|
|
|
Bayanlarin neden......yapmadiklari belli oldu. |
Bir gercek daha su yüzüne cikti.. Toplum ortasinda,hap$urmayan....Gegirmeyen...affedersiniz gaz cikarmayan bayanlarin sirri cözüldü,,Izleyin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende merak ediyordum niye diye.. Siz,Bayanlarda öylemisiniz.. Biz erkekler nasil mani oluyoruz,böyle ho$ kar$ilanmayan olaylara..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasil buldunuz..?? Gercek payi varmi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tembel teneke saat oneke.. az ye de kendine u$ak tut... Kadin bir kammere girip..stress atiyor,(gas,rülpsen,furzen.) Ondan sonra tüm gün rahak..oki$........?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin $aka takilmana bende aynen kar$ilik verdim. 2 dakikalik klibi izleme zahmetine katlanmayani yazmadi farzediyorum. Topic ic oldu. Cook degi$tin cook. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A.e.o.
K.ib. ist gut so. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ahab.. Ben Allah vergisi saniyordum.. Megerse karantinaya aliyorlarmi$ kendilerini.. Hala evetleyen bir cesaretli bayan okeylemedi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm hem$om.. Bu kadar saklamak ,,,gizlemek,tabiat kurallarin aykiri.. Var bunda bir bit yenigi..? Cesaretli,kendisiyle bari$ik bayanlarin yorumuna ihtiyacim var.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.pussycat.. Biz erkekler ba$aramazken sizlerin neden adabi mua$eret kurallarina,nasil uydugunuzu de$ifre ettim.. Varmi bir dogruluk payi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.hsg. Benden duymu$ olma.. Ama her gün sabahlari yarim saat bu hareketleri yaparak,rahatlayip,tüm gün rahat ediyorlarmi$.. Kimseye söyleme..aramizda..oki$.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende dogrulugunu tasdikini istiyorum ya..
Dü$ünsene ilk date ine gidiyor ve gaz kaciriyorsun.. veya yemek yerken $apurdatiyor,kola icerken gegiriyorsun.. Traum man in ne kadar kalir sence.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igittth,abstossent..igrenc.. Son date im olurdu.. Mesela öylesini...... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslinda yapilan istem dI$i hareket. Ama sonucu cok utandirici oluyor. Umarim biz erkekler icinde öyle bir kammer yaparlarda .. Mahcubiyetimizden sevgilimize sevgimizi ,kesintisiz icra edebiliriz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wooooaaaaww. Haklisiniz.. Biz erkekler,korumaya ve korunmaya muhtaciz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bazen o an bana enteresan gelen konu,arkada$larim tarafindan ho$ bulunmuyor. Zaten kötü bir konu..Ben olsam bende aciklarimi ele vermezdim.. Sadece payla$mi$ OLALIM:: Kusuruma bakmayin. saygilar.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw Kanka Bu Bayanlar !!!!! erkeklerden beter bence erkeklerin yapmadigini bunlar yapiyor gibime geliyor benim.... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm..kankime.. Anlamaya hic cali$madim desem.. Üstesinden gelemiyecegim konulardan,mümkün mertebe uzak kaliyorum.. Ama bu gece haddimi a$tim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm..hsg.kankama.. Pi$ti olduk.. Mantigin bir oldugu yerde ...kalpler neden bir olmasin. $afak 7.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volki..?? Maalesef..Hicbir haber yok.. Nick degi$tirip girecek bir insanda degil.. Icimdeki his dönecek diyor.In$allah. Bende problem yok.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!