|
|
|
S.O.S. Acil bir bayana ihtiyacim var. |
Bekarlik sultanlik diyenin..??? Izine gidecegim..Bahar temizligi.Birde Bahce mevsimi ba$ladi. Yeti$emiyorum.. Bana 2 gün (ütüde,temizlikte,) yardim edecek bayan arkada$ ariyorum..
yeti$tiremiyorum..Yakinimda olan ve vakti olan bayanlarin ,burada veya özelimden bana ba$vurabilirler. Ücrette anla$abiliriz sanirim. Yanliz gidecegim 2,5 hafta tatilime, hakkettiginde,arzusu varsa katilabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I$in kofisi bu.. Biktim tükendim.. Pazartesi sabah izine gidecegim.. Her taraf heryerde.. SANKI BOMBA ATMI$LAR: sabah 7-ak$am 19.00 cali$tim. evi altüst ettim..Altindan kalkamiyorum..ütü ve temizlik kaldi.. Belki yakinimda hayir-sever bir arkada$im el atar diye umuyorum. Beni bilen yanli$ anlamaz. saygilar. Efeyim demekle efe olunsa. Memo 2hey gidenin efesi2..olurdu ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.bende koptum.. ama yorgunluktan.. 60 vazo cicek ektim..ayrica dometes,hiyar(affedersin) biber(maalesef).. Bahar temizligine ba$ladim.. Anliyacagin ev...allak-bullak.. Ütüm var,temizlik var.. Ama can dostlarimdan biri gelir mutlaka..Buradan olmasi $art degil elbette. Kopmana sebep olduguma sevindim..Ben öyleyimdir ..kopariveririm aniden. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi niyetine tsk.ler.. orasi da neresi oluyor..E mi acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allahyardimcin olsun memo.. vallah umarim bulursun bi yardim ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak baycan hem$o.. Bana yazma..Benin tahrik etme dedim.Uymadin. Dokundurmali yazdiklarin anliyacak kapasitedeyim. Hic yazmasan diyorum.. Rica etsem.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne güzel bir $aka.. Allah sizide güldürsün. Ben ispanyadaki sevilladan ba$ka tanimam.. Onunda sadece üzerinden uctum..
Beni aptal yerine koymakla,kendinize bayagi bir sempati topladiniz. Bundan faydalanip,popularäte saglayin.. Dagilirsaniz..Ben sizi toplarim..In gottes namen..Allah adina. Hadi güzel insana hayirli hafta sonlari ve eglenecegi ,ba$ka konular dileyim. saygilar...neee.nix da..sevgiler..yes..I have. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm-hirci arkada$. Yok ya.. Kendi i$imi kendim gürürdümde..bu sene biraz zorlandim.. Ailem var elbette..Onlarda benden 3 gün sonra geliyorlar. Birde ben normalinde osternde giderdim.. Bu sene biraz geciktim.O da daha Januarda tr.deydim.o yüzden. Herkesin izin zamani ba$ina gelenler benimde ba$imda........ üstüne üstlük..Birde bahar temizligi ve cicek sebze ekmeye ba$lami$tim.. Kom$una söyleme..o gelmez zaten.. Izinimi hakketmeyi ya$atan yüce rabbim.bu konunun da üstesinden gelecek gücü bana verecektir.Buna eminim..Saygilar..L .hanim.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim. Actigim konu zaten saygi gerektiren degil,eglenilecek bir konu.. Siz benim kusuruma bakmayin. Bir an ciddi algiladim..Özür dilerim.. Iyi hafta sonlari,ve en güzel dileklerinizin kabul olmasi temennim.beni affettirir umarim. Esen kaliniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler..# Böyle gönülden gelen temennilere sadece...Cooooooooook tsk... Darisi ba$ina kanka.