124 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.06.12, 08:46 Nr.: 1 Antworten

Medya Artik Tecavüz Vakalarini Yazmayacak.

buyurun...

bu haberi iyi okuyun..

17 yaşında bir hamile ve 7 baba adayı

Osmaniye, Kadirli Devlet Hastanesi’nde, 3 ay önce, tedavi gören bir yakınına refakat eden H.S. (17), hastanede görevli doktor B.Ö., güvenlik elemanı M.D., Ş.Y., temizlik görevlisi A.İ., Ö.Ö., K.A. ve ambulans şoförü M.D.’yle cinsel ilişkiye girdi.

Olayı kimseye anlatamayan H.S., hamile olduğunu öğrenince, dün sabah kürtaj olmak için yine aynı hastaneye geldi. Doktorlar, evli olmayan ve ailesinden habersiz hastaneye gelen H.S.’nin yaşının küçük olması nedeniyle, polise haber verdi.

Koruma altına alındı

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.S.’nin sorgusunun ardından 7 kişiyi gözaltına aldı. Koruma altına alınan H.S.’nin 2 aylık hamile olduğu saptandı. Bebeğin babasının kim olduğunun belirlenmesi için, şüphelilere DNA testi yapılacak.

BAKIN.. 17 YASINDAKI KIZIN 7 KISI ILE KENDI ISTEGI ILE ILI$KIYE GIRDIGINI BELIRTMEK ISTIYORLAR!!!

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 19.06.12, 08:58 @-alkan- Nr.: 2 Antworten

evet haklisin ve aynen senin gibi düsündüm.. bunlar alistirmaca.

ama medya kimden korkuyor?? asil önemli olan taraf bu? bir ülkenin medyasi da satilmissa, nasil cikacak sorunlar ortaya?

-----
0

Beitrag gepostet am 19.06.12, 09:06 @-tonii- Nr.: 3 Antworten

aynen öyle..

kadinin varligi bir sorun zaten islam ülkelerinde. pacavradan daha degersizdir.

bizde de simdilik düsüncede kadin haklari vardir. ama bu düsünce tam 4 yil sonra ortadan kalkacak. artik arap islam ülkelerinin medeniyet degerlerine ulasacagiz..

aha buraya yaziyorum.. tam 4 sene sonra..

-----
0

Beitrag gepostet am 19.06.12, 10:19 @parazi Nr.: 4 Antworten

daha da kötü fatmagülden..

fatmagülde tecavüz var ve tecavüz anlatiliyor üstelik.. burda tecavüz var ama saklaniyor.. mesele burda sevgili parazi..

-----
0

Beitrag gepostet am 19.06.12, 10:20 @k-yilmaz Nr.: 5 Antworten

yahu ne olacak bizim hal yilmazim..?
-----
0

Beitrag gepostet am 19.06.12, 10:29 @parazi Nr.: 6 Antworten

iste halk bunu yemeyince medyaya zoraki baski yapiliyor.. ve haberlere bu sekilde yansiyor..

hic bir zihniyetin yurdum kadinina bu eziyeti yapmaya hakki yoktur..

-----
0

Beitrag gepostet am 19.06.12, 10:35 @-alkan- Nr.: 7 Antworten

sadece ABD degil alkan kardesim.

bak gecenlerde almanyada BILD gazetesinde bir türk kizinin ciplak resimleri yayinlandi. yani kiz zaten almanlasmis ve alman gibi davraniyor. türkcesi yok, türklügü de...

alman arkadaslarim dediler ki "hah iste entegre olmus bir türk" dedim ki "entegre den bunu anliyorsaniz varsin olmasin"

yani kölesi oldugumuz tüm büyük ülkeler bizim kücülmemizi istedi. ve basarili oluyorlar malesef.. ve biz ileri medeniyet seviyesine degil, malesef ancak arap ülkelerinin medeniyetine yaklasiyoruz.. ya da oraya cekilmeye calisiliyoruz..

-----
0

Beitrag gepostet am 20.06.12, 10:05 @elinaz Nr.: 8 Antworten

bu apayri bir konu sevgili elinaz..

islam ülkelerindeki kadina veril(mey)en degeri biliyorum. cok iyi biliyorum. ne objesi olarak bakildigini da biliyorum. evet dedigin gibi ona bu degeri islam vermiyor.. islam kadini ba$taci etmistir. ama islami kendi cikarlarina alet eden ülkelerden sözediyorum ben. yönetim güya $eriat ama degil. kendilerinin ürettigi sacmaliklarla insanlara korku salarak yöneten ülkelerden bahsediyorum.. iste biz de onlarin medeniyetine dogru yol aldik.. ve senin kadin olarak degerin sifira inecek.. hele hele bu televizyona cikan türbanli ve kendini cok bilgili sanip konusan kadinlarin 4 yil sonra hallerini görmek istiyorum. onlar degil televizyona cikmak, evlerinden dahi cikamayacaklar.

ben 4 yil diyorum elinaz kardesim. eger böyle giderse 4 yil sonra kadin oldugunuz icin ananiz aglayacak..

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Medya Artik Tecavüz Vakalarini Yazmayac...