|
|
|
Bayanlar,siz olsaniz affedermiydiniz...?? |
ja memo  onlarda ne saka üle ey...manyaklarmi neler..ben sahsen döverdim galiba  öyle sakaya hci gelemem ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm seppi.. laf aramizda Ben katil olurdum. Kimseye tinlama.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen...voll in die eier tratetn ediyor ey...orasi yasak bölge ..ayip diye birsey var ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm..güzel hem$om ho$ gelmi$ sefa getirmi$. Ben sana ayni $akayi farelerle yapmayi dü$ünüyorum..ne dersin..??? O bayan gibi anlayi$li davranirmisin...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hem faul,hem ofsayt var.. Bu bayanlar cok sadist ya.... sapik degil degilmi sence..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naja ...baynalardan bahsediyoruk..elbedde vardir bizim anlamadigim seyler onlarda kesin ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaa ölünce..ne intikami.. Birine vekalet ver.. Mesela bana...  Cook severim $aka yapmasini.. sana paket yollarsam dikkatli ol.. icinden ne cikar bilemem.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyseki ofsayti bilmiyorlar,bilmeleride imkansiz.. lehimize ceviririz hemen.. sen tecrübeni...bende fleissimi koyayim.. cökertiriz feminizmi.. kölemiz olurlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cpkertmek kolayda..isimizede yariyor o is memo  aklimizi kullanirsak iyice kendi tarafimiza cekme imkanimiz var ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya
hem$oooo.. Bu $aka deegil..cinayet.. ben seyretmem..hele bu saatte asla... ama helal..bo$ degilsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 demek okadar basit.. Valla bravo.. üzerinde onlarca kara fatma dola$irken terlik aramak.. süper cözüm.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$aka olmadan olmaz ya.. Ama sana bir nisan $akasi borcum olsun.. Bekle..kork,,titre benden.. hayat sigortasi yaptir( benim üzerime) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaparmisin sahiden.. hem$onu sobelermisin.. Neyseki -nisan bi- bitti. Ben öyle agir $akalar yapmam.. Senin en agir $akan-Ben bir erkegim-...olurdu.. digeri viz gelir tirs gider..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürplizlere acigim..
hazir ve nazirim. sira sende..yap $akani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!