93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.06.12, 23:23 @kurtbeyi Nr.: 61 Antworten

irkcilik!!

Ben onu bunu tanımam. Benim bildiğim her ırk (Fiziki anlamda) coğrafik yapıya göre değişiklik arzetmektedir. Mesela göğsü kıllı memo gardaşımı İsveç' götür. Onun torunlarında zamanla geğişikliği göreceksin

bu yazini alkisliyorum bilimsel bir yazi

0

Beitrag gepostet am 05.06.12, 22:14 @kurtbeyi Nr.: 62 Antworten

irkcilik!!
sayin abim selam..türk veya türkiyeden, ürkenler varsa, demekki ortada bir sorun var, kimse, durup dururken ürkmemistir.. demokrasinin, evrensel hukukun ved insan haklarinin hüküm oldugu bir türkiyeyle benim hic bir sorunum olamaz,,ve böyle bir ülkenin vatandasi olmakdanda gurur duyarim..
0

Beitrag gepostet am 05.06.12, 22:23 @aristores Nr.: 63 Antworten

irkcilik!!
yer yüzünde tek ırk insan ırkıdır. hangi inanca sahip olursak olalım insan insandan üremektedir. insanları yaradılıştan buyana savastiran birbirine düşüren ırk kavramı zaman içinde doğa olayları ve hücre farklılıklarından meydana gelmiştir. bölgesel farkliliklar irkciligi tetiklemistir. ırkçılık insanların zeka seviyelerinin artmasıyla ters orantılıdır. zaten atalarının aynı olduğunu kabul eden insanların farklı ırklardan olduklarını savunmaları akılla izah edilecek bir durum degildir ırkçılık ve din kavramları olmasaydı inanin dünya daha yasanir halde olurdu.. dünyada farklı ülkeler olmazdı. savaşlar ve kavgalarda olmazdı.

0

Beitrag gepostet am 05.06.12, 22:33 @dela_le Nr.: 64 Antworten

irkcilik!!
danke cingenem benim, sakin kizma bende cingeneyimm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

irkcilik!!