|
|
|
ögretmenlerimizi unutmayalim. |
Bu gün 24 kasim,,dünya ögretmenler günü.. Ailemizden sonra bizim hayatimiza yön veren bu degerli insanlarin,bayramini kutlar ve iyiki varsiniz derim. Siz ögretmenlerinizle nasildiniz..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu hususta ben cok $ansliyim.. Bana inanan ve destekleyen bir sinif ögretmeni sayesinde,okulumu ve meslegimi bitirdim.aynisini veya,Aksini ya$ayan varmi..??hatirlamak isterlermi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu degerli insanlari unutmu$ cogumuz maalesef. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Ölenler varsa mekanlari cennet olsun yasiyanlarinda ellerinden öpüyorum 14 ögretmenimden sadece 2 si yasiyor ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kutlayamadığınız Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Eğitim Şehitleri... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En kutsal meslek olan "Öğretmenlik" görevinde bulunan ve bulunduğu bu görevin hakkını veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu size.. Kiskandim inanin.. Ögretmenini unutmayan cocuklarimizi yeti$tiren velilerede tek kelimeyle.helallllllllllllllll.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlarida unutmayalim.. Dogu görevlerinde cani pahasina cocuklarimiza gelecegimize i$ik olan o insanlari egitme görevi ba$nda $ehit olan ögretmenlerimize saygiyla rahmet diliyorum. Hatirlatman icin tsk.ler mistik karde$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu size.. Bu kutsal göreve vakif olmu$sunuz.. Ba$arilar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler mehriban.. Bu temennin ögretmenlerimizi umutlandiracak ve te$vik edecektir.saygilar arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler corlulu.. Bu kadar güzel takip ettigine görer sende de iz birakanlar olmu$. Ölenlere(ögretmen) rahmet,ya$ayanlara saglik afiyet dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$ ögretmenimizi anmadan bende edemiyecegim.. Ba$ ögretmenimiz,Ba$komutanimiza da bu günleri bize biraktigi icin sonsuz saygi ve rahmet,,, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!