83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.09.12, 23:38 Nr.: 1 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
Aci nedir acaba?
Karmasık öznel his.Hissetiginiz karmasik kendinize ait öznel bir his diyor aciklamalar.Karmasiktan tutun kronik agri ve acilara kadar türlü türlü acilar olduguda cogumuzca bilinir.
Aci kök kelime itibari ilede kapsamli ve  elastik bir cok bölgedede  islem görür.Bunlarin pratigini canli hayatimizda birebir yasariz.Aci veren sarkilar dinleriz.Depressiv bulutlu günlerimize aittir bunlar.
Aci veren insanlar vardir.özellikle aci vererek kendilerini ispatlamaya,dikkat cekmeye calisanlar.
Bu iki örnekten sonra acinin hayatimizdaki bence en önemli yeri acinin sinirlaridir.
Bunun icinde tipta gelistirilmis aci ölcüleri vardir,Aci ölcüleri ingilizcede DEL  olarak belirtilir,Almancada einheit,türkceside miktar galiba.
Aciyi hisseden insandaki aci derecesi kisinin yapisina göre degisiklik göstersede bildigimiz acilar hep ortak acilardir.
Hamile bir Annenin cektigi aci, 57aci-einheiti,bu aci bir kisinin kendinde 20 kemigini kirmasina esit aci miktari.
Normal bir insan 45 aci-einheite (miktari) aciya dayanabiliyor.

akla gelen su,eger bir Anne bir evlat icin bu kadar aciya dayanakliysa,O annenin cocuguna olan sevgi miktarinida ögrenebilirmiyiz
ve bunun gibi yukarda verdigim verilerle alakali ne gibi örnekler verebiliriz

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 12.09.12, 22:30 @lafontaine Nr.: 2 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
Lafonia,tsklerde son cümlen neden bir evladin annesi icin aci cekmesi,anlamadim
Karsilastirmada yanlis anlama var,
Dogumda cekilen acidan yola cikarak bir "annenin evladina olan sevgisinin ölcüsü nerdedir"..
herneyse konuyu aslidan aci ve acilarin etkileri olarak baslatmak istedim,katilim cogunlugundan artik diger bahara dvm ederiz.son olarak kisa not eklersem,
Acilarin cogunun düsünce merkezi odakli oldugu oldugu söylenir.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 16.09.12, 23:21 @lafontaine Nr.: 3 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
gute vorsätzedanke,anlasildi yeni isinmaya basladin devami gelsin.Örnegin Aci bilgilerimizi degerlendirirken,hissetme algilama ve yasama kisimlarindan sonra depressiv  veya kronik hallerimizde hareketlerimizi farkedebilirmiyoz,burdaki aciya herhangi bir ölcü koyma imkanimiz varmidir?

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 16.09.12, 23:23 @deryanur Nr.: 4 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
Tskler Derya,dikkatli bir gözlemci oldugun kesin,diyelim hafif acilar paylasilabilir,agir acilarin cözümleri icin düsüncelerin varmi?

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 17.09.12, 22:40 @lafontaine Nr.: 5 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
hayirdir,hava cokmu bulutluydu sizde? yaramazlik yokya

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 17.09.12, 22:42 @deryanur Nr.: 6 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
bana verdigin filme bakarim söz,tanidik geldi filmin ismide.yalniz Acilari kendimizde iyi ifade edemedikten sonra sevinc ve mutluluk kavramlarinin degerini anlamakta cok basarili olamiyoruz.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 17.09.12, 23:38 @deryanur Nr.: 7 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
filmi buldum,babayla ogul arasindaki iliski,tskler.
bunun yabanci film versiyonuda var,ondan uyarlama film,

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 17.09.12, 23:39 @lafontaine Nr.: 8 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
schrimpslermi dokunduda agladin? gutebesserung

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 19.09.12, 00:10 @anahita Nr.: 9 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
slm Anahita
 konuya güzel bir örnekle katkida bulunmana sevindim,teskler.
zaten yukarda belirttim ,hayattan canli örneklerle acilari, ve bu acilarin karsiti olan sevgi derecelerini bütünleyerek hayatimiz yön aliyor.bunun bir örnegini yukarda yine vermisim.20 kemik agrisi olan dogumdan sonraki Annenin o cocuga olan sevgi orani ne kadar olur diye.
konuyu nedense fazla acamiyoruz

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 19.09.12, 00:12 @deryanur Nr.: 10 Antworten

Aci,Anne ,Sevgi
bugün internet nedense cok yavas,giremedim bir türlü türlü

-----
Sevme,günahim ben
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Aci,Anne ,Sevgi