|
|
|
Merak hem iyi hem kötüdür...önemli olan neyi merak ettiğimizdir... |
Toplum olarak ne yazıkki gerksiz şeylerle ilgilenmekte 1. sıradayız...Keşke tersi olabilseydi...Basit bir örnek....siteden olsun isterseniz...oyuna girersiniz ,amacınız stres atmak, beyin boşaltmaktır...ama masaya gelip de izinsiz oturanlar, selamsız gelenler....ki bunlar hiçbir şey......daha yetmedi inini cinini öğrenmeye çalışanlar, kendini sanalda aslan,kaplan sananlar....daha sayayım mı ? Yok bu kadarı yetsin ama bilinki bu ,bu kadarla da kalmıyor.....daha neler neler....Neyse, stres atmak için girdiğiniz siteden ne yazıkki stres katsayılarınız artarak çıkıyorsunuz...Nedir bu MERAK , diye sormadan da edimiyorum tabi ki.....Arkadaşlar ,bırakın herkesin özeli kendine kalsın, herkes rahatça oyununu oynasın ....Merak edilecek o kadar olay var ki..... Suriye, Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel olarak...nereye gittiği....lütfen bunları merak edin , bilinçlenin ve vatandaş olarak seçimlerde HAK EDENİ başa getirmek için oy kullanın....Hak edenlere saygılarımla... stressiz günler dilerim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba..
oyun yerine hic girmedim onun icin bir yorumda bulunamiyacagim..
ama stres atmak istiyorsan bu forumda 1-politk 2-anketler bölümünü iki gün takip et yazilanlari okuyunca inan bana birseycigin kalmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gerçekten doğrulara parmak basmışsınız, kutlarım...saptamalar çok yerinde...umarım bundan sonra olmaz..... diyorum ama çok da inanmıyorum dediğime...çünkü hastalık boyutunda bazı çirkinlikler... tadavi şart... ayrıca nikiniz çok anlamlı ve güzel...söylemeden edemedim... ben de stressiz günler diliyorum... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desteğiniz için teşekkürler.....nikim için yaptığınız yoruma da ayrıca teşekkürler ....onurla taşıyorum....saygıarımla.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet...hstalık ...adlandırması çok doğru......teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beterin beteri var ...haline şükret dostum...diyorsunuz yani...doğrudur ama olmamalı....kimse kimseyi üzmemeli bu konuda ...insanlık bunu gerektirir değil mi??? İlginiz için teşekkürler.k.i.bakın lütfennn... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette beş parmağın beşi bir değil ...ben yarası olanlar gocunsun diye değindim bu konuya... belki biraz bazı şeylere dikkat ederler diye yani..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok haklısınız benim çabam da bu zaten...... kıssadan hisse kapsınlar diye...  U marım öyle olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet..çok doğru... ağaç yaşken eğilir ..demişler,şimdiden sonra ne köy olur ne kasaba.....hak edenle sohbet edilir bence de...kendini bilmez , vurdumduymazlarla değil tabi ki.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz de haklısınız... memleketimden insan manzaraları... işe yarar belki.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben de memnun oldum ...ama benim amacım sohbet değil genelde oyun oynamak...ama düzeyli sohbete de evet tabi ...kendinize iyi bakın .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgi ve kıskançlık insanın yakından tanıdıkları için duylan şeylerdir...Ama hiç tanımadığınız birini nasıl sever ya da kıskanırsınız ki örneklemesini yaptığım manzaralar yaşanır...bunu anlamak mümkün değil... kuşku ise acabalı bakmaktır ,soru işaretleriyle beyni ve yüreği huzursuz etmektir... elbette merakla çok farklıdır...katılımınız için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!