|
|
|
Bayanlar,siz olsaniz affedermiydiniz...?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bildiginiz "e$$ek $akalari varsa,ekleyin,, Gülelim bu ak$am. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buda $akanin daniskasi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hallo suu. aynen bende öyle ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkürler..emeklerinize saglik,gülmek iyi geldi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaa... yilanla $aka olurmu.. adama tuvalette bile rahat yok ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim.. Memnun oldum sevinmenize.. Devami gelecek,takipcisi olun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$kalarina yapilan $akalar benide güldürür. Ama bana aynisi yapilsa ne yaparim tahmin edemiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu $akaya bende gelemezdim.. Korkmamak mümkünmü ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karpucunun yüzündeki saskinliga üzüldüm ama sonunda iyi yapti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gülmek sana da yaki$ir arkada$im.. Eglenmeye devam derim. Bu $akada sana gelsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaahhaahah bunu biLiyorummmmmmm yazik adama ya..manyakmisin sen simitlerimi issirip issirip birakiyon döverim seni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meshurdur mustafa karadenizin $akalari ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felaket korkuncmu$,hele karanlik sokakta.. Tabana kuvvet.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkma ya.. Bunlar gercek degilki..asli yok.. Sen rahat uyu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen korkmazsin öyle kandirikci oyunlardan..hepsi $aka esasen hayalet falan yok. O korkunc görüntüleri bende inanmadigim halde sevmem..Sende sevme ve bakma.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suuuuuuuuuuu harika ya... koptum.. merci ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanada.. yetveesin gari.. Iyi geceler,topicime renk verdigin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hircin arkada$im.. O yapilan,hamam böcegi $akasini affedecek kadin hakikatten cok a$ik olmasi lazim. O yuvayi kurtarmak icin ho$görülen kacamaklari yapanlari affedenlerede saygim sonsuz. yapanlarida kinarim. Yuvayi yapanin "di$i ku$"oldugu malumumdur. tsk.ler güzel yanitina.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!