|
|
|
irkcilik!! |
yapmayin lütfen. yillarca egitim emekciligi yapmissaniz bunun tarifini bilmelisiniz , siyaset biliminde irkciligin anlamini cok iyi bilenlerdenim, irkcilik?? insanları iyi ve kötü diye ayırırken biyolojik kökeni baz alir. bu kadar yeter sanirim, ama irkci degilim diyorsaniz saygi duyarim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sayin ablam, solcularin borcu ne kadar size, söyleyin gönderim hemen.solculukdan cikari olan solculuk yapar, neden?? BIR INSAN KAPITALISTLESMISSE ONUN SOLCULUKTA CIKARI YOKTUR; sosyalizim ezilenlerin idolojisidir, insanlar sinif atlamissa o insanlarin solcu olmasini bekliyemezsiniz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
inan son yazini kismen begendim. halklar kavrami bütün halklari temsil eder,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
bir gün, dört çocuğumun da derilerinin rengi ile değil de kişilikleri ile yargılanacağı bir ülkede yaşayacaklarına dair bir hayalim var. " ne güzel söylemis martin luther king amca dünyanın en iğrenç düşüncesi olan ırkçılık hakkında. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
uzun yıllardır hasretle beklediğimiz haber geldi. ırkçılığın ilacını bulmuşlar sonunda. birde hastalık değil diyorlardı .milliyet gazetesinden okumustum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sayin abim seninle cok güzel bir ortak yanimiz var,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
IRKCILIK??insanın hayvanlık devirlerinden kalma bilinç yetersizliğinden ve bozukluğundan kaynaklanan bir duygu ve kötü niyet türü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
allah'tan kitaptan bahsedip ırkçılık yapan o geri kafalılar madem adem,hava,elma bişeylerden bahsediyosunuz ordan gelen bir kardeşlik yok mu bu nasıl bir çelişki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
araştırma sonuçlarına göre, düşük zekalı insanlar, IRKCI ve önyargilarla beslenen ideolojileri daha kolay benimsiyor."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
beyaz türk kompileksli adam,, istersen yaziyi anliyarak oku,, ewet sende bende maymundaki gen hatasindan dolayi geldikk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
Malesef sende maymun soyundan geldin, bilimsel arastirmalar, maymundaki gen hatasindan insan oluzsmus,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
bir sen eksiktin.. zaten basimda o kadar irkci fasist uluyup duruyor onlara cevap yetistiremiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
ya ben sana ne anlatmaya calisiyorum?. ben sana everest daginin en yüksek dag oldugunu anlatmAK GIBI BIR SEY bu: 80 yasindaki adam gibi konusuyorsun, vatan millet sakarya,edebiyatiyla politika yapiyorsun.. tmmm yazma bana artik.. seninle fazla ugrasamam.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sende burda irkcilar ne yazarsa hemen desteklemeye hazirsin- neyse iyi geceler.. güzel bir hafta diliyorum sana.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sende en cok yadirgadigim küfürbaz insanla arkadasim olarak hitap etmeniz.bu senin genel yapini gösterir,, yazilarindan hic bir zaman alinmadim. neyin bilgi olup olmadigini sanami soracam saCMALADIN SIMDI::FAZLA CANIMI SIKMADAN GIT:: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sevgili abim maymundaki gen hatasindan dolayi insan olmustur, darvinin tezi böyle,, burda örnek olarakda zürafalari gösteriyor.. eskiden zürafalar hep kisa boyluymus.. ot bulamadiklarinda ömürleri kisa olurmus--- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
hic sempatik degilsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
gülsenim cingenem, aynen sana katiliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
anlamadim gittim siz nasil egitimcisiniz?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
böyle egitimci,dünyada az bulunur insanin, adem ve havadan geldigini savunan. kirdiy<sam özür dilerim amacim sizi kirmak degil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!