|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Ne bitmez ya$mi$ bu.. Bana cok uzun geldi. Ya$imi soranlara utanarak cevap veriyordum.31 diye En nihayet bitti.Darisi o ya$ta olanlarin ba$ina. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
  ya$ 32. Dante gibi ortasidindayiz ömrün.(35) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
iyiki Almanyada o sendrom yok.(31)..  Bitti.Ätsch... Kimse farkina varmadan bitti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
tsk.ler. Cok incesin arkada$im.. sende sagol ve hep varol. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Dogun günün kutlu olsun memo,nice yillara ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
harikasin posta kutum.. Aslinda ben bu TR.deki sayi(31) acayip,stress icindeydim tüm sene. bitti..tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Ya güzel süz..saygi deyince ilk sen geliyorsun aklima.. Allahim kimseye muhtac etmesin,muhtac olanlara care versin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
harika bir $arki..tsk.ler..gözlrrimm nemlendi inan, eyvallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Tskler.szepta..
Rabbimm herkese mutluluk sihhat nasib eylesin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Amin memo ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Tsk.ler kararsizim,esmerim.. yeni resminle yakiyorsun bea.. Bir pastaciii esirgedin benden.. (yüz verenden 2 yüz isterim.) Kime cemi$im ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
En güzel dilimi sana ikram ediyorum.. afiyet olsun güzel arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Bu güzel temennilere kim amin demez. A M I N. Bende sana ayni temennilileri dilerim. Her zaman kendisini seviyesini ,yorumunu degi$tirmeyen arkada$ima.. tek yorum: Iyiki varsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Tsk.ederim selinnaz hanim.. Her zamanki gibi cok ince ve sevimlisiniz. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
Abem.. biteni sorma.. yeni ya$im 32.. tbr.etmemi$sin.. Ben yine tsk edeyim. ciko danke kayserilelirin yüz aki.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
woooooaaaaw.. tsk.ler arkada$im.clanda$im. Iyiki varsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
selam elfida. O $iir benimde aklimdaydi..ya$ 35 dante gibi ortasindayiz ömrün.. devaminida biliyorum. yorumunuza tsk ederim. Ben o gecen ya$i ugurladim ya,tsk.ler.elfida.kendinize iyi bakin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
yeni ya$in kutlu olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
valla ben micimi yirtardim memo tüm yaslarimin 31 olabilmesi icin, offiziell ne güzel 31sin tüm bir yil boyu.....   
bu arada yeni yasin da kutlu olsun,nice yillara.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok $ükür bitti. |
tüh beee.....1 farkla kacirdim.
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!