|
|
|
Huzur sokagi..?? |
Bizimde huzur buldugumuz,bir cadde,bir cafe,manzarasi dinlendiren,veya bir ali$-veri$ yerimiz varmi..? Stresten arindiran,günlük yorgunlugumuzu atabilecegimiz,bir sokagimiz,gizli bir limanimiz varmi..? Bu bir ana-baba kucagi veya nine,dede kucagi olabilir.. Payla$alim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
Mesela ben,yorgun bir i$ gününden sonra evimin balkonunda enfes bir orman manzarasi seyretmekle yorgunlugumu atabiliyorum..(deniz manzarasi olsa daha iyi olurdu da.) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
Bunu bir hayat arkada$i kollarinda da bulabiliriz. Veya bir cikolata,bir ayakkabi ali$inda. Bizim huzur veren,dertlerden arindiran,yerimiz neresidir? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
$uan actigim topicle ayni isimde olan bir dizi izliyorum. Imanli bir gence,tesettürlü bir hanim kizimiz ve zengin,$imarik bir kiz ..a$ik.. Gencin gönlü hangisine kayacak diye merak ediyorum.. Huzur sokagi hangisi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
zamani aki$ina göre ya$amak. Huzurlu ve gönlünce, Tsk.ler harika yorum.. Benim merak ettigim,huzuru en cok nerede bulabiliriz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
elbette.. Arayanlar nerede bulurnerelerde teselli olur..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
Ne mutlu.. Ebediyete kadar in$allah. saygilar,tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
var deniz kenarinda hep buluyorum ,,dün aksam o dedigin diziyi izledim akili basinda bir dizi devam izleyecegim...dini bir kitaptan alinti o dizi ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
selam kirlim.. Aynen bende öyle,bir aksilik olmazsa bende huzur bulmaya gidiyorum. Evet dizi bir harika.2 bölümünüde izledim.Tavsiye ederim herkese.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur sokagi..?? |
Ne güzel bir ses... Bende ney i severek dinlerim..Hele ilahiler esliginde olursa. Paylasimina tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!