61 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.06.12, 18:07 @kurtbeyi Nr.: 41 Antworten

irkcilik!!
yapmayin lütfen. yillarca egitim emekciligi yapmissaniz bunun tarifini bilmelisiniz , siyaset biliminde irkciligin anlamini cok iyi bilenlerdenim, irkcilik?? insanları iyi ve kötü diye ayırırken biyolojik kökeni baz alir. bu kadar yeter sanirim, ama irkci degilim diyorsaniz saygi duyarim..

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 18:23 @sayisiz Nr.: 42 Antworten

irkcilik!!
sayin ablam, solcularin borcu ne kadar size, söyleyin gönderim hemen.solculukdan cikari olan solculuk yapar, neden?? BIR INSAN KAPITALISTLESMISSE ONUN SOLCULUKTA CIKARI YOKTUR; sosyalizim ezilenlerin idolojisidir, insanlar sinif atlamissa o insanlarin solcu olmasini bekliyemezsiniz..
0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 18:27 @kurtbeyi Nr.: 43 Antworten

irkcilik!!
inan son yazini kismen begendim. halklar kavrami bütün halklari temsil eder,,
0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 18:32 @aristores Nr.: 44 Antworten

irkcilik!!
bir gün, dört çocuğumun da derilerinin rengi ile değil de kişilikleri ile yargılanacağı bir ülkede yaşayacaklarına dair bir hayalim var. "

ne güzel söylemis martin luther king amca dünyanın en iğrenç düşüncesi olan ırkçılık hakkında.

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 22:23 @aristores Nr.: 45 Antworten

irkcilik!!
uzun yıllardır hasretle beklediğimiz haber geldi. ırkçılığın ilacını bulmuşlar sonunda. birde hastalık değil diyorlardı .milliyet gazetesinden okumustum

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 22:33 @kurtbeyi Nr.: 46 Antworten

irkcilik!!
sayin abim seninle cok güzel bir ortak yanimiz var,,
0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 22:56 @aristores Nr.: 47 Antworten

irkcilik!!
IRKCILIK??insanın hayvanlık devirlerinden kalma bilinç yetersizliğinden ve bozukluğundan kaynaklanan bir duygu ve kötü niyet türü.

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 22:58 @aristores Nr.: 48 Antworten

irkcilik!!
allah'tan kitaptan bahsedip ırkçılık yapan o geri kafalılar madem adem,hava,elma bişeylerden bahsediyosunuz ordan gelen bir kardeşlik yok mu bu nasıl bir çelişki?

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:01 @aristores Nr.: 49 Antworten

irkcilik!!
araştırma sonuçlarına göre, düşük zekalı insanlar, IRKCI ve önyargilarla beslenen ideolojileri daha kolay benimsiyor."

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:07 @k-yilmaz Nr.: 50 Antworten

irkcilik!!

beyaz türk kompileksli adam,, istersen yaziyi anliyarak oku,,

ewet sende bende maymundaki gen hatasindan dolayi geldikk

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:13 @k-yilmaz Nr.: 51 Antworten

irkcilik!!
Malesef sende maymun soyundan geldin, bilimsel arastirmalar, maymundaki gen hatasindan insan oluzsmus,,
0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:16 @sayisiz Nr.: 52 Antworten

irkcilik!!
bir sen eksiktin.. zaten basimda o kadar irkci fasist uluyup duruyor onlara cevap yetistiremiyorum.
0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:38 @k-yilmaz Nr.: 53 Antworten

irkcilik!!

ya ben sana ne anlatmaya calisiyorum?. ben sana everest daginin en yüksek dag oldugunu anlatmAK GIBI BIR SEY bu: 80 yasindaki adam gibi konusuyorsun, vatan millet sakarya,edebiyatiyla politika yapiyorsun.. tmmm yazma bana artik.. seninle fazla ugrasamam..

0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:44 @sayisiz Nr.: 54 Antworten

irkcilik!!
sende burda irkcilar ne yazarsa hemen desteklemeye hazirsin- neyse iyi geceler.. güzel bir hafta diliyorum sana..
0

Beitrag gepostet am 03.06.12, 23:51 @k-yilmaz Nr.: 55 Antworten

irkcilik!!

sende en cok yadirgadigim küfürbaz insanla arkadasim olarak hitap etmeniz.bu senin genel yapini gösterir,, yazilarindan hic bir zaman alinmadim.

neyin bilgi olup olmadigini sanami soracam saCMALADIN SIMDI::FAZLA CANIMI SIKMADAN GIT::

0

Beitrag gepostet am 04.06.12, 22:49 @kurtbeyi Nr.: 56 Antworten

irkcilik!!

sevgili abim maymundaki gen hatasindan dolayi insan olmustur, darvinin tezi böyle,,

burda örnek olarakda zürafalari gösteriyor.. eskiden zürafalar hep kisa boyluymus..

ot bulamadiklarinda ömürleri kisa olurmus---

0

Beitrag gepostet am 04.06.12, 22:50 @gazelle Nr.: 57 Antworten

irkcilik!!
hic sempatik degilsin
0

Beitrag gepostet am 04.06.12, 22:52 @dela_le Nr.: 58 Antworten

irkcilik!!
gülsenim cingenem, aynen sana katiliyorum
0

Beitrag gepostet am 04.06.12, 23:01 @kurtbeyi Nr.: 59 Antworten

irkcilik!!
anlamadim gittim siz nasil egitimcisiniz??
0

Beitrag gepostet am 04.06.12, 23:20 @kurtbeyi Nr.: 60 Antworten

irkcilik!!

böyle egitimci,dünyada az bulunur insanin, adem ve havadan geldigini savunan.

kirdiy<sam özür dilerim amacim sizi kirmak degil..

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

irkcilik!!