|
|
|
toplum y.... bitik hali |
Hayat da zamandan ibaret olsada burda insalardan bahsedelim dün canımsın derler gün gelir laf mı sokuyorsun sonra yine canımsın cicimsin ilk basda bir insan veya insanlar diyelim ne istedini veya ne isticeni bilmiyor tabi zaman geciyor bosa giden zamanlar saatler sonra derler ne selam vermiyorsun diye ama hep sana yalan derler gördün diye sorar sanız çok gördüm hayat da zaten yalanı benim semisiz mutlu ediyordiye gerceklere gelince kacıyorlar veya ben unutum dyip geçistiyorlar işde kacmak için bir yol veya bahane uydurup gidiyorlar işde biz insalar böyleyiz.. eve bende hatam oldu olmadı diyemem ama biz türk nerde olursak olalım özenti bir milletiz işimize nasıl gelirse ögle yazar ögle okuruz 15 dakika önc yazdıhım yerdeki gibi hemen yanlıs anlasılırsın sadece kendi menfaat leri ile yasayan insanlar var yok deyil hep yukarda olmak iseyen ler mesela tabiki düstük lerinde ne oldunu sasıran insanlar. Bazı insanları acı büyütür ve yaşatır. Acı çekmeden; daha doğrusu yeterince acı çekmeden, yitirmeden, o korkunç yalnızlığı tatmadan kendisi olamaz bazı insanlar. Ne zaman ki en sevdikleriniz yan çizer,ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini, ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfederseniz, o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya bazı insanlarda böyle yasar... ÖNEMLİ OLAN TÜRKCE YADA ALMACA DEYİL HER YORUMA ACIK OLMANDIR |
|
|
|
|
|
|
|