim Ülkücülügümüz arasindaki Fark:
Biz Allaha sizde Tengriye Imaan Etmisiniz... Bizim Fikir Babamiz Hz.Muhammed.s.a.v. sizinkisi ise Maiz Kohen Tekinalp.. Biz Sözde degil Özde Türküz siz ise Sözde.. Bizim Devletimiz, Türkiye sizinkisi ise Mogolistan ... Bizim Atalarimiz Peygamber Övgüsü almis, Islama Hizmet Etmis sahislar.. sizinkisi ise Mogolistandaki Tengriciler.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sözde degil Özde yapmani Isterdim .. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunlar Has ve Has islam dan cikmis kisiler.. Moiz Kohen in islami yok etme cabalari bunlara yansimis..
senin söylediklerine.. yani Saka la sünnete neden hakaret ettiklerine Esmeeeer denen Sahis cevabi cok Dikkat cekici " oda benim atalarima söylüyor"
yani aslinda kendisini bu yazisiyla bir kere daha ele verdi..
Bizim Atalarimiz Hz.Muhammed s.a.w olsun onlarinkide Mogollar olsun.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No 26 da verdigin Cevabi birdaha oku.... Yani yapilan Sapikligi destekliyorsun, Peygamberimizin Sakali sünneti olan Kilik, Kiyafete Dil uzatiyorsun..
Ahirette Görüsürüz.. seni o cekik gözlülermi kurtaracak.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No 26 yi Oku.. en üst düzeydeki Altay Mogolistan Ocaklarinin Temsilcisinden ... ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sapir Sacma Konusma.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevab:
1.Türkiyede Kafiristan Degil.. Sen neden Pantolonla Dolasiyorsun ya? Sanki Türklerin su anki kilik kiyafeti öz ve öz türk kiyafeti.. Hepsi Ingiliz, Fransizlardan Ithal edildi..
2.Sen kimin nasil Sünnet Sakali olup olmadigini nasil biliyorsun? Herkimse sünnet niyetinde sakal birakirsa o sünnetdir.. yani siz Nihal Atsizcilardan duydugum en gülünc olaylardan biri.. Sakal öyle olmazmis böyle olurmus.. Hayret ya..
3.Sünneti ben sana Farz diye bir yazi yazdimmi?? Peygamberimizin Sünnetine Dil uzatiyorsun diye yazdim... Yani seninki de simdi ismi.. Bak Kizim.. Sen Necmi Hocandan Bayagi Ders Almalisin.. Haci Sakirde burda istersen yazmadan nevveli ona gösterde bari öyle yolla.. Onlar hic degilse böyle seningibi bukadar Sapir Sacma yazmiyorlar..
Altay Mogolistan Ocagi... Sizin Ocak.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sünnete, Peygamberimize., Islama .. Bunlara Dil Uzattigin icin Ahirette elbette sen yargilanacaksin ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Esmeray gibi Helal Süt emmis Türk kizina sen hicbirzaman icin daogru cevap vermedin.. kivirip durdun.. Millet okudu ..
iste akli dengenin IQ nun nekadar oldugunu yine kanitladin...
yukarida sünnet diye konusuluyor sende bana farz ediyorsun.. hayretsin aslinda cok igrenc kisisin.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim Müslümanligim da Islama, Allaha, Peygambere, Sünnete , Hadis lere Hakaret yok..
ama senin Müslümanliginda var...
Islamin 5 Sartini kabullenmemisin sen..Bana burda benim Islamimdan konusma ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nediyon sen Tavsan ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mogolcular icin Toplu Operasyonlar düzenleniyormus..
Almanyadan 6 kisilik Grup halinde Operasyon icin Yurt Disina cikiliyormus..
Hayret ya.. Kafayi yemis bunlar ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!