|
|
|
Beni nasil bilirsiniz..?? |
tsk.ler renkda$,clanda$ arkada$ima.. Bizde bu.bu..ciddiyse ciddiyiz..her $akayada acigiz. Kliplerde de,forumlardada,clanlarda da yazariz dü$ündügümüzü, hakkedene clap: güzel olmayana  Tahrikcilere  yapabilecek kapasitedeyiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin gibi sagduyulu,samimi yazan arkada$lari forumlarda daha cok yorum yaparken görmek ,tanimak isterim. tsk.ler güzel insan.Beklerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hircin arkada$im.tsk.ler.. saygilar selamlar kuzeye.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  öyleyim..dogru. Ne kadar toleranslida olsam,belirli bir sInirim var.tavrimi koyarim. Deger verdigim ki$i icin,sonu ne olacak diye dü$ünmem. Beni iyi analize etmi$ arkada$im. Zaten bo$una arkada$im dememi$im. iyiki varsin ve umarim hep olacaksin. tsk.ler sevgi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim. Ben sizde öyle bir intiba biraktiysam,kendi sucum. Ters gelen,tanimadiginizi sandiginiz ki$iyi sevmemeniz. O karara da sadece saygi duyarim.Kendinize iyi bakin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm pussycat. Ben burada özelimi yansitmaya cali$iyorum. Ters dü$tügüm ki$iler,ya ön yargili,yada samimi degil.veya ele$tiriye acik degil. Kimseye bir ön yargim olmadi.Fikirlerimi yazdim.gerektiginde özür diledim,tsk.ettim. Hatalarimla ,yorumlarimla hala buradayim.tek nickle,hic silinmeden ve ihtar dahi almadan. Pussycat, benim merak ettigim sevenlerin niye sevdigi,,,sevmeyenlerin niye sevmedigi.. Karakterimde ve yazilarimda bir degi$me olacagini sanmiyorum. samimi yorumuna tsk.ler güzelbir hafta sonu dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karariniza saygi. Benim size antipatik gelmem normal sanirim. sevmemeye devam ediniz hircin arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Görünen köyün klavuza ihtiyaci olmadigi gibi. Taniyan ya sever,ya sevmez..ama nefret edenlerin,nefret sebebini bilmek isterim.. Ben nerde yanli$ yaptim.?? tsk.ler arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi arkada$im.. sanalda payla$iyoruz. yemek yeyip icme imkanimiz zaten yok. tek silahimiz:klavyalare döktügümüz fikirlerimiz. Bundan herkes ihtiyaci olani alir,zararli gelenleri almaz. Zorla kimseye sevgi arkada$lik verilemez. Buraya giren ki$inin bunu istemesi lazim diye dü$ünüyorum.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgi. kompleks sahibi.önyargili,cekimser.tatminsiz olan binlerce ki$ilerle yazi$tim. az cok senin verdigin karara vardim.mümkün oldugu sürece arkada$ kalmayi hep ön planda tutmu$umdur.Bilen biliyor gari..Reklama gerek yok. Ya kan cekiyor.alektirik var,,yada cekmiyor,alektirik yoh. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gemin limanini buldu arkada$im. Bu güzel saygili ,samimi yorumunla,mutlaka limansiz kalmazsin. Sizde o intibayi birakmak hem sevindirdi ..hemde utandirdi beni.. saygi ver tsk.lerimin kabulunu rica ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni nasıl bilirsiniz!? Şöyle bir çağrışım yaptı: "Merhumu nasıl bilirsiniz" Şaka, Şaka. Allah gecinden versin. Seni şöyle bilirim: Karşı mahallenin efendi adamı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. "merhumu nasil bilirdiniz" sorusunu,ekseriyetle ba$kalari sorar. o zamana biraz daha var umarim. saygili yorumuna tsk.ederim..   tsk.ler.sagolasin,varolasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.mehriban. t$k.ler..Sende öyle iyi bir intiba biraktigim icin mutluyum. Ama birde senin tarafsiz,art niyetsiz bakan gözlerin var ya..onlar o güzel kalbine ve klavyene yansimi$.Allaha emanetsin güzel insan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.. Daha aciklayici bir cevaba gerek yok. Senin bana kar$i tutumunu burada sen yazmazasanda ben de biliyorum,Tüm TB aileside.saygi duydum hep. Beni sevenleri,ne sen sevmek zorundasin..ne de onlar seni. Benim sevdiklerimi sevmeyenler benim arkada$im olabilirmi...? cok zor.. Beni sevmeyenleri destekleyen birisi benim arkada$im olabilirmi.? asla.. Samimi yorumuyla taninan can agabeyime yorumu icin tsk.ler. Ke$ke 2 noyu tercih edip,polemige yol acan yazi yazmasaydin. Özelini benim topicime ta$imak:Yaki$madi sana. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.te0 Ben zaten beni taniyanlara sormu$tum.. Tsk.ler.  Tani$iriz bir gün.. Payla$iriz bilgimizi,derdimizi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle bir soru da yoktu. Sen sevmediklerini,onlarin kendilerine yazacak karakterde mert bir insan olarak tanindin. Buradan bir daha haykirmana gerek yoktu. Benim arkada$,kanka ,cano dediklerimi buradan rahatsiz etmene ,bir daha hatirlatmana gerek yok.Beni ne kadar sevmedigini yaz,ve beni seven,ama seni sevmeyenlere burada dokunma.. saygilar,güzel bir yeni hafta dilerim.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!