|
|
|
Adnan Oktar usulü..angara havasi.. |
selam Bu Adnan hocanin dini anlayi$ tarzina $a$iriyorum. Müridlerinin kiyafetine bakinca,,Bizim islamimiz bu mu diye kendime sorar oldum. Kimsenin imanini sorgulama yetkisine haiz degilim.Ha$a.. In$allah,ma$alllahlearla nereye kadar..? Bilen arkada$larim beni aydinlatsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu konuya ben Fransiz kaldim. Cagin islami bu..? yoksa kimlere kaldik mi..? yokmu bilen birisi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yapsin artik karizma icin her kiliga giriyor bu adam,tv ler aliyor reyting yapiyor,kizlari programlarda oynatiyor,Islam adina ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu arkada$ müritleri olan,motor diye adlandirilan ki$iler tarafindan,zengin ve karizmatikleri mürid yapmak isteyen ki$i sanirim. Birde tv.de kendine yer bulmu$. Milletin zaten kari$ik olan kafasini,darma-duman ediyor. Maksadini hala anlami$ degilim.yorumunuz icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desene hocanin yerinde olmak isterdin.  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm selinnaz hanim Sapik..?? Orasini bilemem,
Her 2 kelimeden birisi in$allah..ma$allah.. Islama yakla$ma tarzini benimsemedim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapma ya.. Ben ko$arak giderdim..Motorrad tutkusu cok bende.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende bir-kac kez denk geldim.. Inan nasil bir iman tarzi var anlayamadim. Konu$masini bilen güzel bir Türkcesi olan birisi gibi geldi bana. Ama hocaligi nereden geliyor bilmiyorum. Acaba güzel kizlari kullanarak cemaatine müridmi cekmek istiyor..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm mehriban arkada$im. Bunlar kara car$afli..Ama boya küpünden cikmi$lar. Her yöne acigimmi demek istiyor acaba,,yani ilimli islam..?
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm yilmaz. Bende onu hoca olarak görmüyorum zaten. Islami ve güzel bayanlari kullanan,cemaatine,servetine kat katan birisi,$arlatan demek geliyor icinden ama,günahini almaktan korkuyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlarin makyaJini o mu yapiyor sence..!!!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz öyle diyorsaniz vardir bir bildiginiz. tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben duyumlarima göre üniversite mezunu olmayanlarla görü$müyormu$ bile.. Birde halin vaktin yerinde olacak..olacakki güzel avlanabilesin sosyete pazarinda.. Bendede o yok,motorsiklete binme hevesim kalmadi gari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tanimadiginiz biri hakkinda sizden yorum isteyemem zaten. Cok tsk.ler ahu hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Bazi konularda haklisiniz.Mesela ben.!! Hic hakkim yok o konuda yazmaya konu$maya.. Ama nasil bir tarz diye merak ettim ye aydinlanmak istedim. yorumunuza tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve dogru bir söz. Bilgisi kendinden cok olanlara dani$makta,dinlemekte mantigin bir parcasi olmali ..degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degerli bilgilerin icin cok tsk.ler. saygilar benden. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!