|
|
|
Bir insanin sana ne vereccegi degil..... |
Benimki sadece teori bilgi.. Pratikte olsa ne yapardim,bende tahmin edemiyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moin memo bir herseyden ar geciyorsa sevgiden dir ,,,vazgecene ne verebiliriz acep bu cok öenmeli ----- gara gara kediler mausumu cizdiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 kiz icin yüzlerce kizdan vazgectim.......
aglayasim geldi.....ühühühühühüühüüüüü
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moin kirlim.. herzlichem glückwunsch larimi kabul etmedin börtsdey ine.. neyse.. sevdigi icin bazi ali$kanliklarindan vazgecen,zaten kar$ilik beklemez. Istedigim gibi olsun Tükkan onun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selm face arkada$.. Bir kiz icin hemde...helal valla.. Ben olsam vazcaymazdim.. Bu ne sevgi achhhhhhh.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm sevgi..ne güzel demi$ $iirde.. Vefa ne demek:?.......Bir tebessüme bin gözya$i dökmek.. -----Dostu dosta degi$memek.....-----Dostun hakkina ili$memek.. Güzel yorumun ve ekledigin klip zaten her$eyi acikliyor.. Katiliyor ve tsk.ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su eros un oku var ya,su eros un oku......miciiim o okun....neyse
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasil kabul etmedim ayreten tesekürlürlerimi iletmistim forumda  okumadin demek ki ----- gara gara kediler mausumu cizdiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen umumiyete tsk.ettiysen haberim olmaz.. Kedicik sana,teesüflerimi bildirmedimi.. Ne oldu TR,i$i hallettinmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bildirdi ve o yüzden liste halinde tsk etim hepinize ...evet gidecegiz insallah ----- gara gara kediler mausumu cizdiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikkatimden kacmi$ olmali.. hadi hayirlisi ,selamimi söyle.. Yanliz haydarin i$i zor,ona 1 ay bile yetmez..  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 hahaha aynen ,,,onun yeni adi dora haydar ----- gara gara kediler mausumu cizdiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iflas eder vallahi..  o yamuk eni$tenin episi sadece 1 ay sürer. En iyisi onu götürme..sen kendini sifirla.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayol daha dikislerim dökülmedi tamirden gectim hahahah  ... ----- gara gara kediler mausumu cizdiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gittin geldin yani.. Hadi gecmi$ olsun.. Fatih abimi ayartmadin degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya oraya daha gitmedim burda op oldum  ... ----- gara gara kediler mausumu cizdiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burasi pahaliydi ya.. Benim selamimla 20 prozent inerdi sana.. Neyse tekrar gecmi$ olsun..yakacaksin yine yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!