79 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.11.12, 16:33 Nr.: 1 Antworten

Fascho pazar

Dünkü soguktan sonra havanin yagmur gönderip yine isinmasi ne kadar fasist oldunu gösterdi.Halbuki gittim o kadar yoldan sonra,kurumus yapraklara bigünde olsa Sonne gelseya.

Gittik gördük yenildik geldik Napolyonun Hindistan cevizi savasina benzedi bu gidis birazda,insan gittigi yerde devamli entellektuel üniversitelilerle olunca yenilme ve yanilmanin tadi bile degisik.

Saat 13 te tkrr yuvaya degisik bir havayla dönüs kisa bikac eksik,sonrada makarna kazani yaninda Laptop dosyalar,dosyalar.

herkese bol sulu pazarlar,burdada degisik bir sey yok,Kürt fasistler,sewbas sempatizanlar,kan emici keceler,hep bir agizdan wara wara konser havasinda,
belkide son yazimda olabilir bugün,yazan kalemler olmayinca,dolma biber formatli,calinti resimli kopyeci danteller ustalik pesinde.Üstünede biraz amerikan markali tereyag kaydirdinmi okuyanda saniyor kendi emegi.

Kisaca,disarda ayri ayri katmanlarda ayri havalar soluklanmakta,bazilari cok taze buram buram Anadolu projeleri kokan,bazilari teknoloji bazilarida toprak kokan,gruplar halinde Insanlara kendini ayirmis,

Kendi milletine kan kusturmus,tasidi ülkenin vatandasi olmaktan utanan,ekmegini yedigi ülkeye hizmet yerine problem olmus komplexli kisilikler heryerde birbirlerini bulurlar.
yalniz
disarda cok degisik
cok taze
buram buram
kendilerini karsiliksiz seven
bilgi donanimlariyla besleyen
yapmaciksiz
ici disi bir
degisik bir atmosfer icinde
kaynayip
kaynatip
yasayan canlilar var
...
hayirli pazarlar

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 18.11.12, 16:55 @lafontaine Nr.: 2 Antworten

Fascho pazar
danke Lafo,sen nasilsin?

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 18.11.12, 17:00 @senem83 Nr.: 3 Antworten

Fascho pazar
tskler Senem
ufak bir anekdot daha eklerdim,okumazsiniz diye biraktim,yazim her türlü negativ+positiv kritige acik

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 18.11.12, 17:16 @can_402 Nr.: 4 Antworten

Fascho pazar
tskler can
insallah olur,
hersey bir anlik tatatur kaymasi, aninda dökülüyor,disardaki taze atmosferi anlatmaya  yetmedi yinede denedim.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 18.11.12, 17:27 @senem83 Nr.: 5 Antworten

Fascho pazar
senem
eklerim baska zaman,notlarim pc de kayitli
bugünlük yetsin
dogru o atmosferi yasamak lazim
degisik bir iklim bitki örtüsü üstünde yetisen cesitli kokularla bezenmis 10larca bitki
gruplar.Hepsinin
kokusu ayri
tadi ayri
faydasi ayri
en güzelide
bu diyorsun iste
ekolojik katmanlarindaki agrilarin ilaci karsinda
saf tabiatlariyla kreativ emek paylasan
yüzlerce bitki gruplari
Anadolu cemresi

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 19.11.12, 22:39 @szepta Nr.: 6 Antworten

Fascho pazar
 harika yazmissin
-----
Meleklerime küfret de þeytanlarým haz alsýn!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Fascho pazar