|
|
|
irkcilik!! |
bak konuyu irkcilikdan alip nereye götürdün, pes yani,, bak net yaziyorum, ölüm kimden gelirse gelsin kiniyorum,, ama devletin son 3 ayda yaptigi operasyonlarda ölen insan sayisinida bir ögren. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
ve yüce allah bu irkciligi önlemek icin DiN'i yolladi dünyaya.. ancak irkciligi adet edinmis grup bunu da ayrimciligina ekledi.. simdi dinimden olan ile olmayan ayrimi var.. yani irkcilik insanin dogasinda var. dünyadaki hersey gücü olana aittir.. yazini paylastigin icin tesekkür ederim güzel bir konu.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sayin ablam, beni almanlari savunuyor gibi göstermeni kiniyorum, konu irkcilik, almanlarin yapdigida irkciligin bir degisik türü. burda yaziyorum net. yasadigimiz ülkede bize karsi hem yasalarda hemde beyinlerde irkcilik uygulaniyor ve burdaki yasamimiz zorlastiriliyor,,. ve diyorum her insan irkciliga karsi mücadale etmeli, irkcilik bir insanlik sorunudur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
insanin en temel hakki ekmek ve bi yerde yasamak, yasaya bilmekdir ( oturma hakki ). almanya bunu bile saglamamaya calisiyor politikasiyla, yasalari ile. bak ne güzel yazmissin bizler bunu savunmaliyiz,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
günaydin arkadasim , yazdiklarina kismen katiliyorum, ve saygi duyuyorum, ben dininde irkinda insana bilimsel bir katkisinin olmadigini düsünüyorum,, her ikiside insanda benim icin alt kimliklerdir, dünyada yasanan bir cok olumsuzlugun nedenleride din ve irkdir, bunlar icin insan oglu asirlardir birbirilerini bogazliyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
GÜNAYDIN. tabiki her toplumda irkcilik var,ama ben irkciligin yanlis oldugunu söylüyorum ırkçılığa karşı olmanın tek bir verimli yolu var. farklılıkları görmek, kabullenmek ve tanımak. ortak paydalar bulmak.. tskler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
evet.. ama ben sana katiliyorum.. cünkü benim dedigimi tekrarlamissin.. ben genel yazdim sadece.. yani irk ayirimi dinden önce vardi. din bunu önlemek icindi. ama güclü olan onu da amaci icin kullandi diyorum.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
düzeltiyorum simdi,simdi anladim, bende yazdiklarina katiliyorum-- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
bende sana tekrar tesekkür ediyorum.. güzel konularda güzel tartismalar diliyorum ayrica.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
ewet beyaz türk kompileksli arkadas, ben insanlik, icin siyasi rant pesindeyim, amacim sesimi herkese duyurmak.ewet ben pkk,nin yaptigi silahli eylemleri kiniyorum, ama ben devletin aylardir yaptigi katliamlarida kiniyorum. cözüm insani öldürerek olmaz, be alt beyinliler insan zaten ölecek onu öldürerek neyi cözecerksiniz.. 2 yildir bingöldeki olayi yaziyorsun pes yani..senin baska argümanin yokmu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
Fascholar sarmis etrafimizi... ben 100% Irkci avcisiyim.. ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
katiliyorum size.. heleki simdi yüzlerce din yeryüzünde dolaniyor.. ama bu yeni cikan dinlerde de ayni zihniyet mevcut. amac insanlarin dini üzerinde istismar.. konumuzla alakali degil ama fenerbahce baskanlari bir dua ya 300,000 TL veriyorlar.  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
günaydin, üzgünüm seninle hic ortak yanimiz yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
Inanin irkcilar,kendi çabalarıyla övünecek birşey üretememiş insanlardir. tsk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sen Üzülme... lalall... sen üzülme... Kiyamam sana.. ayyyy ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
kişisel gelişimlerini tamamlayamamış insancıklarından bir taneside sensin, baNA ermeni demenden ben alinmam, ben bunlari asmisim, ne kadaR hasta bir ruha haline sahipsinki, insanlara irk üzerinden hakaret ediyorsun.. bana yazma artik, cevap alamazsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
sayin abim. irkcilik asagilik bir düsünce diyorsun, fakat yazilarin sürekli irkciligi cagristiriyor- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
ewet sivasin ermenisiyim.. trakyaninda cingenesiyim,, varmi diyecegin. yazma banaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
ewet yahudilerin kutsal kitabi siyonizmi cagristiriyor, en basit örnegide bütün yahudileri. kudüse cagirmasi gibi...sayin ablam ben senin yazilarinda cok celiski görüyorum. hic bir yazin birbirini tutmuyor.. bazen solcusun bazen kafatasci bazende dincisin.. inan seni anlamis degilimm.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irkcilik!! |
gecmis forumlardan söz ediyorum.irklar üzerinden politka yapmak, veya kendi irkini digerinden üstün görmek irkcilikdir, ben bunlari sende cok gördüm.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!