|
|
|
Beni nasil bilirsiniz..?? |
1-severim.. 2-Hic sevmem. 3-idare edersin. 4-Giciksin. 5-iyi bir insansin. 6-Allah b..... versin. 7-Banane ya.. 8-iyiki varsin. 9-................Kendi fikrinizi yaziniz, sadece size uyan $ikkin sayisini yazin yeter,gerekli aciklamaye gerek yok.
"umfrage" kisminda yazim kabul edilmedi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben kendime 3 no yu layik gördüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.alkan. hakikattende sakin birisiyim. ama ,prim yapmak adina gercekleri yok sayanlara,parti ve taraftar kavgasina yol acacak yorumlarda dini burada ölcen insanlara,parliyor hatta infilak ediyorum.,haklisin..elimde degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 9. hergün burdasin. privat arkadaslarin yok sanirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam beyza. dedigini yaptim 1 haftadir kabul edilmedi, Bende ,sadece biraz vakit gecirip..ici bana karsi dolu olanlara,bana kar$i icinde olan duygusunu yazmak isteyip yazamayanlara bu imkani verdim. yorumuna tsk.ler.hanimefendisin...gercekten. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samimi yorumuna tsk.ler esen kal. saygilar benden elbette. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6. SIk 6. SIk memoo... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. tsk.ler. iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. abimsin,,tsk.ler sen ve yengemden ba$ka yorum beklemezdim zaten..iyiki varsiniz güzel insanlar. saygilar,selamlar benden elbette. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
askin.. utandirdin beni ya......... Sanki kendi güzelligini ,karakterini yazdin gibi geldi bana.. sisi sefiyom.hemde ccooooookk sefiyom. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birinci-Besinci-Sekizinci. Memooo... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KALP KALBE KAR$I DERLER.. yakin bir zamanada icecegim kahvenizi(veya rakinizi) A$kinin bitmeyen a$ki $erefine. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler.. ya ilk yorumunuz $akaydi.yada bu.. 180 derece dönüm bize yaki$maz,terrrrrrrrrrrrrsssssssssssss. esen kal arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin. ama hic´biri degil. face den yakaladigim bir konuyu burada anketlemek istedim.1 haftadir haber alamadim. Bende foruma ta$idim.art niyetsiz kendime uyguladim.kimseden müsade almadan. Derdi,takintisi olan,yazsin bana..iyisinide kötüsünüde. saygilar eltorro..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu ne olacak memo yu bildim bileli ayni degisen birsey yok hep kendi yorumu, Bildigi dogrulari soyleyen ayrica ne guzel ki hep kendisi gibi(yani bir oyle bir boyle yazmayan) E daha ne olsunki ilk mesaj tepkiyi olcmek icindi ama Ben yine biliyordum selam verecegini, Cunku Sen hic degismedin ve inaniyorumki hic degismezsin, Baska nicklerin ikiyuzlulugunu gordukce iyiki forumdasin Eh artik Kendin karar ver hangi mesajim gercektir... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özelimi buraya döktün abisi.. sadece sizlere özeldim ben..geregi yoktu.. canin sagolsun. $imartmayin beni,bak ay sonunda gelirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devri alem.. süpersin. dolayli yoldan anlatsanda anladim.tsk.ler.. Layik olmaya devam edecegim. saygilar,iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.saygili karde$im.. Ben sevimli ve uyumlu bir spor taraftariyim. Yigidin hakkini yigide veririm.hakliya hakli ..haksiza haksiz.. Her türlü polemige girmem.ve uyaririm.>Arkada$iz,karde$iz,............Bir taraftarlik bunu engellememeli..Bunu a$maliyiz... Kib.iyi hafta sonlari.. takimina yeni sezonda ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ay sonunda 1 hafat iznim var.. ama i$ler o kada cok ki kullanibilecigimi,$u an bilmiyorum. ege kiyisi tercihimdidi aslinda..Ama 34 niye olmasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bendende sana 5 ve 8 esmerimmmm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!