slm okudum ve düsündüm ölctüm cevremdekilerle ama cogu arkadasin dedikleri gibi burda pek ihtiyac durumda olanlar yok selinazin yazdigi sekilde bircok yaslilar yari yil orda yarida burda kaliyor benim annem babamda onlardan ve cok memnunlar burda doktorlarina gidiyorlar tedavilerini oluyorlar hersey rahat diye ayaklari burdan kopamiyor cocuklarida sebep buna hep birlikte dönüs olmadikca gitmiyorlar temerli türkiyeye geri.ama senin dediklerin sanirim yoksul gözünüp sozialamtdan paralari topliyan bircok türkiyede malli mülklü insanlarimiz.bunuda unutmiyalim burdan sozialamtdan vah vah denilcek kadar gecinmeye calisiyorlar oysa türkiyede herseyleri dört dörtlük. yani demek istedigim su hersey bazen göründügü gibi degil bircok öyle yapan türkleride ergec yakaliyorlar ve aldiklari haksiz parayi geri isteyince asil iste ozaman acincak duruma düsüyorlar.
acgözlük yapiyorlar.sonrada faturasi yüksek oluyor.umarim anlatabildim demek istediklerimi.ama senin dedigin gibi belki vardirda ben pek inanmiyom benim dediklerimden sanirim daha cok var. iyi yorumlar.
slm almanlardaki gibi ana baba köseye atilmiyor bizim milletde belirli yasdan sorna huzur evlerinede bakim yerlerine muhtac birakan türk ailesi cevremde görmedim vardir eminim gördügne göre yazmisin uydurcak degilsinya ama inanmak güc bizim milletde büyüklerine bakmiyan yoktur.mutlaka bir destek olur bir yerden ortada birakilmaz kimse. yasli teyze bile tek basinasa genelde komsulari bakar ona. iyi yorumlar