|
|
|
Yalnız yaşamak... |
Yalnız yaşamak mı.
insanlarlara karışarak yaşamak mı iyidir. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
son yıllarda yalnız yasayanların sayısında dunyada artıslar olmus dıye okudum gazetede. bunun nedenlerınden bırısıde evde ınternetın olması ımıs. baska bır nedenıde ınsanların kendılerıne guven duygusunun gelısmesı ımıs,
----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
buda guzel can kardes evet, ancak burda yalnız yasamanın yada aynı evde baskaları ıle yasamanın mı daha guzel oldugunu yazarsan daha cok sevıncem ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
kardes evde yasamak tan bahsedıyorum ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
estfr hıc sorun deıl. yalnız yasamanın zorluklarını artık ogrenmıssınızdır o halde  az once bır yerde okudum onuda kopya yapım sıze ekstradan  *Her zaman eviniz motel havasındadır. *Temizlik ve bulaşık günü yarındır.
*Komşularınız yoktur, var olanlarda sizi sevmez. *Sürekli gürültü
yaptığınızdan şikayet edilir. *Sanki yalnız yaşadığınızda daha çok paranız
varmış gibi kiralar sizin için daha yüksektir. *Ev arkadaşınız -varsa-
dağınıktır. *... ve daha bir sürü şey... ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
mrh su hanım, yasamak sonucta elbette guzeldır ancak evde tek yasamak yada aynı evı paylasmak bırısıyle nasıl bır duygu, bende bazı yerlerde okudum yalnız ınsanlar depresyona daha cok gırıyormus  ama buna ragmen gazetede bır arastırma sonucunda da yukarda yazdıgım sıbı yalnız yasayanların sayısı her gecen gun artıyormus. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
yalnızlık ALLAH a mahsus sozu bana nedense cok mantıklı gelmıyor kardes cunku tum dunya ve hatta bıldıgımız bılmedıgımız tum evren onun zaten ve hıcde yalnız deıl eserlerı yarattıkları hep gozu onunde yaradanın. sımdı kımı ınsan yalnız yasamak ıcın kımseyle bırseyler paylasmak ıstemedıgınden anlasılmaz duygularla hareket edıyor gunumuzde,kımılerıde sızın yazdıgınız gıbı mutsuz ve tek yasamak ıstıyor,sonucta bır yol cızmek kolay olmuyor. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
yazdıklarınız cok guzel ve mantıklı sonuna kadar katılıyorum ınsan evıne geldıgı zaman kapıda karsılanmak ıster yuzune gulunmesını ıster ve ev yemegı yıyecegı ıcın sabırsızlanır sonrada mutlu bır ortam ve sohbet vs... ama yasadıgımız dunyada bu ortam hıc kolay olmucak gıbı gelıor bana cogumuz ıcın. ve korkular oluyor ınsanlarda öle oluncada aman dıyor eve yatmadan yatmaya gıderım...kafam rahat olur ozgur olurum sorumlulugum olmaz gıbıııı. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
belkıde kendınızı sevdırdıgınızden sadece  yoksa almanda turk te sever parayı ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
ortasekeri cok çozemedım acıkcası  yanı arada yalnız bazanda kalabalık yasamak mı demek ıstedınız ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
gramer hatalarını hepımız yapıyoruz hıc sorun deıl,sonucta anlatılmak ıstenen anlasılıyor önemli olan bu ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
kımın ne dusundugu ne dedıgıne takılırsa ınsan o zaman hıc huzuru bulamaz,ne yalnız oldugunda nede bır aıle hayatı yasadıgında.. bu yuzden aslında yalnız yasamak da ıstıyor ınsan cok zaman,kımseyı duymak ıstemıyor dedıkodu ıstemıor kotu gordugu ınsanlardan uzaklasıyor gıbı. bunlardan cok yalnız ınsanın dusunmesı gereken rutin ev ıslerı var ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
güzel ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
börek de acarsanız turk base olarak gelırız sıze .) esprı bırtarafada bır gercekte şu ki; yalnız yasamak daha masraflı ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
cok farklı ve enteresan bır yaklasımda bulunmussunuz konuya, iki defa okudum yazdıgınızı ama anlamadıgımdan deıl hayranlıgımdan okudum  hıc öyle dusunmemıstım Manipulation bır devlet polıtıkasıda olabılır yanı.bu arastırmayı bır gazetede okudum ve hangı ulkede yapıldıgı acıkcası hatırımda kalmadı. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
insanlar özgüvenini kaybetmisler, korkular yüksek dozda, herseyin
mükemmelini istedikleri icin, hayatina girecek olan kisinin de mükemmel
olmasini, huzur getirmesinin beklentilerini yüksek tuttuklari icin
yanasmiyorlar beraberlige, üzüntü yasamak istemedikleri icin, oysa
üzüntüyüde yasamaliyiz ki mutlulugu bilelim........ evet bu yaklasımda cok ısabetlı.. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
yalnız yasamak rutın ıslerı becermek ne bılım ev ıslerı yemek gıbı sadece kalsa kardes tamam da;zamanla ınsanın psıkolojısı de deısırse ıste o zaman sorun. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
sizi cok iyi anladım.bu konuyla alakalıda topıc acılabılır ve uzunca da tartısılabılır hatta, ancak benım daha cok merak ettıgım polıtık olan tarafı deılde ınsanların bızlerın yalnız yasamasımı yoksa bırılerıyle ne bılım eş aıle yada ev arkadası gıbı,cok daha mantıklı olur.. ve bırde kadınlar ıcınmı yoksa erkekler ıcın mı daha kolay yada zor yalnız yasamak. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnız yaşamak... |
buda baska bır yaklasım  bu soruya bende cevap veremıcem bır erkek olarak yalnızlıgımı gıderecem bır yol deıl sorunuzda yerler  ama bana gore kadınlar yalnız da yasasalar erkeklerden cok daha rahat olurlar dıye dusunuyorum. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!