|
|
|
Dayak magdurlarina müjde....!!!!! |
 E$$ek sudan geldi. Bir payla$im sayfasinda gördüm payla$ayim dedim.. Sizlerde de öyle komik resimler varsa payla$in..Gülelim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o sapiklar bulur..(dayak cennet cikma derler) Kendisinden aciz ki$ilere el kaldiran zaten en acizidir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dil yarasi...en aci yara imi$.. a$agilamak,yok saymak..Bunlar dayaktanda aci.. Ama e$$ek sudan geldi ya..Belki hakiki E$$EKLER vazcayar huyundan.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana yazdim..ama gönderemedim,arki.. $imdi gider sanirim..Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin..yine yazabildigine göre hsg.kankam. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel bir cevap..literatur olacak nitelikte. O zamanda suya götürüp susuz getirmeler ba$lar. Cumartesi hakkeden kazansin..Hsg..coook özlemi$im yorumunu.. iyiki geldin,iyiki varsin...Bu sitenin sana ihtiyaci var..Beni sevme bensiz ol.TB.siz olma.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekle $öyle baglayici bir klip..Millet co$sun,, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agzindan bal akanlari agirlamak ne güzel... In$allah cumartesi geceside ayni kalir.. Amin dermisin..??? Yorumuna tsk.ler... saygilarim,tüm spor sevenlerle..TR.den Hakkeden 2 takim kar$i kar$iya...Birisi üzülecek.Biri sevinecek.. Öyle bir mac olsunki,herkes hakkiyla kazandi desin.. saygilar güzel insan,, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam memo kardes 3. yorumun cok güzeldi tskler paylasim icin...
clap: 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mantigin yolu bir,ve hep ayni.. saygilar güzel arkadasima.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süperrrrrrrrr. tsk.ler.   Bay arkada$larimin cevabini merak ediyorum.lafo.. Hazirmisin?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin.. gercek bu.. e$$egin sudan dönmesi bile kurtaramiyor bu naciz insanlari.. Kanunlar koruma yerine,nasihat ederek,cinayete ortak olduklarini cok izledik..duyduk. Magdur hanimlarin daha iyi korunmasi icin yeni bir kanun temennisiyle... Saygiar,ve hayirli cumalar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!