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm ahu hanim.. Bu güzel niyet ve temenniler ,anlayi$a sadece,cok tsk.eder.böyle tam anlayi$ buldugum arkada$larimla gurur duyuyorum.Iyiki varsiniz. Ne ektiksen onu bicecegiz ahu hanim.. Zorlanacagiz. Ama o güzelim chery tomateleri.,mini gurkeleri ,taze fasulyeleri,gülleri koklarken aldigimiz o..anlatilmaz duygu ,bizi verdigimiz fedakarligi unutturacak,hatta seneyede te$vik edecektir. Sizin beni anliyacagini inaninki bekliyordum..saygilarim ve güzel hafta sonu temennilerim sizinle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya hircin adinin hakkini vermeye cali$iyorsun.. Ben en az 3 defa seyahat etmezsem,kendimi ba$arisiz,pasif hissederim. Yeni resimlerimde var.GB.de.Tembellik i$te. Senin kom$un.senin olsun..gittigi yerde kalsaydi ke$ke. Bende yaptim öyle tatiller..acmadi beni.. Yine yanli$ anla$ilmadan kapatalim konuyu. O konuda sen ve kom$un number one. saygilar..iyi hafta sonlari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin.. o hava atmak bana birisinden miras kaldi..Kimden acaba..?? Konum ne seninle nede unuttugum,hatirlayamadigim kom$unla. Yazdiklarina yorum yazdim.asla....inkar etme.. Güzel ve samimi yorum yaziyorsun.lafini gedigine koyuyorsun. Helallllllllllllllllll..saygilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper arkada$im benim.. Ayni güzelligi ,ayni zevki,ayni heyecani,neredeyse ayni anda ya$iyoruz. Bende gewächs-hausta .büyük emeklerle salatalaliklarimi domateslerim.,,chilimi..pflanzen yaptim. Hava $artlarindan dolayi ,maalesef son güne kaldi ekmem. Güllerim,lalerim.geraniemlerim.ve adini saymamin gerekli olmadigi onlarca ektiklerimin sefasini aylarca zevkle.. cekecegim.. B IZ E H E L A L O L S U N.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam 3 da
ya aslinda bekarligin,"halt,bis hierher veya "buraya kadar denildigi anlar oluyor.. Sadece onun icin evlenmeye degermi diye dü$ünüyorum.. Haklimiyim sence..? wenn nicht,warum..? saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben hata yaptim. kom$unu konuya dahil etmekle.. Sadece biraz $akaca dokundarmakti amacim.. Senide bu konuya dahil ettigime üzgünüm.. Neyseki kimden konu$tugumuzu bilen yok.. Bende, sen bir daha yazmazsan ..adini anmam..Öylesine aklima geldi..Mazur gör. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm, shimal.. Maalesef,hakketmedigim sosyalligi,ailem bana a$iladi. Senin saydiklarin yerlerde ya$amaya beni layik görmene tsk.ederim. Saygilarim ve güzel temennilirine tsklerim.,seninle. Iyiki varsin.. Sensiz bir harekette bulunacagima imkan dahi vermiyorum.. Ne mutlu TB,de olup böyle tavsiye verecek arkada$lari olmak.. Mi.....acaba------------------------------??????????????????????????????? vayyyyyy..yyazdim bir kenara..cevap gerektiginde gelecektir.. valllahi helal-----coook büyük cesaret.Bana magara insanligini tavsiye etmek. Senin gibisi olacakki,saygili yorum ,cözüm üreten yanitin kiymeti anla$lacak... aynen devam,yaki$anini yapacaginiza eminim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam akidisime..
Özür yaa..zamanla isteyen istedigi gibi yorumladi.
Benim acil .temizlikte bana yadim edebilecek elemana ihtiyacim vardi. (ütü ,staub saugen,reinigungen),m Bunu elbetteki bir beklenti (temizlikten ba$ka)bekledigim icin yapmadim.
Tatile e$lik ...$u $ekilde.ben yanliz seyahat ediyorum. Isterse onunda tatiline yardimci olabilirim.. Neyse ya akidisim.................... Bu saaatten sonra gelecek olan zaten fazla yardim edemez.................... Bende önce Akdenizin,sonrada egemizin sularina daldigim zaman.. Umarim azi güzel.(güzel) insanlarida tatmin etmi$ olurum.ö cook iyisin ya..saygilarim seninle.. Memo ,, seninle gurur duyuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam anil kankama.,. gazeteye yazsam,pazartesi anca yayinlanir, Buradaki güzel olduguna inandigim arkada$laimdan bazilari bana yarim saat kadar yakin. Onlara ula$amadim,,, Ben bu kisa süreyi onlarsizda halledecegime eminim.. Gerekirse,hic sevmedigim birisini(ÜTÜ  yanima almakla... D ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!