92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.08.12, 17:01 Nr.: 1 Antworten

Büyümek lazim!
Disari cikmam lazimken aniden bastiran yagmura bak,Hafta sonu dinlenerek gecirmeyi planlarken birde bir kac saat icinde bir derbi maci varken,Nerden cikti bu yagmur?

Büyümek diyordum, hani Can Yücelin siirlerine esit,Mevsimlerin icinde yagmurda yogrularak,topraginda sana ihtiyaci oldugunda yagmasini bilerek büyümek.

Kücükken, büyüklerimin yaninda yaramazliklardan ensem baya kizarirdi.Neden vurduklarini anlamasamda yinede susar dinlerdim,büyüyünce adam olacam diye.En cokta NFK ve Asik Veyseli okurken anlamasamda büyüyünce anlarsin laflarini duyarak.
Büyümek lazimdi,Anne karninda bir cocugun hergün büyüme sekli gibi,bazen tekmeler atarak,ters dönerek,sirf bebegi besleyen kanallardan besin girsin diye,Anneyi aglatmaya kadar inatla,o insani yipratak büyümek.Hayat buymus,Cocukken basliyor büyümenin bagimliligi,kendi kendine hic birsey büyümüyor.
Hikaye ögretmislerdi adamin oglu okumaya gitm,okul,meslek derken oglu babasini ayagina getirtmis,oglun adam oldu diye.
Simdi,alimde olunuyor,zalimde,profesorde,Insanin önünde hic engel yok,makami bulan kendini makama,parayi bulan kendini paraya veriyor.sonuc ise ortada.Adamlik !! kirada.yipranma.teslim, bitis.
Büyümek,
 bir agac gibi meyva vererek tüm dallarda
bir agac gibi dimdik
bir agac gibi  iklime cevreye,tabiata,insana fayda..
kisaca,büyümek iklimle ic ice olmaktir,duracagin zamani bilmek,yagacagin zaman yagmak,siran gelince eline tükürüp Bismillah diye ise baslayarak her yasin olgunlugunu kana kana icinde hissederek mücadele.
Sanat,insana ait bir sanat büyümek,kendini gelistirmek,paralel olarak cevresine büyüme sanatinin meyvalarini verebilmek.
pazarlik düsünceler iste.
hrkese hayirli pazarlar.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 26.08.12, 23:52 @lafontaine Nr.: 2 Antworten

Büyümek lazim!
Büyüme ironik manaydi Lafon,cümle aralarina dikkar edersen bulursun,ha ilk bahari unutmustum sahi o cok baska bir baharditskler

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 26.08.12, 23:53 @suuu Nr.: 3 Antworten

Büyümek lazim!
büyümek,iste öyle cocuklugumuzu ynimizda tasitir bizetskler anlamli siir icin

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 27.08.12, 00:03 @suuu Nr.: 4 Antworten

Büyümek lazim!
evvt,uyumak lazim,güzel bir pazardi bol sulu,eve gelene kadar herkes iyi geceler diledi
sana da iyi geceler suu,ben daha bitmedim

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 27.08.12, 00:23 @katina Nr.: 5 Antworten

Büyümek lazim!
tskler Katina,bende senin konundaydim,büyümek lazim her yasta,ülkeme gelen yabancilarinda bu siiri cesaretle söyleyebilmeleri icin büyümek lazim.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 27.08.12, 00:39 @katina Nr.: 6 Antworten

Büyümek lazim!
icten temennilerine tskler Katina,bu dileklerini tüm TB üyelerinede diliyorum.iyi geceler

-----
Sevme,günahim ben
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Büyümek lazim!