|
|
|
Yalnız yaşamak... |
martı,mıdye.kedı kopek sandal denız  ) bu yalnızlıktan daha cok tatıl havası verıyor ve ben sahsen bole bır yalnızlıga kısa surelıgı ıcın razı olabılırım hatta ısterımde ama ınsanın hayatını yalnız idame etmesı yada bırılerıyle yasaması konusunda ne dusunuyorsunuz dıye sormak ısterım sızede,ve bunun zorlukları sıze gore neler olabılır? ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
 buda guzel ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
ekonomik özgürlügü elinde olan bi kadinin kesinlikle yalniz yasarken
hic bi güclükle karsilasacagini sanmiyorum bunun haricinde.. evet bu kadınlar ıcın erkeklere gore daha kolay olmalı onların mızacında ev ıslerı cok daha basıt oldugu ıcın.. erkekler ıcın cok daha farklı yalnızlık. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
slm sızı cok ıyı anladım kalabalık bır aılede buyumussunuz ve sımdı cesıtlı sebeblerden dolayı yalnız yasıyorsunuz.. evet ıste bunun zorlukları ve guzel tarafları var ve ben bunu merak edıyorum acıkcası bır bayan ıcın, erkekler ıcın yemek camasır sorunları bılmem ne var ama bayanlarda bunlar sorun olmuyor ama sızde paylasım yasıcak bırının eksıklıgını hıssedıyorsunuz. sonucta yalnızlık bır tercıh sebebı olmamalı dıyorsunuz gıbı anladım . ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
sızın ıcın hayatta ne hayırlı ıse o olsun ılk olarak. sorunuza gelınce;erkekler neden yalnız olamasın ki, ben pekala yalnız yasamımı devam ettırebılıyorum ancak bunun zorluklarıda yok deıl elbette bır bayan kadar rahat olamıyorum buda baska bır gercek. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
bayan ve erkegın yalnızlıgını cok ıyı analız etmıssınız sımdı sızın durumunuz farklı bılemıyorum ne yasadınız ne yasayacaksınız hayat sartları sıze neler getırecek..her sekılde ıns sızın ıcın en ıyısı olurr sımdı erkege kolay dedınız ya tam aksıne daha zor,tamam rutın sporunu yapar tv seyreder kıtabını okur işine gıder dee erkegın stresı daha cok, iş stresıne bırde eve geldıgınde her ne kadar dısarda yese yemegını copunu bınanın gorevlısıde alsa hadı camasırlarınıda temızlıge verse dıyelım ...ama evde kapıda kendını sevdıgı bırının karsılamayacak olması gunun stresını paylasamıca bırının olması kahvesını cayını yapacak bırının olmaması da zor ısteee ama tabı tum bunlar erkegın hayatını paylascagı kafasına gore bırını bulamıca korkusunuda kafasından atmasına yetmıor. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
ev ıslerı ıle ılgılı yazmıstım rahatolamamayı  teknolojının yetısemedı yerlerde pekala hayatımızda cok fazla, her ne kadar maddıyat pek cok sorunu cozuyor gıbı gozuksede ınsan işin ıcıne gırdıgınde her sey parayla yapamayacagınıda pekala anlıyor yasıyor. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
erkekler korkak demek sızce  belkıde haklısınızdır benımde korkularım var dedıgınız gıbı bana uyacak tam kafama gore bırı olmassa benle beraber yasıcak kısı dıye korkarım evet  sonrasında cekıp gıtmek cokda kolay olurmu onuda bılemıyorum ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
 zor ınsan tek sız deılsınız. evet ALLAH herkes ıcın hayırlısını versın. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
mutluluk aramak nasıl bısı ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
buda guzeldı ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
cok tskler sohbete ve sızede ıyı geceler slmlar sevgıler.. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
eh onlarda artık kaderlerıne razı olacaklar yetınecekler ne bulurlarsa,bızlerde öyle ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
Mutlu Olmak istiyorsa Bir İnsan İncilmemeyi Öğrenmeli ----- Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
Kara Bahtım Kör Talihim ----- Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
Düz Çok Baktım Birde Tersine Dönerse diye Deneyeyim Dedim  Benim Gözlerim Çok Güzel Nazar Değdirmesinler ----- Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
Gözlük Çöp Batmasın Diye  Şansım Olabildiğince Alt Üst Zaten Senelerdir Ne KAdar Olumsuzluk Varsa Bunada Şükür Çekiyorum Aura ma Aura ma Dahada Ters Gideceğini Sanmam Bitcektir Elbet ----- Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
Dünyada Eşitlik Var Olmazmı Hiç Haklılar Herzaman Haksız Duruma Düşer Mutsuz İnsan Herzaman Mutsuzdur Mutlu Olsa Eşitliği Bozulur Okadar Aksilik İçinde Karamsar Olmamayı Karalar Bağlamamayı Öğrendim Bakış Açılarımı Genişletti Şansızlıktan Mutsuzluktan Yakınmak Yerine ARtık Kendime Nereden PAy Çıkarırım Diye Düşünmeye Bakmaya Başladım Mutsuzluğun Ve Şansızlığın Öğrettiklerini Mutluken Asla Öğrenemezdim Ben Mutsuzluğumlada Mutluyum ----- Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
hımm güzel. peki sizin yanlızlık anlasyısınız ve algınız nasıl? ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
evet hatırlıyorum cok faydalı bır sohbettı ve sızın pozıtıflıgınızden cok etkılenmıstım  sımdı yalnız yasamanın ıyı ve kotu tarafları oldugu gercek, ama son zamanlarda yalnız yasayanların sayısında korkunc bır artıs var. bunun cesıtlı sebeblerı olduguda bır gercek; zorunluluktan, yaslılıktan yada bosanma vs gıbı durumlarda,bunlar ıstısna tabı. dunyanın hali ıste bırılerı yalnızlık ıster bırılerı yalnızlıktan nefret eder. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!