|
|
|
Cok $ükür bitti. |
 valla farkinda degildim..demekki millet onun icin beklemis benim gibi sazani  evet aslinda sana yakisirdi face kusuruma bakma artik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
est....ne demek yawss 
artik oturur 69. yoruma kendimi endekslerim ben de.....hahahahaha
asil bi geriye dönüp bakmam gerek, 11 nolu yorum kime ait ! 
bakalim kim iki 1 gibi yanyana yatip,zibaranlar klubüne üyeymis....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
amin arkada$im. coook tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
tsk.ederim serhad. sagolasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
tsk.ler face cok $ükür bitti. artik gögsümü gere gere ya$imi sorabilirler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
selam suuu.. Ne kadar güzel söz ve resimler. Tam senin güzel kalbin gibi. Tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
cok tsk.ler anil karde$im,renkda$im,clanda$im.. amin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
tsk.ler muptelam. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
evet ya kurtuldum o sayidan.. Tsk.ederim.lafo ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
coook tsk.ler mehriban.sagolasin varolasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
cooook tsk.ler deja amin in$allah.cümlemize. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Kankam Dogum günün kutlu olsun nice mutlu sihhat dolu,nese dolu,manita dolu yillar dillerim -------- ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
coook tsk.ler.ikimizede in$allah. klipte güzelmi$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
harikasin pussy..klipte güzel. Coook tsk.ler.. Pastalar cikolatalar ooooof anam off.. 1 saat önce bittiysede ,cok memnun oldum.sagolasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
yok, kul hakki yiyemem.....oturur uslu uslu 69 u beklerim.....az kalmis zaten suracikta,ha gayret....hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
belli zaten teste,yoksun piyasada.... 
Allah kabul etsin..... 
6 ile 9 un altalta,üstüste,yanyana yazilisi iste yaaws,artik nasil okursan.....
yapabilecegim en kisa aciklama bu idi,idare et artik
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!