|
|
|
Bir insanin sana ne vereccegi degil..... |
Senin icin nelerden vazgececegi önemlidir..
Sözü,sizlerce dogrumudur..ve nicin.... Her$eyini veren ki$iden,vazgecmesini bekledigimiz neler olabilir..?? Yorumlarinizi bekliyorum..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben mesela. Eskisine sünger ceksin.Samimi ve saygili olsun yeter. Verebileceklerimide kabullensin elbette.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A$KIN CANO:: Kendinden bile.. BÖyle fedakarliga,can kurban.. Eni$temin nasil mutluluk gülü$ü attigini görmek isterdim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam katina.. konuyu güzel anlami$ ve yorumlami$sin. Tüm ali$kanliklardan ,ali$tigi hayattan vazgecmek elbette sorun yaratir. Ama ömür boyu olacak bir ortak nokta belirtilmelimidir sence.. Yoksa; Ip inceldigi noktada kopsunmu..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu a$k ili$kileri, Nereye kadar taviz,nereye kadar ho$görü.??? Beklentiler ve verilebilecek tavizle.. Konuyu Almanca acsaydim sanirim daha faydali bir topic olurdu.Malesef. Yorumuna tsk.ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuyu geregi kadar izah edemedim sanirim. Hangi olaylara ilimli bakilir,hangisi olmazsa olmazimizdir.?? Mesela ,oyun ali$kanligi,eski sevgiliye hala baglanti..aileden vazgecme..und..und..und.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.muptelam.. Bazilari diyorki; Bana ne verecegi önemli degil, benim icin nelerden vaz gececegi.. Bazilarida bana ne verebilir,diye dü$ünüyor. Kimiside nikahta keramet vsrdir diyor..diyorlarda diyorlar.. En mantiklisini samimi yorumlarimizla belki cözeriz umarim..
Özlettin kerndini..Iyiki geldin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. sevdiginin,senden bunu yapma demesine."beni böyle sev seveceksen" dermisin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel ve samimi bir yorum.. Taksitle ruh satmak.. Taviz yok..ben buyum yani...süpeeerrrr.. tsk.ler ahu hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam mehriban,, ne güzel ve samimi yazmi$sin.. >Ama kar$i taraf degi$ diyorsa,-yoksa a$k yok.............. Ben degii$emem,ben buyum,demek yeterlimi..?? saygilarim arkada$ima,,, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hircin arkada$im hsg. Belki senin o ki$inin hareketlerinden vaz gecmesini istedigin $eyler olabilir..#mesela"icikiyi birak,sigara icme,$ans oyunu oynama,ayri ev isterim,aileme saygili ol............"gibi.. olamazmi yani...? sevgiler kuzeye. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok samimi yorumuna   Kimisi zorla güzellik olmaz diyor,kimiside dedigim dedik....diyor, orta yolu bulmak ,ki$ilere kalmi$, MIsal:Ben ne ailem icin taviz veririm,nede arkada$larimdan,sporumdan,macimdan asla... Beni isteyen kabunu kabul etmeli.. haklimiyim,, saygilar leyla... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ahu hanim. Kendisinden,sevgisinden emin olan zaten taviz istemez. Tabi bunlar kötü ali$kanliklar degilse.. Zit karakterli insanlarin mutluluklari gecici olur sanirim..Haklisiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  ne güzelde uydu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böyleside güzel olmu$.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Haklisiniz..ama iki degi$ik karakterdeki zit insanlar,birde inatsa,kimse taviz vermez,ve kavgalar kacinilmaz olur. Iyi huylu ve hep taviz veren ki$ide bir gün bikabilir. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyorsunuz..siz olayi cözmü$sünüz. Darisi digerlerin ba$ina.. te$ekkürler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen sende olmadan ,ismail neylesin seni.. O kadar sevgi,ve feragatta iyi degil,kölesi olmak kötüye kullanilabilir.. Ismail derken..?Kirmizi yazi..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür dilerim..yanli$ postalami$im..ba$ka arkada$ima yazdigini bana yazmilmi$ sandim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.alkan.. ya.evliligin daimi olmasi icin,cikan sorunlarda,ho$görü,feragat,taviz verme ,anlayi$ bekleme gibi unsurlar olayin icine giriyor.. evlenmeden önce bunlar e$ secerken belirlenirse bu olaylar,azalir saniyorum.. yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!